Horoszkóp

Ez az, amit soha ne mondj a Skorpiónak

A Skorpió szenvedélyes, céltudatos, nem mellesleg birtokló típus. Néhány mondattal ki lehet űzni őt a világból. Szóval, ha igazán sikeres baráti vagy párkapcsolatot szeretnél vele kötni, a békesség kedvéért a következő mondatokat, kérdéseket soha ne mondd neki.

A Skorpiót a leghevesebb vérmérsékletű csillagjegyként tartják számon, engesztelhetetlen és vakmerő természete félelmetessé teszi őt, így bizony nem árt óvatosnak közelíteni felé. Ha esetleg olyasvalami csúszna ki a szádon, ami szenvedélyességére, netán megbocsátani nem tudó természetére utal, készülj fel, a Skorpió új, addig ismeretlen arcát mutatja meg előtted. Párkapcsolatban pláne nem árt vigyázni, mit is mondasz neki, így, ha hosszútávra tervezel vele, ezeket a mondatokat semmilyen formában sem ejtsd ki előtte.

1. „Meg tudod bocsátani, eltudod felejteni ezt az egészet?”

skorpió csillagjegy párkapcsolatA Skorpió nem felejt. Ő talán soha nem bocsátja meg, s magában dédelgeti a haragját, ha valami rosszat tettét vele. Az árulást, a megcsalást képtelen elviselni. A taktikázás bajnoka is lehetnek, s ha egyszer elvesztetted a bizalmát, Isten kegyelmezzen neked. Rendkívül türelmes, ha kell, hosszú időt vár arra, hogy kegyetlen bosszút állhasson a sérelméért. Végül vagy letesz a revansról, vagy olyan pillanatban csap le rád, amikor a legkevésbé számítasz rá.

2. Nem mondd a Skorpiónak, hogy „bízz meg bennem!”

Ha a Skorpió meghallja ezt a mondatot, mindjárt biztosra veszi, hogy valami nem stimmel. Bár alapvetően nem bízik meg a többiekben, mindenről mindent tudni akar. Ha hosszú kapcsolatra tervezel vele, jobban teszed, ha beszámolsz neki a legapróbb dolgokról is, mivel ki nem állhatja a meglepetéseket, a váratlan dolgokat, különösen azokat, amelyek őt is érintik. Ő sokkal inkább értékeli, ha bizonyítod hűséged, mint ha nyilvánosan, mások előtt tudatod vele az érzéseidet.

skorpió csillagjegy horoszkóp párkapcsolat

Ezeket a mondatokat ne mondd a Skorpiónak

3. Ne kérdezd meg a Skorpiótól: „Miért vagy ilyen alapos?”

A Skorpió szélsőséges csillagjegy, vagy imád téged, vagy utál. A kettő közötti szürke zóna számára ismeretlen. Fürkésző természete hihetetlen önuralmára és at objektivitásra való képességére vezethető vissza. Nem számít, milyen területen dolgozik, imád elemezni, nyomozni, kutakodni. Ha rákérdezel az alaposságára, úgy érzi, a képességét kérdőjelezed meg, ami csöppet sincs ínyére.

4. Soha ne mondd a Skorpiónak: „Nekem van igazam!”

A Skorpió imádja a saját módján megoldani a problémákat. Ha megmutatod neki, hogyan kell valamit jól csinálni, légy felkészülve, semmit nem fog mondani, ám azt már nem viseli el, ha a szemébe is mondod, hogy „ezt márpedig így kell csinálni”. Szó sincs arról, hogy tökéletességre törekedne, ám megszállottan és versengve próbál a maga módján elvégezni mindent. Szóval mellette szép és okos is lehetsz, de ne hangoztasd az igazadat.

5. Ne mondd a Skorpiónak, hogy „Önző vagy!”

A Skorpió természetét talán az a mondás mutatja meg legjobban, miszerint, ha sarokba szorítod, elvágod előtte az össze menekülő utat, inkább leszúrja önmagát. Inkább a saját kezével vet véget az életének, hogysem elfogadjon bármilyen ultimátumot, avagy behódoljon bárki akaratának. Lehet, önzőnek tűnik időként a viselkedése, de ezt soha ne vesd a szemére.

skorpió csillagjegy horoszkóp párkapcsolat

Soha ne mondj nemet a Skorpiónak (iStockphoto)

6. Soha nem mondj nemet a Skorpiónak

A Skorpió híres zsarnoki természetéről. Képtelen elviselni, ha nemet mondanak neki, ha visszautasítják. Legtöbbször úgy tesz, mintha meg sem hallotta volna a nemet. Ragaszkodó típus, ezért ő a mérgező párkapcsolatokból nem tud kiszállni, megszállottan kötődik a megszokásaihoz, de a büszkesége sem engedi, hogy kihátráljon belőle.

7. Nem kérdezd meg a Skorpiótól: „Féltékeny vagy?”

Nem bírja elviselni, ha valaki a féltékenységével szembesíti őt, s rendületlenül tagadja még a feltételezést is. Jóllehet a féltékenység az egyik legjellemzőbb tulajdonsága, mégsem vallaná be talán még magának sem, hogy valódi tomboló szörnyeteggé változik, amikor úgy érzi, párja okot adott a kételkedésre.

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top