nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp 2020. március 25-31. – Megbolygat az óraátállítás

Heti holdhoroszkóp 2020. március 25-31. – Megbolygat az óraátállítás

A vasárnapi óraátállítással kezdődik a nyári időszámítás, ami most is mindenkit megbolygat. Viszont, talán hétfőn sem kell annyira korán ébredned, s így most jóval egyszerűbb lesz a változáshoz alkalmazkodnod.

Lassan búcsúzik a március. Vasárnaptól kezdődik a nyári időszámítás, amikor hajnali 2 óráról 3 órára kell előretekerni az órákat. A Hold nő, és „növeszt” ezen a héten mindent: növeli a napsütéses órák számát és a nappal hosszát is. Mostantól visszavonhatatlanul itt a tavasz…

SZERDA március 25.: A tegnapi újhold után szerdán már nő a Hold, s növeszt mindent. Mivel a Kosban jár, ezen a napon fogászati tilalom van érvényben. Viszont süthetnél valami finomat, mert garantáltan jól sikerül, és további kísérletezésre ösztönöz. Ma a kertben ültess, szaporíts és metssz!

CSÜTÖRTÖK március 26.: Kora délután lép át a Bikába a Hold. Ne lepődj meg, de innentől lelassulhatsz. Sajnos az anyagcseréd is, ami hízásra hajlamosít, hiszen most minden jobban beépül a szervezetedbe. Különösen a szénhidrátokkal vigyázz, mert a Maradj otthon kampány mozgásszegény időszakában sajnos könnyebben szaladnak fel a kilók. Igyekezz legalább otthon tornázni, édességek helyett pedig egyél gyümölcsöt! 

PÉNTEK – március 27.: Ma egész nap a Bikában jár a Hold. Ez azt jelenti, hogy a tegnapra vonatkozó tanácsok mára is érvényesek. Ezzel párhuzamosan ne feledd, a növő Hold arra való, hogy bejuttass a szervezetedbe ásványi anyagokat és vitaminokat! Nemcsak tabletta formájában, hanem arcpakolásban is teheted. Készíthetsz házi arc- és dekoltázs-pakolást.

Vasárnap kezdődik a nyári időszámítás. Előre kell állítani az órákat (fotó:Getty)

Vasárnap kezdődik a nyári időszámítás. Előre kell állítani az órákat (fotó:Getty)

SZOMBAT március 28.: Nem maradtál le semmiről, mert még szombaton is egész nap a Bikában jár a Hold, s persze továbbra is nő. Így ma is érdemes figyelned a kalóriabevitelre. Az egyensúly megtartása fontos az elégetett és a bevitt kalóriák vonatkozásában is. Ma is kényeztetheted a bőrödet pakolásokkal. Az interneten találhatsz több otthon készíthető változatot.

VASÁRNAP – március 29.: Vasárnap kezdődik a nyári időszámítás: hajnali 2 órakor 3-ra kell állítani az órákat. Ettől elméletileg 1 órával kevesebbet alhatsz. Ha nem kell dolgoznod ma, nem baj, ha tovább maradsz ágyban. Amennyiben szolgálatban vagy, az emberek háláját és tiszteletét érezheted.

HÉTFŐ – március 30.: Az Ikrek Hold aktuálissá teszi az otthonod szellőztetését. Ha száraz az idő, és süt a Nap, tedd ki az ágyneműket, a plédeket, a díszpárnákat is! Emellett sétálj lehetőség szerint minél többet a jó időben! Keress olyan helyet, ahol nincsenek sokan! Erdőben a legjobb ilyenkor, mert ott a legtisztább a levegő, ami felfrissíti a tüdődet és a fejedet is.

KEDDmárcius 31.: Március utolsó napján a Hold kora délután a Rákba lép. Innentől moshatsz, öntözhetsz, s bármilyen vizes tevékenységet végezhetsz. Mivel nő a Hold, érdemes folyadékkal bevinned az ásványi anyagokat és vitaminokat. Csinálj frissen facsart gyümölcslevet, vagy zöldségturmixot, illatos, fűszeres teákat!

Erre figyelj a márciusi növő Hold hetében

Ezekben a jegyekben jár a Hold a héten, s erre figyelmeztet (nlc)

Ezekben a jegyekben jár a Hold a héten, s erre figyelmeztet (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top