Horoszkóp

Ragyogó hét vár ezekre a csillagjegyekre

Valójában ez a hét nem mondható igazán könnyűnek a bolygók állása és a horoszkóp szerint. Ezek a csillagjegyek a nehézségekből mégis alig érzékelnek valamit. Nekik most is kijut a jóból. Vajon te is köztük vagy?

Február utolsó hetében meglehetősen érezhető lesz a Halak jelében járó Merkúr bolygó hátráló mozgása, mely gondolkodásra késztet mindenkit. Most még fontosabb a türelem, a kitartás, ami persze komoly kihívást jelent a csillagjegyek életében. Most még inkább fontos, hogy ne arra próbáljanak igazolást találni, amit nem akarnak megtenni, hanem arra figyeljenek, ami igazán fontos és időszerű az életükben.

Annak ellenére, hogy ez a hét valójában mindenkinek megpróbáltatásokat hozhat, ezeknek a csillagjegyeknek örömet is bőven tartogat. Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll a valamelyikben, a heti horoszkóp szerint egészen jó hétre számíthatsz.

A Rák magára talál a héten

Kedves Rák! Az univerzum azt kéri tőled ezen a héten, hogy mondj minél többször igent. Főként azokra a dolgokra, melyeket félelmetesnek tartasz, s szíves szerint azonnal rávágnád, hogy nem. Ha olyan helyre kapsz meghívást, ahol korábban még sosem jártál, jól tennéd, ha gondolkodás nélkül elfogadnád. Rád fér a lazítás nemcsak fizikai értelemben, hanem szellemileg is. A fejedből engedd el a korlátozó hiedelmeket. Nagyon sok izgalmas újdonság vár rád ezen a héten, de ehhez nyitottnak kell lenned. Legyél minél rugalmasabb, s találj rá a valódi önmagadra. Hidd el, imádni fogod ezt az oldaladat…

Ezek a csillagjegyek a nehézségek ellenére is nagyszerű hétre számíthatnak (fotó: Getty)

A Skorpió bármire képes a héten

Kedves Skorpió! Ha eddig nem hittél magadban, akkor itt az idő, hogy elkezdd felfedezni a különleges tehetségedet. Ahelyett, hogy kételkedsz magadban, inkább egyszerűen csak lépd át a nehézségeket. Csupán a gondolkodásodat kell picit átfordítani, hogy elhidd, mindenre képes vagy. Bontakoztasd ki, és éld meg a benned rejlő kreativitás minden formáját. Néha talán unalmasnak tűnhet, hogy kreatív legyél, és különösebb motivációt sem érzel hozzá magadban, most ugyanakkor egészen más a helyzet, csupán inspirációt kell találnod hozzá. Legyél figyelmes, járj nyitott szemmel, s a világ a legszebb arcát tárja fel előtted.

A Halak felébreszti szunnyadó tehetségét a héten

Kedves Halak! Nagyon különleges újdonságokat fedezhetsz fel magadban ezen a februári időszakban. Ehhez viszont előbb el kellene engedned az előítéleteket, amiket folyamatosan gyártasz magadról magadban. Hidd el, te sokkal értékesebb és tehetségesebb ember vagy, mint amit feltételezel. Szóval, kezdj el hinni az értékeidben, s ébreszd fel a még szunnyadó tehetségedet. Legyél kicsit engedékenyebb a lelkeddel, és szeresd magad sokkal jobban. Próbálj kívülről tekinteni magadra, mert így tudatosíthatod azt a sok pozitív és nagyszerű tulajdonságot, amit amúgy nem biztos, hogy észrevennél. Öleld át magad gondolatban! Megérdemled a dicséretet.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top