Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek könnyedén bocsátanak meg

Az asztrológia szerint egyes csillagjegyek könnyebben megbocsátanak, míg mások hosszú ideig haragot tartanak. Hogy ki mennyire elnéző, az a személyiségéből is fakad. Most az 5 legkönnyebben megbocsátó csillagjegyet mutatjuk be. Te is köztük vagy?

A Kos

kos csillagjegy megbocsátás horoszkópA Kos, amilyen gyorsan felkapja a vizet, és dühbe gurul, pontosan ugyanolyan gyorsan képes kiengesztelődni és megbocsátani is. Könnyű megolvasztani a szívét, de azért nem osztogatja olyan bőkezűen az esélyeket: egy másodikat még kapsz tőle, harmadikat viszont már aligha.

A Rák

rák csillagjegy megbocsátás horoszkópA Rák empatikus természetének köszönhetően kifejezetten megbocsátó alkat. De ez nem jelenti, hogy ne maradna benne apró tüske. Akiben egyszer csalódott, arra valószínűleg még hosszú ideig gyanakodni fog. Könnyedén megbocsát ugyan, de soha nem felejt.

megbocsátás csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek könnyebben bocsátják meg a sérelmeket (iStockphoto)

A Mérleg

mérleg csillagjegy megbocsátás horoszkópA mindig kedves Mérleg megbocsát neked, de az is könnyen megeshet, hogy ettől függetlenül nem fog újra hinni neked, ha egyszer csalódott benned. Bár mások hibái felett könnyen szemet huny, magával már nem ennyire elnéző – lehet, hogy épp azért bocsát meg a többieknek olyan könnyen, mert magát teszi felelőssé.

A Nyilas

nyilas csillagjegy megbocsátás horoszkópA Nyilas nem az a típus, aki mindenkiben a hibát keresi. Sőt, mindenkiben próbálja meglátni a legjobb tulajdonságot. Ezért könnyen túllendül a sérelmeken, és ha még összeveszik is valakivel, a vitából mindketten úgy jönnek ki, hogy azzal hozzátettek az intellektusukhoz.

A Halak

halak csillagjegy megbocsátás horoszkópA Halak jóindulata és pozitív hozzáállása gyakran csapódik le vak bizalom formájában. Sokan kihasználják jóhiszeműségét, a finom lelkét, hiszen ő nem csak egyszer ad második esélyt – újra és újra képes megbocsátani, és a bizalmat kiépíteni, mindegy, hogy hányszor csalódott. 

boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top