Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek a szerelmi életébe változást hoz az április

Ez a 4 csillagjegy valóban mozgalmas hónapnak néz elébe, legalábbis ami a szerelmet illeti. Könnyen lehet, hogy a változásokat nagyon is megérzik majd, hiszen a forró érzelmek mellett a veszekedések, szakítások és félreértések nehezíthetik a következő heteket. Te is köztük vagy?

1. Mérleg

párkapcsolat szerelem április horoszkóp mérleg csillagjegyA túlzott nyugalom, ami a Mérleg párkapcsolatát jellemzi intő jel lehet, hogy a felszín alatt komoly feszültségek húzódnak. Ő ugyanis könnyen lehet, a robbanás szélén áll, és jobban teszi, ha nem várja meg a pontot, hanem őszintén leül a párjával, és kiönti neki a szívét. Az egyedülálló Mérlegek először magukkal kell, hogy jobb kapcsolatba kerüljenek, és a szerelem áprilisban is rájuk talál.

2. Bak

párkapcsolat szerelem április horoszkóp bak csillagjegyA Bak életébe jelentős változásokat hoz az április. Lehet, hogy meglépi és szakít a párjával, de a házassága is könnyen véget érhet ebben a hónapban. Annyi bizonyos, a párkapcsolatban élő Bakra most sok veszekedés és feszültség vár. Az egyedülálló Bakok viszont végre örülhetnek, ugyanis sikerül letenniük az érzelmi csomagjukat, és tiszta lappal kezdhetik a szerelmet valaki mással.

Ezek a csillagjegyek mozgalmas hetekre számíthatnak áprilisban a szerelemben (iStock)

3. Kos

párkapcsolat szerelem április horoszkóp kos csillagjegyA Kos érzelmileg talán teljesen kiszipolyozva érzi magát. Úgy érzi, nincs több energiája, amit a meglévő párkapcsolatára fordíthatna. Akár párban él, akár egyedül, a legjobb, amit a tehet, hogy jól kipiheni magát, és időt hagy magának a gondolkodásra. Most nem kellene semmit sem elsietnie, elvégre az április szinte végig az ő boldogulásáról szól.

4. Nyilas

párkapcsolat szerelem április horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas életét áprilisban korábbi párja váratlan felbukkanása boríthatja fel. Ha egyedül él, exe könnyen bezavarhat a gyógyulási folyamatába, ha pedig párban él, a meglévő párkapcsolatára nyomhatja rá erősen a bélyegét. Óvatosnak és megfontoltnak kéne lennie. A legjobb persze az lenne, ha a lehető legnagyobb távolságot próbálna tartani a volt szerelmével.

herway

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top