Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. február 26-március 3. – Visszavonhatatlanul itt a tavasz

A holdhoroszkóp szerint visszavonhatatlanul itt a tavasz. A legszebb évszak „támadását” a növő Hold is erősíti. Hamvazószerdával pedig a húsvéti 40 napos böjt is elkezdődik idén. Szóval, tényleg itt a tavasz...

A tavasz visszavonhatatlanul „támad”, amit a növő Hold felerősít. Ültess az ablakodba tavaszi virágot, hogy mindennap lásd, ahogy újabb és újabb hajtásokat, leveleket, bimbókat, virágot hoz. Az illatával, a pompás színeivel önzetlenül megajándékoz téged.

SZERDA február 26.: Hamvazószerda a 40 napos böjt kezdete, miközben a Kos növő Hold aktívvá tesz téged. Fizikailag, szellemileg és érzelmileg is gyors leszel. Ebből vita adódhat, mert a gyorsaság gyakran jár együtt meggondolatlansággal. Tudj róla, ma fogászati tilalom van érvényben! Jobb, ha nem most keresed fel a fogorvost. Viszont érdemes sütnöd, garantált a siker.

CSÜTÖRTÖK február 27.: Csütörtökön is a Kosban jár a Hold, vagyis nem maradtál le semmiről, amire tegnap nem jutott időd. Válassz olyan kihívást, amit gyorsan meg tudsz oldani! A hosszabb ügyekhez ma nem lesz elég türelmed. A mai napra szintén érvényes a fogászati tilalom. Ellenben süthetsz valami finomat. A növő Hold megnöveli a kenyér, a sütemény méretét. 

PÉNTEK – február 28.: A Bikába lépő Hold lelassíthat ma téged. Vigyázz, mert az anyagcserédet is lassítja, vagyis ez a holdállás hízásra hajlamosít. Kerüld a cukros, zsíros, nehéz ételeket! Válassz inkább gyümölcsös, könnyű desszertet! Nem kell mindent megtagadnod magadtól, csupán annyi a dolgod, hogy természetes módon elégítsd ki a gourmand énedet!

Hamvazószerdával visszavonhatatlanul megkezdődik a tavasz (fotó: Getty)

SZOMBAT február 29.: A szökőnapos február utolsó napján a Bikában járó Hold szerint kényeztetésre vágysz. Adhatsz ötletet valakinek, de ha kellemetlennek, izzadságszagúnak érzed, kényeztesd magad. Menj masszőrhöz, kozmetikushoz, szaunába, fürdőbe! Tedd fel a kérdést, hogy mi esne a legjobban most? Az sem ártana, ha te kényeztetnél másokat, például finom falatokkal, kedvességgel.

VASÁRNAP – március 1.: Március első napján fogászati és kertészeti tilalom van érvényben. E helyett inkább szépítkezz! Ápold a bőrödet finom, természetes pakolásokkal! Ezeket készítheted saját kezűleg. A növő Hold segíti a hatóanyagok beépülését. De nem csak magadat, az otthonodat is szépítheted. Garantáltan élvezni fogod.

HÉTFŐ – március 2.: Március első hete az Ikrek Hold szerint vidáman és kreatívan indul. Az Ikrek jelében járó Hold levegős, ezért ma mindenképpen szellőztess hosszabban! De ne csak a helyiségeket, hanem az ágyneműket és plédeket is érdemes kiszellőztetni, ha száraz az idő! És ha gyalog közlekedsz autó és busz helyett, a fejedet is kiszellőztetheted.

KEDDmárcius 3.: Jó dolgod van, mert még ma is az Ikrek jelében jár a Hold, ami vidámságot és kreativitást hoz neked. A szellőztetés aktuális. Minden nap fontos szellőztetni, de akkor különösen, ha levegős jelben jár a Hold. És az Ikrek pont ilyen, szóval semmiképp se mulaszd el a mai szellőztetést!

Erre figyelj a tavaszi növő Hold hetében

Ezekben a jegyekben jár a Hold a héten, s erre figyelmeztet téged (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top