Ez a 3 csillagjegy kikészül decemberben

nlc | 2019. December 05.
Ezeknek a csillagjegyeknek meglehetősen sok megpróbáltatást hoz a december. Nemcsak az ünnepi készülődést és a karácsony körüli felhajtást viselik nagyon rosszul, de alapvetően is megszenvedik 2019 utolsó hónapját. A horoszkópból kiderül, milyen kihívások várnak rájuk. Te is köztük vagy? Még fontosabb, hogy tudd, mire számíthatsz.

December hónapban inkább kedvező lehetőségeket, változásokat jeleznek a bolygók. Ezek a csillagjegyek most mégis inkább a feszültséget, a korlátokat érzik, mintsem a felhőtlen örömet. Az advent, az ünnepi készülődés számukra is okoz vidám pillanatokat, de a lelkük mélyén valójában alig várják, hogy véget érjen ez a hónap. Persze, velük sem ok nélkül történnek az események, nagyon is fontos élettapasztalatokat gyűjthetnek. A tanítás ugyanakkor időnként fájdalmas lehet. Vajon te is köztük vagy? Akkor még inkább érdemes előre felkészülnöd minden eshetőségre. A horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Az Ikrek inkább magába zárkózna decemberben

Kedves Ikrek! Szíved szerint elbújnál most mindenki elől, és csendben készülnél a karácsonyra. Sajnos ezt most nem nagyon teheted meg. A Szaturnusz, a nagy tanító bolygó tesztel, és persze tanít is téged decemberben. Ne lepődj meg, ha kimerültnek, enerváltnak érzed magad. Az év végéhez közeledve ezt persze nemcsak te érzed. Ez a hónap leginkább arra való, hogy mélyen a lelkedbe tekints, ami viszont nem könnyű feladat számodra. De éppen ezért jelent kihívást. Ha ellenállsz, egyre pesszimistábban látod a helyzetedet, ugyanakkor, ha önként időt szakítasz magadra, az elmélyülésre, a meditációra, valódi csodákat fedezhetsz fel magadban. Tedd meg, és olyan varázslatos karácsonyod lesz, mint korábban soha.

Ezeknek a csillagjegyeknek komoly kihívásokat hoz a december (iStock)

A Mérleg kapcsolatai sokat változnak decemberben

Kedves Mérleg! A lehető legjobb időben vagy, hogy szembe nézz önmagaddal, a származásoddal, a gyökereiddel, a családi kapcsolataiddal. A december biztosan fordulatokat hoz ezen a téren. Könnyen lehet, hogy egyre inkább elbizonytalanodsz: valóban azokkal az emberekkel veszed körbe magadat, akikre a leginkább szükséged van? A változások érinthetik az otthonodat is, talán épp most költözöl, vagy olyasmi történik veled, ami megingatja a biztonságérzetedet. Szívesen töltenél több időt a családdal, de alig van türelmed hozzájuk. Ez a kettős érzés pedig jócskán rányomja a bélyegét a mindennapokra. A legközelebbi kapcsolataidat teszteli most a Szaturnusz. Legyél óvatos és megfontolt…

A Vízöntő karmát teljesít decemberben

Kedves Vízöntő! Valóban nem könnyű megélni a decembert, viszont rendkívül sokat tanulhatsz, fejlődhetsz most lelkileg. Nem szereted a korlátokat, de most szinte minden formáját megtapasztalod. Ha lázadsz ellene, még keményebb leckéket ró rád az élet. Most csak elfogadni tudod a veled történő eseményeket. Figyelj magadra, legyél tudatos, rugalmas és engedékeny. Ne akarj semmit sem erővel megoldani. Most csupa olyan feladat jön eléd, amit korábban nem teljesítettél. Fogadd a decembert olyan második lehetőségként, amikor kijavíthatod a múlt hibáit. Ez egy fontos karmikus időszak, amikor törlesztheted az adósságokat. Nehéznek tűnik, de jobban jöhetsz ki belőle, mint sejtenéd.

(via elite daily)

Exit mobile version