Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. május 27-június 2.: Parázs vitákkal búcsúzik a május

Az év egyik legszebb időszaka meglehetősen csúnyán búcsúzik. Ezen a héten több bolygóállás szerint igencsak sok konfliktusra, parázs vitákra számíthatnak a csillagjegyek. A horoszkóp szerint ezen a héten a higgadtság minél fontosabb. A hétvégén aztán ismét csodás napok várnak.

Heti horoszkóp: KOS

kos heti horoszkópLassan búcsúzik a május, de ne sürgesd most az időt és magadat se! Már csak azért sem, mert hétfőn és kedden a Halak Hold szerint nem leszel topon, csak szerdától nyered vissza szokásos formádat. Viszont szerdán és csütörtökön is konfliktus veszélyét mutatják a bolygók. Szerdán (Hold-Mars) családon belüli, csütörtökön (Hold-Szaturnusz) munkahelyi összerezzenés adódhat. Mindkettő elkerülhető, ha nem sértődsz meg. A hét második fele és a hétvége kizárólag a pénzről fog szólni a föld dominancia miatt.

Heti horoszkóp: BIKA

bika heti horoszkópAnyagi gondokat generálhat egy barátod a hét elején. A Neptunusz szerint olyan érzésed lesz, mint a mesében a hollónak, akinek a róka kicsalta a csőréből a sajtot. Legyél észnél! A hét közepén, május utolsó napjaiban az egészségedre kellene vigyáznod. Az emésztésed és a csontozatod nem működik túl fényesen. Éppen ezért ne terheled mérgekkel magad! Pénteken, május utolsó napján kitűnő széria indul, ami kitart az egész hétvégén. Három napon keresztül pazar fényszögek pazar légkört jeleznek…

Heti horoszkóp: IKREK

ikrek heti horoszkópKészülj rá, hétfőn (Hold–Merkúr), csütörtökön (Merkúr–Neptunusz) és pénteken (Merkúr–Jupiter) lesznek olyan bolygóállások, amelyek bosszankodásra adhatnak okot. Mindhárom esetben a kommunikáció csúszhat félre, vagyis beszélj, írj, fogalmazz egyszerűen és érthetően! Az Ikrekben járó Merkúrnak köszönhetően remek passzban vagy, ami megkönnyíti a dolgodat. A hétvégéhez közeledve lelassulsz. Vigyázz, mert az anyagcseréd is lelassul, ami hízásra hajlamosíthat! A szülinapi torta különösen hizlaló lehet most.

Nem érdemes belemenni a vitákba a héten (iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

rák heti horoszkópNincs baj, de tény, hogy május utolsó napjait egyfajta tesztként élheted meg: szerdán (Hold-Mars) és csütörtökön (Hold-Szaturnusz) nehéz fényszögek tesztelnek téged. Nem kicsi a tét: az állásod, a jövőd, vagyis jogosan aggódhatnál. De az aggodalom lehúzó tendenciájú energia, szóval inkább ne tedd! Szerencsére lesznek jó fényszögek csütörtökön, pénteken és hétvégén is. Utóbbiak szerint számíthatsz a párodra, a barátaidra, ami pedig fontosabb, mint a folytonos kihívások. Pontosan tudod, mindig volt, van és lesz feladat.

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópKellemetlen fényszögek szerint kellemetlen érzéssel tölthet el, hogy a hét elején barát vagy kolléga akar kölcsön kérni tőled, ami anyagilag megterhelő lehet. Amennyiben így történik, mondj nemet! Csak te tudhatod, mennyi kereted van. A hét közepén a munkahelyeden két tűz közé kerülhetsz. Lehetsz „villámhárítót”, de „bokszzsák” semmiképp se legyél! Péntektől békítő fényszögek jönnek, és gyorsan helyreáll a béke a munkában, amelynek köszönhetően az egész hétvégéd is békésnek, nyugodtnak és harmonikusnak ígérkezik.

Heti horoszkóp: SZŰZ

szűz heti horoszkópSajnos energia elszívó bolygóállások szerint nagy az esélye, hogy ezen a héten fáradtabb leszel, mint az előzőn voltál, és a következő héten leszel. Mindez pedig három kellemetlen fényszög (Hold-Merkúr, Merkúr-Neptunusz, Merkúr-Jupiter) hatása, melyek kellemetlenséget jeleznek, elszívják az energiádat. Főleg azért, mert azokkal az emberekkel kapcsolatosak, akik fontosak a számodra: a párod, a főnököd, a szüleid. Úgy tűnik, nem lesz könnyű kivonnod magad a hatásuk alól. Pedig most jobb lenne kívül maradnod…

Heti horoszkóp: MÉRLEG

mérleg heti horoszkópTéged nem érint közvetlenül, ami hétfőn, csütörtökön és pénteken másokat felzaklat. Igaz, hogy megijeszthetnek bizonyos viták, helyzetek, emberek. A Merkúr miatt a közlekedésben és a kommunikációban látszanak nehézségek. Természetesen nem okoznának fejtörést neked, ha bezárkóznál egy szobába, de mivel ezt nem teheted meg, igyekezz mindenkivel engedékeny lenni! A hétvégéd szívmelengetőnek ígérkezik, ha a családoddal töltöd. Csupa „kedves” fényszög lesz az égen, ami megszépíti a napjaidat.

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópHétfőn, csütörtökön és pénteken is lesznek olyan bolygóállások az égen, amelyek szerint kifolyik a kezedből a pénz. Biztosan meg tudod indokolni az extra kiadásokat, de most nem az indoklásra kéne koncentrálnod, hanem a kiadásaid optimalizálására. A hét közepén elengedhetetlen, hogy pontosan fogalmazz, mert a félreértés egy csomó plusz munkát generálhat, és ami szerdán (Hold–Mars), csütörtökön (Hold–Szaturnusz) nehezített pályát jelent számodra. A hétvégéd a Bika Hold szerint a szerelem jegyében telik.

Heti horoszkóp: NYILAS

nyilas heti horoszkópA hétfői Hold–Merkúr és a csütörtöki Merkúr-Neptunusz fényszög a pénteki Merkúr-Jupiter szembenállás előszele. Elkezdhetsz készülni a pénteki elkerülhetetlen vitákra. Két olyan ember feszülhet egymásnak, akik a saját igazukban hisznek, és nem ijednek meg konfliktusban képviselni magukat. Erre készít fel a hétfői és a csütörtöki feszült fényszög. Azt kellene átgondolnod, megéri-e belemenni a vitába. Péntekig bőven lesz időd mérlegelni. Hétvégén mindez már a múlté: csupa békés fényszög lesz az égen.

Tanácsosabb elkerülni a vitákat a héten (iStock)

Heti horoszkóp: BAK

bak heti horoszkópA május hónap nem búcsúzik konfliktus nélkül. Hasznos lehet egy vita, mert ki kell derülnie, hogy nem vagytok egy véleményen. Hétfőn (Hold–Merkúr), szerdán (Hold–Mars), csütörtökön (Merkúr-Neptunusz és Hold-Szaturnusz), majd pénteken (Merkúr–Jupiter) kommunikációs kihívások sora vár rád. Most nem lesz könnyű egyszerűen és érthetően fogalmaznod. Szuper hír számodra, hogy pénteken (Vénusz–Szaturnusz), szombaton (Hold–Szaturnusz) és vasárnap (Hold–Plútó) szuper fényszögei szuper hangulatot hoznak neked…

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópA pénzügyekkel kapcsolatosan kell észnél lenned ezen a héten: a gyerekek, vagy gyerekes felnőttek okozhatnak extra kiadásokat. Amint észre veszed a gyerekes viselkedést, gyorsan helyre tudod tenni az egészet. A hét közepén óvatosan fogalmazz! Arra kell ügyelned, nehogy elárulj egy titkot olyannak, akinek nem lenne szabad, máskülönben te kerülsz kínos helyzetbe. A hétvégi igazán szép fényszögek arra hajlamosítanak, hogy szépítsd az otthonodat. A föld dominancia a kertben a leghatékonyabb társad.

Heti horoszkóp: HALAK

halak heti horoszkópSzabályosan összezavarodhatsz hétfőn, csütörtökön és pénteken, amikor egyszerre beszélnek hozzád. Igaz, hogy lesznek nehéz fényszögek az égen, de nem akar senki bántani téged. A bolygók jelen állása szerint csupán arról van szó, hogy a közeledben mindenkinek közlési kényszere van. A Merkúr, a kommunikáció bolygója azt javasolja, adj hangot a nem tetszésednek, vagy nyisd ki a szád, és kérj segítséget! Péntektől békés konstellációk békés napokat hoznak. Három napon át három szuper fényszög helyreállítja a harmóniát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top