Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nem flörtöl a nyáron

Ezek a csillagjegyek kimaradnak a nyári flörtökből. Vajon miért nem éreznek kedvet az ismerkedéshez? A könnyű, laza flörtöléshez? A horoszkópból kiderülnek a részletek. Vajon te is köztük vagy?

A langyosan meleg nyári éjszakák, az utazás, a kevéske ruha, a könnyű gyümölcsök és laza nyári slágerek sokakat olyan flörtökre bátorítanak, amilyenekbe télen biztosan nem mennének bele. A következő három csillagjegy idén nyáron – ilyen vagy olyan okok miatt – inkább kihagyja a flörtöket. Mégis miért? Kiderül a horoszkópból.

A Rák nem szereti a nyári kalandokat

A Rák jegyet nem véletlenül nevezik így: a kemény páncél, az éles ollók mögött lágy és hűséges szív rejtőzik. Ő sosem szórakozik, ha szívügyekről van szó, így nem is szereti a tét nélküli nyári kalandokat. Nem csinál fél szívvel semmit, így ha azon gondolkodsz, hogy elköteleződés nélküli kalandba bonyolódsz vele, inkább gondold újra. Ha azonban teljes és őszinte szerelemre vágysz, zöld az út a szívéhez.

Ezek a csillagjegyek kihagyják a nyári flörtöket (iStock)

A Nyilas nagyon szeret flörtölni, de…

A Nyilas egyértelműen többre értékeli a egyéjszakás kalandokat a komoly párkapcsolatnál. Szabad szellemével a kapcsolatot kötöttségként éli meg, sokkal szívesebben járja a világot és gabalyodik össze azzal, akit a sorsa az útjába sodor. Viszont nem pazarolja az idejét egynyári románcokra sem, hiszen annyi mindent kell még tennie, látnia, tapasztalnia. Annak ellenére, hogy imád flörtölni, idén erre mégsem jut ideje.

A Baknak nincs ideje a nyári flörtökre

A Bak biztosan nem flörtöl idén nyáron, egészen egyszerűen azért, mert még a kánikulában is dolgozik. A nyári kaland számára időveszteség – csakúgy, mint a Nyilas esetében, de ő a Rákhoz hasonlóan többnyire hosszú távon gondolkodik. A rövid kapcsolatot nem is tudja értelmezni, de a barátság extrákkal típusú kalandoknak azért nem mond ellent. Előjátékként meg gatyába rázza a másnapi prezentációdat.

(Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top