Ez az 5 legmókásabb csillagjegy

nlc | 2019. Április 03.
Ez az 5 csillagjegy a társaságok mókamestere. Ők a legszórakoztatóbbak, természetüknél fogva árad belőlük a jókedv, az optimizmus. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

1. Mérleg

A Mérlegre gyakran ragasztják a többiek a csodabogár bélyegét, és valójában nem is véletlenül. Időnként kicsit kocka, kicsit elvont, de nagyon szerethető, akinek még akkor is tudsz nevetni a viccein, ha nem is pontosan érted a poénokat.

2. Kos

A Kos valójában kétféle módon használj az energiáját: vagy stresszeli magát, vagy remek a hangulata. Szerencsére a kettővel éppen egyensúlyba hozza egymást. Kifejezetten sziporkázó a humora, amivel gyakorta nemcsak önmagát szórakoztatja, hanem a környezetét is.

Ezek a csillagjegyek valódi mókamesterek (iStock)

3. Oroszlán

Az Oroszlán alapból is szeret a társaság közepe lenni. Ha még az ő poénjain mulatnak a többiek, frenetikusan érzi magát. És valóban nagyon szórakoztató csillagjegy, a vicces sztorik mestere. Minél őszintébben nevetnek a többiek, annál inkább belelendül viccmesélésbe.

4. Nyilas

A Nyilas azért azért annyira szórakoztató csillagjegy, mert egyetlen pillanatig sem akar tudatosan az lenni. Mégis minden vicces, amit csinál, ahogyan hangsúlyozza a mondandóját, gesztikulál, vagy grimaszol. Nem mellesleg nagyon ülnek a poénjai is. Hiába, ő valóban az egyik legnépszerűbb típus.

5. Bika

A Bika nem az a félős típus, és amikor igazán elemében van, a humorral sem fogja vissza magát. Ha igazán jót akarsz bulizni, vagy csak szeretnéd átengedni magad a felhőtlen szórakozásnak, az ő társaságában könnyedén leereszthetsz és kikapcsolódhatsz. Hihetetlenül vicces tud lenni.

yourtango

Exit mobile version