Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek minden összejön ezen a héten

Ezeknek a csillagjegyeknek minden vágyuk teljesül ezen a héten. Őket támogatják most a bolygók, s így bármit is szeretnének megvalósítani, azt könnyedén el is érhetik. A horoszkóp szerint még érdemes tenniük a céljaikért...

Ezen az áprilisi héten a Nap még a Kos jelében jár, vasárnap délután lép tovább a Bikába. Ez pedig azt is jelenti, hogy ezek a csillagjegyek még egy lehetőséget kapnak, hogy sikerre vigyék az elképzeléseiket. Érdemes ezért is kihasználniuk minden adódó alkalmat ezen a négynapos munkahéten. 

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint a legjobbakban reménykedhetsz, a legjobbakra számíthatsz most is. Különleges ajtók nyílhatnak meg előtted. Ugye élsz a lehetőségekkel? Ne szalaszd el!

A Kos megmutatja a valódi arcát ezen a héten

Kedves Kos! Nincs okod elkeseredni csupán azért, mert hamarosan véget ér a Kos hava. Nemcsak új és nagyszerű lehetőségek várnak rád még ezen az áprilisi héten is, de amit elindítottál az elmúlt időszakban, azok a célok beérhetnek a közeli jövőben. Figyelj befelé is kicsit, halld meg a szíved hangját. Az ösztöneid remekül működnek, egyszerűen csak azt kell követned a siker felé vezető úton, amit belül érzel. Engedd el a félelmet, hogy hibázhatsz. Miért is ne tehetnéd? Csak tanulj belőle, hiszen ez a fejlődésed útja. Egyre jobb és jobb lehetsz, s most lehetőséged nyílik megmutatni, hogy milyen nagyszerű ember is vagy… Élj vele, érdemes!

Ezek a csillagjegyek szuper hétre számíthatnak (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek szuper hétre számíthatnak (Fotó: Getty)

Az Oroszlán érzi, hogy valami újat kell kipróbálnia ezen a héten

Kedves Oroszlán! A kisujjadban vannak azok a trükkök, amelyekkel sikert arathatsz ezen a héten. Alapvetően nagyon elszánt, következetes és kitartó vagy. Most ugyanakkor vedd elő a kíváncsiságodat, s dobd félre átmenetileg azokat a szabályokat és elveket, amelyekhez eddig ragaszkodtál. Legyél rugalmas, nyisd meg a szívedet az újdonságot előtt. A legjobbat és a legtöbbet hozhatod ki magadból és a lehetőségeidből is. Mire is várnál, nem igaz? S még ha a világ most jóval lassabb is, mint általában, s a lehetőségek sem érhetőek el olyan könnyedén, mint a múltban, téged ne akadályozzon meg, hogy belefogj valami egészen újba…  

A Nyilas szíve szeretettel telik meg ezen a héten

Kedves Nyilas! Ideje lenne kimozdulni a biztonságot rejtő szobából, s megmutatni mindenkinek, hogy milyen kreativitás rejlik benned. Nem mellesleg, ha kellően nyitott és bátor vagy – s miért is ne lehetnél az –, a szerelem érzése is megérintheti most a szívedet. Párod előtt nincs okod a gyengeségeidet leplezni, ha valaki, ő biztosan megérti, mi zajlik a lelkedben. Ez egy kiváló lehetőség, hogy kimutasd az érzéseidet, hogy megéld a valódi örömöket és boldogságot. Persze érthető, hogy egy olyan szabadságkedvelő csillagjegynek, mint te félelmetesnek tűnik feltárni a szívét. De te szereted a kockázatokat, nem igaz? Akkor meg mire vársz? Éld meg az igaz szerelmet!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top