Horoszkóp

Ezt árulja el a horoszkóp Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolatáról

Vilmos herceg és Katalin hercegné 2011 áprilisában fogadtak örök hűséget egymásnak. Immáron három gyönyörű kisgyerek büszke szülei, nem mellesleg a brit trón várományosai. Életük a nyilvánosság előtt zajlik, mégis – a horoszkópjuk szerint – kapcsolatuk erősebb, mint valaha. Ismerd meg a titkukat!

Vilmos herceg és Katalin hercegné házassága – annak ellenére, hogy mindennapjaik a nyilvánosság előtt zajlanak – az elmúlt időszakban még szorosabbá vált. Igaz, ebben a horoszkópjuk is szerepet játszhatott, hiszen a Rák jegyű Vilmos (1982. június 21.) és a Bak jegyű Katalin (1982. január 9.) remekül kiegészítik egymást.

Vilmos és Katalin egymás ellentéte

A horoszkópban a Rák és a Bak pontosan egymás ellentétei (nem csoda, hiszen a 12 csillagjegy körforgásában is éppen egymással szemben állnak), ám a két csillagjegy nagyon jól ki is egészítheti egymást. A Bakot általában józannak, ridegnek és visszafogottnak tekintik, míg a Rák kemény páncélját sem egyszerű áttörni. Ám mindkét csillagjegy számára fontos a család, a biztonság, a közös élmények, a szórakozás. A Bak üzleti érzéke egyedülálló, de ő is képes letenni a munkát és önfeledten lazítani. A Rák mélabússágáról ismert, ám ettől függetlenül a humorérzékére sem lehet panasz. Érzékeny ugyan, de nagyon is határozott, pontosan tudja, mit és hogyan szeretne megvalósítani az életében.

Különbözik a kommunikációs módjuk, hiszen míg a Rák részletekbe menő, addig a Bak igyekszik az elhangzottak mélyebb tartalmát is megérteni. Ám ahogy Vilmos herceg és Katalin esete is mutatja, ez nem vezet feszültségekhez, hiszen nem véletlenül vannak együtt egyetemi éveik óta.

vilmos herceg katalin hercegné horoszkóp

Vilmos és Katalin tökéletesen kiegészítik egymást a horoszkóp szerint is (Getty Images)

A horoszkóp szerint Katalin és Vilmos imádja a családját

A család mindkettőjük esetében az első helyen szerepel, s ők is örömmel látnak vendégül másokat. S mi jelenti számukra a kikapcsolódást? A Bak a hegyi túrákat, a Rák a tengerpartot kedveli a leginkább. 

vilmos herceg rák horoszkópkatalin hercegné bak horoszkópMilyen akadályokkal kell mégis szembenézniük a kapcsolatuk során? Amikor a Rák dühös, a párbeszéd számára mindennél fontosabb, hiszen senkitől sem várhatja el, hogy a gondolataiban olvasson. A Bakot az bosszantja fel különösen, amikor nem kapja meg a szükséges információkat, ha kimarad valamiből, hiszen így nincs meg a lehetősége, hogy partnerként helytálljon. A Baknak, vagyis Katalin hercegnének nem árt tudatosan figyelnie, hogy ne kerítse hatalmába a pesszimizmus, hiszen a Rák, vagyis Vilmos herceg együttérző, de a búskomor hangulat túlságosan is nyomasztóvá válik számára. Ilyenkor pedig visszavonulót fúj, és ki sem mozdul a páncéljából.

Nos, a külvilág számára Katalin hercegné maga a tökéletes és példás nő, akiről egyáltalán nem úgy tűnik, mintha nem lennének érzelmei. Nagyon mélyek az érzései, magánéletét, a családját óvja a nyilvánosságtól, már amennyire ez közszereplőként lehetséges. A párkapcsolata sikeresen működik, épp úgy, ahogyan a csillagokban meg van írva.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top