Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy boldogságra talál a héten

A kitartó és kemény munka meghozza gyümölcsét. Ezeknek a csillagjegyeknek mindenképpen. Ők azok, akiknek igazán lesz okuk a felhőtlen boldogságra. A horoszkópból az is kiderül, hogy miért…

Február második hetében több esemény is zajlik az égen, ami változásokat jelez a csillagjegyek életében. A legérezhetőbb kétségtelenül a Halakban járó Merkúr hátráló mozgása, illetve a Bak jelébe lépő Mars lesz. A Nap a Vízöntő jelében halad a héten. A számos nehéz fényszög mellett pompás lehetőségeket is jeleznek a bolygók, a következő csillagjegyeknek mindenképpen. Nekik most sem lehet okuk panaszra, hiszen igazán boldog pillanatokban lehet részük, miközben a legtöbb nehézségből kimaradnak.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint nagyszerű hétre számíthatsz.

A Kos kisugárzása ellenállhatatlan a héten

Kedves Kos! Meg se lepődj, ha mindenki a te társaságodat keresi. Ezen a héten nagyon sok dicséretet gyűjthetsz be, annyira pozitív és ellenállhatatlan a kisugárzásod – köszönhetően a jegyedben járó Vénusz bolygónak is. Magabiztosnak érezheted magad, s bizony most tényleg nagyon feltűnő jelenség vagy. Új ismeretségeket, új barátságokat köthetsz, sokan vesznek körbe, ami ismét bizonyítja, mennyien kedvelnek téged. Természetesen megérdemled a sikert, a boldogságot, az elismerést, hiszen nagyon sokat teszel érte. Ez a hét rólad is szól, élj a lehetőségekkel. Kijárt már neked!

Ezek a csillagjegyek nagyon sok örömre, boldogságra számíthatnak a héten (fotó: Getty)

A Mérleg megnyitja a szívét a szerelemnek a héten

Kedves Mérleg! Ez a hét újabb lehetőség, hogy átadd magadat a valódi romantikának. Kétségtelenül az év egyik legnagyszerűbb időszakát éled a Vízöntő havában. Valójában bármit elérhetsz és megvalósítasz, amit célul tűzöl magadnak. Ha párkapcsolatra, szerelemre vágysz, most valóban érdemes megnyitnod a szívedet és megadnod a találkozás, az ismerkedés esélyét. Ha pedig párban élsz, a társad mellett élheted meg a valódi romantikát. S mikor máskor, ha nem épp Valentin-nap hetében, nem igaz? Emlékezetes és igazán boldog napok állnak előtted. Most tényleg bármi megtörténhet…

A Vízöntő magabiztosabb a héten, mint korábban bármikor

Kedves Vízöntő! A héten még a jeledben jár a Nap, amit azt is jelenti, hogy továbbra is nagyszerű lehetőségekkel támogatnak téged a bolygók. Használd ki még ezt a néhány napot, s valósítsd meg, amire igazán vágysz. Te vagy a Vízöntő havának nyertese, most minden rólad szól. Visszaszerezheted a magabiztosságodat, az erőt, a csak rád jellemző különleges kisugárzást. Legyél nyitott a lehetőségekre, az újdonságokra. Érted történik most minden. Az év legfontosabb időszakában bármit elérhetsz és megvalósíthatsz, amit csak kigondolsz. Az év valójában csak most kezdődik, indulj el a siker útján, éld meg a valódi boldogságot!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top