Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek bármit elérhetnek a Bika havában

Ezek a csillagjegyek imádni fogják az április 20-ával induló Bika havát. Bámulatos lehetőségeket kínál nekik az elkövetkező néhány hét, amit valójában már nagyon meg is érdemelnek. Vajon te is a legszerencsésebbek között vagy? Kiderül a horoszkópból.

A Bika havának legnagyobb nyertese maga a Bika

bika hava nyertes csillagjegyek bika horoszkópKedves Bika! Eljött végre a te időszakod. És nemcsak a születésnapod okoz nagyon szép pillanatokat, hanem úgy érezheted, a csillagok áldásban részesítenek téged. Az elmúlt hetek nehézségeit követően csodálatos hetek köszöntenek rád. Egészen megújulsz, a legszebb virágokhoz hasonlóan ragyogsz és virulsz. Nagyon régen érezted ilyen jól magadat utoljára. A jegyedben járó Uránusz különleges változásokat, hirtelen jött lehetőségeket villant fel előtted. Ne habozz, ragadd nyakon az adó alkalmakat. Az élet a tenyerén hordoz téged, de a döntés a tiéd. Ugye, élsz vele?

bika hava nyertes csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a Bika havának legnagyobb nyertesei (iStock)

A Szűz a távozás mezejére lép a Bika havában

bika hava nyertes csillagjegyek szűz horoszkópKedves Szűz! Nagyon sokat tehetsz most a boldog jövőért, ugyanis nagyot fordul veled a világ a Bika havában. Sikerrel oldottad meg az elmúlt időszak akadályait, itt az ideje a kikapcsolódásnak, a feltöltődésnek. Most rengeteg inspirációt gyűjthetsz. Egészen másként tekintesz az életedre, mert olyan teljes kép tárul fel előtted, amiről nem is sejtetted, hogy létezik. Békét érezhetsz a lelkedben, átjár a nyugalom érzése. Talán sosem voltál még ennyire harmóniában önmagaddal és a külvilággal, mint mostanság. Lépj ki bátran a komfortzónából, és tedd, amit a szíved diktál. Nem fogod megbánni.

A Bak learatja a babérokat a Bika havában

bika hava nyertes csillagjegyek bak horoszkópKedves Bak! Kalapot lehet emelni előtted, hiszen csodálatra méltó az a bátorság és következetesség, ahogyan az életedet irányítod. A Bika havában megérdemled a sikert. És lesz is mit ünnepelned. Nagyon sok öröm ér téged ezekben a hetekben. Ha szerelemre vágysz, bekopog a Nagy Ő az ajtódon, ha a barátokkal töltenéd az idődet, olyan népszerű leszel, mint talán még sosem. Bármilyen új élményre is vágysz, most nagyon könnyen elérheted. Engedj nyugodtan a szigorúságból, a visszafogottságból, lazulj el végre, légy valódi önmagad. Hidd el, megteheted. Jár neked.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top