Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel valódi boldogságra talál a Nyilas

A Nyilassal párkapcsolatban élni egyet jelent a folyamatos izgalommal, változatossággal. Mivel nehezére esik az elköteleződés, csakis olyan társ illik hozzá, aki képes felvenni vele a tempót. Tény és való, mellette sosem lesz unalmas az élet. Ezekkel a csillagjegyekkel igazán egymáshoz illenek.

A Nyilas és a Kos párkapcsolata folyamatos adrenalinbomba

kos nyilas csillagjegyek párkapcsolat horoszkópMivel mindketten tűz jegyűek, a Kos és a Nyilas kapcsolatából sosem hiányzik a lángolás, a szenvedély, a kaland. Az intimitással együtt a valódi öröm és boldogság is jelen van a kapcsolatukban. Mindketten a lehető legtöbbet akarják kihozni az életből, ezért folyamatosan úton vannak, gyűjtik a tapasztalatokat, az információkat, a tudást, nem mellesleg nagyon erősen inspirálják egymást. 

nyilas horoszkóp párkapcsolat

Ezekkel a csillagjegyekkel összhangra talál a Nyilas (Thinkstockphotos)

Az Ikrek és a Nyilas párkapcsolat zsák a foltja

ikrek nyilas csillagjegyek párkapcsolat horoszkópAz Ikrek és a Nyilas életében kettejük párkapcsolata meghatározó lehet, tartson a szerelmük bármeddig is. Első pillantásra érzik, hogy megtalálták a másik felüket, hiszen mintha egy puzzle két összeillő darabja lennének, úgy illenek a másikhoz. Persze különbözőségek köztük is akadnak, és a szikra sem biztos, hogy örökké tart, ennek ellenére kettőjük találkozásából elsöprő szerelem szövődik. Érzik egymás rezdülését, és ugyanúgy szükségük van a kalandra, a függetlenségre, az önállóságra. Ők mintha valóban egymásnak születtek volna.

Az Oroszlán és a Nyilas a legszerethetőbb páros

oroszlán nyilas csillagjegyek párkapcsolat horoszkópAz Oroszlán és a Nyilas párosáért valójában mindenki odavan. Karizmájuk, kisugárzásuk, a belőlük áradó életszeretet, optimista hozzáállás minden társaságot feldob. A különösen kreatív Oroszlán folyamatosan inspirálja az örökké tanulni vágyó Nyilast, és még arra is képes, hogy olyan otthont teremtsen az alapból kalandokra vágyó párjának, amiért ő nagyon is szívesen marad egy helyben. Nagyon jól kiegészítik és segítik egymást. Mondhatni, ők a tökéletes páros.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top