Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a január hónap nyertese

Ezeknek a csillagjegyeknek szuper lehetőségeket ígér a január. Ők azok, akik igazán elemükben érezhetik magukat 2019 első hónapjában. Nem véletlenül ők a január legnagyobb nyertesei. Te is köztük vagy? Kiderül a horoszkópból.

A Bika hazaérkezik januárban

bika csillagjegy januári horoszkópBika jegyűként januárban úgy érezheted, végre a helyeden vagy. Magabiztos és elképesztően felszabadult vagy. Az év első hónapjában utazz, amilyen sokszor csak teheted. A csillagok remek lehetőségeket villantanak fel előtted. Ha teheted, minél többször mozdulj ki otthonról, menj síelni, kirándulni a hegyekbe. Imádni fogod a tiszta levegőt, a valódi szabadság érzését. Talán régóta nem voltál ennyire optimista, most egészen más az életfelfogásod, mint általában. Új projektbe, feladatokba kezdenél? Ne is gondolkodj, vágj bele máris. A tervezéshez, az új kezdethez, az alapok letételéhez nem is találnál alkalmas időszakot a mostaninál.

nyertes csillagjegyek januári horoszkóp 2019

Ezek a csillagjegyek a január legnagyobb nyertesei (Thinkstockphotos)

A Rák egészen más arcát mutatja januárban

rák csillagjegy januári horoszkópRák jegyűként a január különleges lehetőségeket tartogat számodra. A január 21-i telihold és teljes holdfogyatkozás erőteljesen hat rád, hiszen a Hold éppen a jegyedben áll ezen a napon. Az idei évben egészen más embernek érezheted magadat, és ez a változást természetesen már januárban érezheted. Felpezsdülsz, kivirulsz, mindez pedig a párkapcsolatodra is igazán jó hatással lesz. Ha még keresed a párodat, már januárban akadnak, akik mély benyomást tehetnek rád, ha pedig elkötelezted magadat a párod mellett, most igazán boldog időszak vár rátok. Ne lepődj meg, ha nagyot fordul veled a világ, és a párkapcsolatod új szintre emelkedik.

A Szűz önmagára talál januárban

szűz csillagjegy januári horoszkópSzűz jegyűként önmagadra találsz, ezért a kisugárzásod is nagyon pozitív lesz januárban. Valósággal ragyogsz, nem lehet téged nem észrevenni. Miközben válogathatsz a kihívások között, hűvös fejjel és nagyon logikusan gondolkozol, két lábbal állsz a földön. Nem is találhatnál alkalmasabb időszakot, hogy használd a különleges kreativitásodat, de most a benned élő belső gyermekhez is igazán közel kerülhetsz. Nagy dolgok várnak rád 2019-ben, légy nyitott az előtted álló izgalmas lehetőségekre. Nincs miért aggódnod, és véletlenül se kezdj el fölöslegesen agyalni, egyszerűen csak hagyd az eseményeket maguktól megtörténni. Csodás lesz.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top