Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kemény hétre számíthatnak

A húsvéti nagyhetet ezek a csillagjegyek stresszesként élik meg. Ők most különösen nehéz helyzetben lesznek, amire érdemes előre felkészülni. A horoszkóp ezúttal is segít benne. Te köztük vagy?

A Kos Nap a Mérleg Holddal kerül szembe a héten. A Bika Uránusz és a Vízöntő Mars szintén nehéz fényszöget alkot egymással, s ezzel persze csöppet sem könnyíti meg a csillagjegyek életét. A Merkúr bolygó jegyet vált, a határozott és harcias Kosban folytatja útját. Ezek a változások pedig meglehetősen sok stresszt tartogatnak a húsvéti nagyhéten ezeknek a csillagjegyeknek.

heti horoszkóp ugyanakkor segít megérteni, hogy mi és miért történik velük. Ha ezen jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed tartózkodik az egyik jegyben, a javaslatokat mindenképpen érdemes megfontolnod.

Ezekre a csillagjegyekre meglehetősen stresszes hét vár (fotó: Getty)

Ezekre a csillagjegyekre meglehetősen stresszes hét vár (Fotó: Getty)

A Bika nem találja magát a húsvéti nagyhéten

Kedves Bika! Nem lesz egyszerű megfejteni, hogyan is érzed, és hogyan fejezd ki magad ezen a húsvéti nagyhéten. Úgy tűnik, egészen más nyelvet beszélsz, mint a többiek, de az is lehet, hogy megszólalni sem lesz kedved. Ne ijedj meg, ez még jelenti, hogy teljesen összezavarodtál volna. A bolygók hatására most sokkal mélyebben érzel és spirituálisabban gondolkozol, mint általában, amit nem igazán tudsz hová tenni. Bízz magadban, s bízz a tudattalanodban is, hogy a lehető legjobb történik veled a háttérben. Előbb-utóbb úgyis mindent megértesz és világosan láthatsz. Legyél még picit türelmes! 

A Skorpió a szokottnál is érzékenyebb ezen a héten

Kedves Skorpió! Te is tudod, akadnak olyan időszakok, amikor képtelenség szavakkal kifejezni, hogy mit és hogyan érzel. Ilyenkor pedig nem egyszerű megérteni magadat, mert azt sem tudod, mit kéne tenned. Ezen a héten egyszerűen engedd meg magadnak az érzelmeket a nélkül, bocsánatot kéne kérned ezért. Ha megpróbálod rendezni, elemezni vagy megérteni az érzéseidet, csak még rosszabbul fogod érezni magad. Ez persze nem jelenti, hogy el kéne felejtened az érzelmeket, de nem feltétlenül kell megmutatnod azokat a többieknek. Annak ellenére, hogy most úgy érzed, itt a világ vége, hidd el, tényleg semmilyen végzetes dolog nem történik veled…

A Halak hajlamos mindent túl komolyan venni ezen a héten

Kedves Halak! Amikor problémásabb időszakot élsz meg, mindig kontrollálni akarod a lehetséges következményeket. De azokat nem tudod és nem is kell kézben tartani. Amit nem tudsz megváltoztatni, azt mégis hogyan irányíthatnád? Ezen a héten valójában csak annyit kellene tenned, hogy kineveted a problémákat. Az élet tele van kényelmetlen szituációkkal, de ez mégsem jelenti, hogy neked rosszul is kell magad érezni. Ne vegyél mindent annyira szigorúan, lehetőség szerint próbálj minél könnyedebben hozzáállni az eseményekhez. Ezen a húsvéti nagyhéten még fontosabb a pozitív gondolkodás. Hidd el, egyre jobb és jobb lesz minden. Főleg, ha sokat nevetsz…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top