Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. január 29-február 4. – Mulatságos napok jönnek

Január búcsúzik, hétvégén beköszönt a február. S ez most a lehető legjobb időszak a bulizásra, a tél elűzésére. A holdhoroszkóp szerint szó szerint is mulatságos napok várnak rád. Élsz vele? Nagyon jót tenne a lelkednek...

Búcsúzik a január, s hétvégén már a február kezdődik. Még tart a farsangi időszak. A játékos jegyekben járó Hold játékra, szórakozásra ösztönöz. Mehetsz farsangi jelmezbálba, vagy otthon is csinálhatsz farsangi mulatságot. Engedd a felszínre a játékos gyermeki részedet! Erre van most a legnagyobb szükséged…

SZERDA január 29.: Délelőtt még a Halakban jár a Hold, ami mosásra, a növények öntözésére a legalkalmasabb. De bármilyen vizes tevékenységet beiktathatsz mára: hajmosást, felmosást, szaunát, teázást. Most rendkívül intenzív hatású a talpmasszázs, ugyanis a Halak testrésze a talp. Kora délután a Kosba lép a Hold, ami sportra, aktivitásra, erőbedobásra jó. A játékos, vicces éned szeretne bohóckodni. Ugyanakkor ma fodrászati és fogászati tilalom van érvényben.

CSÜTÖRTÖK január 30.: Csütörtökön egész nap a Kosban jár a Hold, ami ismét csak játékra ösztönöz téged, miközben fantasztikusan energikussá is tesz. Nem ismersz lehetetlent, nem félsz, keresed a versenyt, és várod, hogy összemérhesd az erődet másokkal. Vigyázz, hogy a versengés ne menjen rivalizálásba! A hideg idő ellenére hosszabb szellőztetést mindenképpen iktass be mára! És ne feledd, még ma is fogászati tilalom van érvényben! 

PÉNTEK – január 31.: A mai a tegnapi nap tökéletes mása, mert a Hold nem vált jegyet. Egész nap a Kosban jár, ami tökéletes alkalom a farsangi mulatságra. Keresed a kihívásokat, versengesz mindenkivel. Ebből akár egy jelmez verseny is lehet, ha akarod. Szellőztess kicsit hosszabban! Akkor is, ha hideg van kinn! És lehetőleg ne ma menj fogorvoshoz!

A Hold szerint a mulatságoknak, a bulinak kedvez ez a hét a leginkább (fotó: Pixabay)

SZOMBAT február 1.: Még ma is fogászati tilalom van. Nem tilos fogorvoshoz menned, csak a népi megfigyelés szerint nem lesz annyira hatékony a beavatkozás, mint máskor. Azonban nő a Hold, és most a szervezeted, a bőröd hatékonyabban befogadja a tápláló anyagokat. Szóval kenj fel valami jó kis pakolást az arcodra vagy akár az egész testedre! Utána menj szórakozni! A Bika Hold a szépérzékedet erősíti, vegyél fel valami csini rucit!

VASÁRNAP – február 2.: Semmiről nem maradtál le, mert ma is a Bikában jár a Hold. Kényeztetheted magad finom pakolásokkal, amelyek lehetnek illatosak, mert így még finomabb és hatékonyabb. Mehetsz vásárolni, szórakozni a szépség nevében. Ízlésed most topon van, ami élvezetet és költségeket is jelent. Vigyázz a pénzedre!

HÉTFŐ – február 3.: Mivel csak délben lép a Hold az Ikrekbe, délelőtt még a gourmand részed „tombol”, aki szereti a finom ételeket, a szép holmikat. Délután az Ikrek Hold már szellemi magasságokba vágyik. Kiderül, hogy nem csak a tested, de intellektuális részed is igényli a táplálékot.

KEDDfebruár 4.: A mai napon is azt tanácsolja az Ikrek Hold, hogy szellőztess egy nagyot! De ne csak a lakást, az ágyneműket, a plédeket is kiszellőztetheted. De persze csak akkor, ha nem túl nyirkos az idő! Közben vidám társaságban vidám társalgásra lesz kitűnő esély. Élvezd, és használj ki minden adódó lehetőséget! Ez most egy ilyen hét.

Erre figyelmeztet a növő Hold a héten

Ezekben a jegyekben jár a Hold a héten (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top