Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek az április most nehezebb lesz, mint máskor

Valójában ez a mostani április mindenkinek megterhelőbb lesz, mint általában máskor. Ezeknek a csillagjegyeknek pedig különösen sok nehézséget hozhat a hónap. A horoszkóp szerint semmi sem történik ok nélkül, ez most egy fontos állomás az életükben…

Az április újra érezhető változásokat hoz a csillagjegyeknek. Kezdve azzal, hogy harmadikán a Vénusz az Ikrek jelébe lép, majd vasárnap a Bak jelében együtt álló Jupiter és Plútó okoz néhányaknak megterhelő pillanatokat. A Merkúr április 11-én lép a Kosba, míg a Nap április 19-én a Kosból a Bikába lépve folytatja égi útját. S közben még egy feszült teliholddal is számolni kell.

Ezeket a változásokat bizonyos szinten mindenki érzi, de a következő három csillagjegynek most sokkal megterhelőbb lehet, mint korábban bármikor. Nekik nem könnyű megélni ezt az egyébként nagyon szép, de szeszélyes tavaszi hónapot. Vigasztalhatja őket a tudat, hogy minden okkal és értük történik… A mostani kihívásokból is nagyon sokat tanulhatnak és fejlődhetnek. A horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

Ez a cikk neked szól, ha a következő három jegy valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben. Érdemes előre felkészülnöd mindarra, ami mostantól rád vár.

Ezeknek a csillagjegyeknek most nehezebb lesz az április, mint máskor (fotó: Getty)

Ezeknek a csillagjegyeknek most nehezebb lesz az április, mint máskor (fotó: Getty)

Az Oroszlán párkapcsolatát teszteli az április

Kedves Oroszlán! Az a helyzet, hogy félre kell tenned a büszkeségedet és az egódat, ha békét szeretnél a párkapcsolatodban. De neked annyira sok nagyszerű tulajdonságod van, miért is ne domboríthatnád ki azokat? Miért ne mutatnád meg a párodnak a legszebb oldaladat? Miért olyan nehéz ez? A bátorságod most mindennél fontosabb. Szóval, vesd be minél előbb. Harciasság és túlzott akaratosság helyett inkább a kompromisszumokat keresd. Ne lepődj meg, de pontosan ezt a képességedet teszteli most az élet. S minél inkább ellenállsz, annál több problémád gyűlik. Pedig csak annyit kell tenned, hogy kimutatod a szeretetedet a párodnak. Miért nehezítenéd meg a saját dolgodat? 

A Mérleg az érzelmeivel küszködik áprilisban

Kedves Mérleg! Nem kellene most már magadba fojtani az érzelmeidet. Bármennyire is próbálod leplezni, belül egyre bizonytalanabbnak érzed magad. Igazság szerint semmi sem történik ok nélkül és véletlenül az életedben. Ahelyett, hogy nyugodtnak próbálod mutatni magad, az univerzum épp arra biztatna, hogy megnyisd a lelkedet, és végre kimutasd, kimondd mindazt, amit érzel. Az áprilisi telihold pontosan erre ösztönöz majd téged. Engedj ki magadból mindent, amit eddig visszafogtál. Nemcsak könnyítesz a lelkeden, de azonnal jobban is érzed magad. Ne félj megmutatni önmagadat, hidd el, nem kell folyton viselkedni. Legyél az, aki vagy. Ez most a legfontosabb.

A Skorpió nagyon sok harcot vív áprilisban.

Kedves Skorpió! A családi életet most nem lesz egyszerű. Nemcsak kevesebb türelmed lesz a többiekhez, de a lelked is jóval sérülékenyebb lehet. Viszont jó hír, hogy tudatossággal kezelni tudod az eseményeket. A Szaturnusz bolygónak hála, lassíthatsz most, és megtalálhatod azt a nyugalmat a lelkedben, amire oly régóta vágysz. Próbálj minél higgadtabb maradni, bármilyen családi feladatot állítson is eléd az élet. Ez most amolyan vizsgaféle, amikor a legjobbat hozhatod ki magadból, de persze el is bukhatsz. Természetesen az előbbire törekedj. A párkapcsolatodban is megnyugvásra találsz, amint megnyugszik a lelked, s amit elengeded a görcsös akarást.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top