Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy hihetetlenül tehetségesen ír

Akadnak emberek, akiknek egyszerűen a tolluk, a billentyűzetük hegyére ugranak a megfelelő szavak, akik ösztönösen megtalálják a helyzethez leginkább illő, szellemes vagy felemelő kifejezéseket. A következő 4 csillagjegy szülötteinek megadatott az írott szó adománya, nekik ugyanis született tehetségük van az íráshoz. Te is köztük vagy?

Ikrek: Imádja kifejezni a gondolatait

írás kommunikáció tehetséges csillagjegyek ikrek horoszkópAki ismer Ikrek jegyű embert, tudja, milyen fantasztikus képessége van, hogy a megfelelő szavakat használja a megfelelő időben, ami vele született humoráról, intelligenciájáról tesz tanúbizonyságot. Írásban pedig még többre képes. Nem is csoda, mert az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, a kommunikáció planétája. Persze emellett ő azt se felejti el, hogy minden éremnek két oldala van.

Szűz: Lenyűgözi a nyelv

írás kommunikáció tehetséges csillagjegyek szűz horoszkópHa egy társaságban valakinek mindig van intelligens és szarkasztikus megjegyzése, akkor az illető jó eséllyel Szűz jegyű. Olvasottsága természetes társas intelligenciával párosul. Írásban mindenkor a legkifejezőbb szavakat használja, hogy a lehető legpontosabban írja le, amit szeretnének. Még ha talán ő az a típus, aki sosem ír vagy olvas – ami ugyanakkor ritka, mint a fehér holló -, akkor is mestere a kommunikációnak.

írás kommunikáció tehetséges csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek bámulatosan írnak (iStock)

Mérleg: Elbűvöl a szavaival

írás kommunikáció tehetséges csillagjegyek mérleg horoszkópOka van annak, hogy a Mérleg miért ennyire elbűvölő típus: uralkodó bolygója, a Vénusz, a szépség és szerelem bolygója, így amikor megnyilvánul, minden szaván átsüt a vénuszi báj és kellem. Megvan az a különleges tulajdonsága, hogy amikor belemélyedve a témába magyaráz, a hallgató úgy érzi, kifejezetten neki beszél. Amikor pedig írni kezd, az olvasónak az az érzése támad, hogy ezt a szöveget pontosan neki írták.

Halak: A fantáziája átsüt a lapokon

írás kommunikáció tehetséges csillagjegyek halak horoszkópNincs még egy csillagjegy, amely ennyire költőien fogná fel az írást, mint a Halak. Olvastál már olyan könyvet, amely mintha másik világba röpített volna? Jó eséllyel Halak jegyű szerző írta. E csillagjegyet a Neptunusz, a fantázia, az álmok és az illúziók bolygója uralja, így ha van csillagjegy, amely a múzsák, a művészet kegyeltje, minden bizonnyal ő az.

(Elite Daily) horoszkóp ikonok: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top