nlc.hu
Horoszkóp
Ezektől a csillagjegyektől inkább ne várj hűséget

Ezektől a csillagjegyektől inkább ne várj hűséget

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon nehezen megy az elköteleződés. A horoszkóp szerint nem a leghűségesebb típusok. Persze, előbb-utóbb ők is le tudnak higgadni... Vajon köztük vagy? És a párod?

A párkapcsolat stabilitásának egyik sarokköve a megbízhatóság, a kitartás, a hűség. Senki sem tökéletes persze, ám ezek a csillagjegyek jóval kevésbé jeleskednek ezen tulajdonságokban, mint a többiek. Nem tehetnek róla, ők szabadságra születtek. Te közöttük vagy? A horoszkópból mindjárt kiderül.

1. Nyilas – A kalitkába zárt madárnak szabadon kell szárnyalnia

A Nyilast alapvetően egyetlen dolog élteti: a kaland. Ha le akarnád kötni, az olyan lenne, mintha bálnát próbálnál úszómedencével boldoggá tenni. A Nyilast ugyanis hajtja a felfedezés, az újdonságok varázsa. Nem tehet róla, de imád borotvaélen táncolni. Mindig új emberek társaságát keresi, s valami újat szeretne kipróbálni. Épp ezért az olyan párkapcsolat, ami gúzsba köti, félelmet kelt benne. Nehéz az ígéreteit betartania, főként, hogy napról napra változik a véleménye. Ez persze korántsem jelenti, hogy ő soha és senki mellett nem kötelezi el magát, csak éppen a szabadságot is meg kell neki adni, s nem utolsósorban teljes mértékben meg kell őt érteni.

Ezektől a csillagjegyektől nem érdemes hűséget várnod (fotó: Getty)

Ezektől a csillagjegyektől nem érdemes hűséget várnod (fotó: Getty)

2. Vízöntő – A tündér, akit soha nem lehet elkapni

Az érzelmi intimitás nem a Vízöntő asztala. Az érzéseivel visszafogottan bánik, mert átérzi az érzelmi elköteleződés felelősségét, s nincs róla meggyőződve, hogy elég erős-e hozzá. Teljesen bizonyos szeretne lenni, hogy az ígéreteit betartja. A legtöbb csillagjegy nem érti a reakcióit, viselkedése többek számára hűtlenségről árulkodhat. Ide tartozhat az a jellemvonása, hogy még azelőtt eltűnik a képből, hogy bárkit megbántott volna. Ezt önzetlenségből teszi, ám mások szemében aligha tűnik annak. Amikor a hűségéről biztosít, komolyan is gondolja. Ezzel viszont csak nagyon keveseket tüntet ki az életében, így érdemes türelmesnek lenni vele.

3. Ikrek – Túlságosan is ragyog, hogy gúzsba kössed

Az Ikrek imádja elkápráztatni az embereket, s ezt igen jól is csinálja. Elég egy partira elvinni őt, s mindenki odalesz érte. Olyan, mint a pillangó, amely virágról virágra szálldos, élvezve a tavaszi napsütést. A viselkedése flörtölésnek tűnhet a többiek szemében, sőt, kifejezetten hűtlen típusnak tartják. Pedig az, hogy többekhez is vonzódik egyszerre, még korántsem jelenti, hogy ne szeretné a párját. A világ szerinte tele van az ismerkedés lehetőségével, s már csak ezért sem érdemes tőle elvárnod, hogy kizárólag érted éljen-haljon. Ha erre vágysz, mellette biztosan csalódni fogsz. Persze, amikor olyan társra talál, akit igazán szeret, minden idejét neki szenteli.

Ez is érdekelhet Megnézem

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top