Ez az 5 csillagjegy tökéletes összhangban van a testével

nlc | 2019. Január 14.
Ezek a csillagjegyek sosem hagyják figyelmen kívül a testük jelzéseit. Szeretik, elfogadják magukat. Van, aki az étkezésben, más a mozgásban tudatosabb, de az mindenképpen közös bennük, hogy templomként tisztelik a testüket. Vajon te is köztük vagy?

1. Kos

A Kos mindig imádja feszegetni a határait, amikor csak teheti, elmegy a maximumig, ezért pontosan tudja, hol húzódnak a teste határai. Még amikor fáradtnak is érzi magát, testének akkor is szüksége van mozgásra, hiszen csak így tudja levezetni a benne feszülő mérhetetlen energiát.

2. Rák

A Rák hiperérzékeny csillagjegy, így természetesen nemcsak mások szükségleteire érez rá, de arra is külön receptorai vannak, vajon mi nem stimmel épp a testével. Fontos, hogy mindig hallgasson a megérzéseire, és amikor valamiről úgy érzi, árt neki, azzal a szokással azonnal fel is hagyjon.

Ezek a csillagjegyek templomként tisztelik a testüket (Thinkstockphotos)

3. Oroszlán

Az Oroszlán, bár excentrikus típus, pontosan tudja, milyen fontos az önmagára fordított, egyedül töltött idő. Nagyon sokat és tudatosan törődik a külsejével, a testével, a megjelenésével, és nem csak a kinézete, az egészsége miatt is.

4. Skorpió

A Skorpió az egyik legérzékibb csillagjegy, aki teste minden rezdülésére figyelmesen hallgat. A megérzéseinek hála mindig kitalálja, mivel teszi a legjobbat önmagának, a testének, és hogyan szedheti össze magát a leggyorsabban még a gyengébb időszakaiban is.

5. Vízöntő

A Vízöntő pontosan tudja, hogy számára a szabadban végzett mozgás jelenti a legteljesebb feltöltődést, így amikor a teste jelez, indul is a természetbe. Ha nincs a legjobb formájában, ő még akkor is toleráns önmagával, nem ítélkezik, inkább mindent megtesz, hogy szépen lassan visszanyerje az erejét.

yourtango

Exit mobile version