Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek áprilisban bármit elérhetnek

Ezek a csillagjegyek áprilisban bármit elérhetnek. Bámulatos lehetőségekkel kínálja meg őket az élet, valójában csak rajtuk múlik, mi mindent valósítanak meg. Vajon te is köztük vagy? Akkor még inkább érdemes megfogadnod a horoszkóp tanácsait.

A Kos április legnagyobb nyertese

április havi horoszkóp kos csillagjegyKedves Kos! Áprilisban úgy érezheted, mintha rád figyelne a világ. Most valóban minden rólad szól, hiszen a születésnapod időszakát éled. Jegyedben jár a Nap, a Merkúr és a Vénusz, szóval most minden összeáll a sikerhez. A kisugárzásod régen volt ennyire nagyszerű, mint mostanában. Ugye, érzed is, mennyire elemedben vagy, milyen könnyedén és jól kommunikálsz, és mennyire támogatják most az ötleteidet a csillagok. Pénteken még a Hold is betársul a három bolygó mellé, szóval már ma kezdhetsz gondolkodni a terveiden, mert ideálisabb alkalmat nem is találhatnál az induláshoz, a megvalósításhoz. Élj vele, szuper lesz!

április havi horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek bármit elérhetnek áprilisban (iStock)

Az Oroszlán könnyed és rugalmas áprilisban

prilis havi horoszkóp oroszlán csillagjegyKedves Oroszlán! Szíved szerint máris pakolnál a bőrödbe, és elutaznál a kedvenc helyedre. Tudod, mit? Tedd meg. A csillagok pontosan a rugalmasságodban, a könnyedségedben „tesztelnek” téged. Nem érdemes ellenállni a késztetésnek, jobb időszakot nem is találhatnál az inspirációk gyűjtéséhez. Töltődj fel, nagyon rád fér már a kaland, az utazás. A Merkúr és a Vénusz szintén jótékonyan hatnak, nemcsak te ragyogsz, de a párkapcsolatod is jól alakul most. Olyan harmóniában lehetsz önmagaddal, amit talán régóta nem éreztél már. Végre igazán szereted és elfogadod magadat, már pedig ez most bőven elég a sikerhez. Egyszerűen lehengerlő vagy.

A Nyilas áprilisban úgy érzi, az élet szebb mint valaha 

prilis havi horoszkóp nyilas csillagjegyKedves Nyilas! Végre visszatér a rád annyira jellemző optimizmus. Miért is búsulnál, hiszen életed legjobb évét éled, áprilisban pedig különösen támogatnak téged a csillagok. Uralkodó bolygód, a Jupiter megjutalmazza az erőfeszítéseidet, bőséget, szerencsét szórva rád. Az is igaz, éppen áprilisban kezd retrográd mozgásba, de sebaj, így még tovább jár a jegyedben, és még inkább támogatja a céljaidat. A Merkúr és a Vénusz szerelmet hozhat neked. Készülj, mert nagy találkozás vár rád. Ez a hónap arra való, hogy a legjobbat, a lehető legtöbbet hozd ki magadból. Élj a lehetőséggel. Nagyon is megérdemled már.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top