Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy unatkozik a párkapcsolatban

Ezek a csillagjegyek nagyon könnyen elunják magukat a párkapcsolatban. Könnyen és gyorsan ismerkednek, de sokszor pontosan ugyanilyen hamar jön a felismerés, hogy mégsem a párjuk az igazi. Ilyenkor pedig fogják a nyúlcipőt, és továbbállnak. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból fény derül a részletekre.

Ezek a csillagjegyek nagyon sok izgalomra, szabadságra, örömteli pillanatra vágynak a párkapcsolatban. De mégis ki nem? Szóval, valójában haragudni sem lehet rájuk, mert folyamatosan új inspirációkra, új élményekre vágynak. Annak ellenére, hogy nagyon szórakoztató típusok, ha párjuk nem kellően nyitott, hamar beleunhatnak az együttlétbe. Ilyenkor pedig inkább máshol keresik a boldogságot. Mindez nem jelenti, hogy képtelenek lennének elköteleződni hosszú távon, viszont annyi bizonyos, hogy párjuknak jócskán feladják a leckét. Azért persze akadnak, akik tudják őket követni. Nos, melyik három csillagjegy ismerkedik könnyen és gyorsan, és ugyanilyen sebességgel el is unhatja magát a kapcsolatában? Íme a részletek.

Az Ikrek gyorsan elunja magát a párkapcsolatban

Az Ikrek, amilyen gyorsan fejest ugrik a párkapcsolatba, épp olyan gyorsasággal hátrálna is ki belőle. Nagyon nyitott, rugalmas és alkalmazkodó típus, de kettőssége okán, hol nagyon szerelmes, hol meg szinte ridegen szemléli a párját. Fura módon, akkor keresi a bajt, és szinte kiprovokálja a vitákat, amikor a kapcsolatában valójában minden a legnagyobb rendben működik. Neki valójában túlzottan is unalmas a béke és a nyugalom. Persze, amikor rátalál arra a társra, aki izgalmakat csempész az életébe, akivel bármiről tud beszélgetni, még az egyhangúbb napokon is kitart mellette jóban-rosszban.

Ezek a csillagjegyek könnyen elunják magukat a párkapcsolatban (iStock)

A Nyilas izgalmakra vágyik a párkapcsolatban

A Nyilas kalandra, szabadságra született, ezért őt nem lehet lekötni. Szenvedélyes és nagyon megnyerő típus, könnyen ismerkedik, de amikor hiányzik az izgalom, az utazás az életéből, inkább továbblép. Igazi vándor, aki folyamatosan úton van, és gyűjti az újabbnál újabb élményeket. És ha ezt nem kapja meg, vagy a párja nem ad neki kellő szabadságot, nem érzi jól magát a kapcsolatban sem. Amikor hozzá hasonló társra talál, aki szívesen utazik vele, vagy engedi, hadd menjen, ahová a szíve viszi, mindig visszatér hozzá. A korlátokat, az elvárásokat nagyon rosszul tűri, az ilyen kapcsolatban boldogtalan.

A Vízöntő gyűlöli az unalmat

A Vízöntő is folyamatos inspirációra vágyik a párkapcsolatban, ha nem kapja, gyorsan unatkozni kezd. Ő is független és szabadságkedvelő csillagjegy, nem mellesleg nagyon eredeti. Az is biztos, hogy nem könnyen kötelezi el magát, meglehetősen bonyolultak lehetnek a kapcsolatai. Annak ellenére, hogy valahol a lelke mélyén vágyik a biztonságra, és nagyon mélyen érző típus, mégsem képes igazán felfedni az érzéseit. Ha úgy érzi, túlzottan leköti őt a párja, és nem mondhatja el, mire vágyik igazán, mert nem érti meg őt a másik, inkább kilép a kapcsolatból, és máshol keresi az izgalmat, a boldogságot.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top