Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. április 13–19. – Nincs még vége a jónak

Szerencsére. Ez az újabb áprilisi hét ünnepnappal indul, melyet újra négynapos munkarend követ. S az is biztos, most mindenki sokkal kisimultabb, pihentebb, s türelmesebb. A heti horoszkóp szerint nincs még vége a jó dolgoknak...

A négynapos ünnepet négynapos munkahét követi ismét. S ettől alapból is mindenkinek sokkal jobb lesz a hangulata egész héten. Sokkal kipihentebbnek is érezheted magadat, mint korábban bármikor, hiszen most vélhetően te is otthon töltötted az ünnepeket. Ez az új áprilisi hét sok örömet tartogat. Valójában ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt… S mi minden vár még rád az elkövetkező napokban? A heti horoszkópból megtudhatod a választ. Ezúttal is érdemes a javaslatokat megfogadni és követni.

KOS – heti horoszkóp

Kos jegyűként a húsvéthétfővel kezdődő hét első munkanapja, a hosszú hétvége után, meglepően gördülékenynek ígérkezik. A hét közepén szakíts időt arra, hogy egyeztetést, megbeszélést, pontosítást kezdeményezz! A távmunkának, a távoktatásnak hátránya, hogy nem mindig egyértelmű, ki mit akar, mire gondol, mi a célja. Ez pedig felesleges nézeteltérést okozhat. Hétvégén a Halak Hold nosztalgikus, szentimentális hangulatot hozhat magával. Minél többet beszélj telefonon, vagy videón a távol lévő szeretteiddel!

BIKA – heti horoszkóp

Bika jegyűként békésen, kiegyensúlyozottan indul ez a heted. Úgy érzed, most már képes vagy irányítani a dolgokat. Ez annak is köszönhető, hogy felismerted, mire van hatásod, és mire nincs. Ez pedig óriási megkönnyebbülést jelent. A hét közepén halld meg, mit mond a főnököd! Ha nem érted, kérdezz vissza nyugodtan, inkább, minthogy félreértsd a feladatot! Péntekig bármikor visszatérhetsz az adott témára. Szombattól tedd félre a munkát, és töltődj! Csinálj gyümölcs- és/vagy zöldségturmixot, s díszítsd fel a poharat!

IKREK – heti horoszkóp

Ikrek jegyűként nem leszel feldobva a hét elején, annak ellenére, hogy húsvéthétfőn még lazíthatsz. Hiányoznak a rokonaid, a barátaid, a közös kávézások, találkozók. Ezt videóval helyettesíthetitek egyelőre. Szerdától kicsit jobb lesz a kedved. Valakitől bókot, dicséretet kapsz, ami fantasztikusan jól esik. Ezekben a nyomott hangulatú napokban az elismerésnek még nagyobb jelentősége van. Hétvégén a bizonytalanság ellenére szeretnéd megtervezni a jövőt, a nyaralást. Megteheted, de csak akkor, ha ez felvidít!

Szerencsésen és jól alakul a négynapos munkahét (fotó: Getty)

Szerencsésen és jól alakul a négynapos munkahét (Fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Rák jegyűként hétfőn azokkal az emberekkel törődj, akik közel állnak a szívedhez! Ha együtt éltek, könnyebb a dolog. Ha távol vagytok egymástól, most virtuális locsolkodást szervezzetek. A rövid munkaheted nagy koncentrációt követel tőled, hogy elvégezhess mindent időben. Akár bejársz, akár otthonról dolgozol, vagy tanulsz, plusz erő kell, hogy képben legyél. Folyamatosan ellenőrizd, hogy az együttműködés akadálytalan! Ez neked is és a többieknek is jó. Hétvégén elemedben leszel, s végre megnyugszik a lelked.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Oroszlán jegyűként húsvéthétfőn és utána is muszáj vigyáznod az egészségedre. Most nem csak a járványról van szó, hanem az ünnepi lakomákról, ivásról. Szóval ne egyél, ne igyál túl sokat! Jobb, ha inkább csak többször keveset! A maradékot a hét során különböző módon használhatod fel. Ötleteket találsz a neten. Hét közepén a szerelmi életed, vagy annak jelene és jövője foglalkoztat. Fegyelmezd magad, és tereld pozitív irányba a gondolataidat! Hétvégén rád törhet a vásárlási láz. Limitáld az elkölthető pénzt, mert bajba kerülhetsz!

SZŰZ – heti horoszkóp

Szűz jegyűként csodás béke száll meg húsvét hétfőn. Mérhetetlen sok munkát tettél bele, hogy az ünnepek zökkenőmentesen sikerüljenek. Ennek megvan az eredménye. Elégedetten gyönyörködhetsz a terített asztalban, a díszítésben. Függetlenül attól, ki látja, ki dicséri meg. Ne ess abba a hibába, hogy másoktól várod az elismerést! A rövid munkahét gyorsan elszáll, ha mindig csak az előtted álló feladatra figyelsz. Hétvégén többen megkeresnek telefonon, cseten, hogy érdeklődjenek felőled. Ha jólesik, te is megteheted másokkal.

A húsvét hétfő is nagyon más lesz, mint korábban (fotó: Getty)

A húsvéthétfő is nagyon más lesz, mint korábban (Fotó: Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Mérleg jegyűként húsvéthétfőn szívesen gubózol be. Mivel most nem lesz vendégjárás, jól esik otthon maradni. Csak a kirándulás, a szabadtéri piknik hiányzik, de ezek helyett mehetsz sétálni. Keddtől újra munka és feladatok várnak, majd szerdától tér vissza a munkakedved. Sőt szárnyakat kapsz, és beleveted magad a dolgok sűrűjébe. Úgy tűnik, hogy a lelkesedésed ragadós. Hétvégén vízre vágysz. Most nem mehetsz fürdőbe, uszodába, strandra, de otthon csinálhatsz illóolajos, illatos kádfürdőt! Gyújthatsz mécseseket is.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Skorpió jegyűként lassan megszokod a home office-t. Bár hétfőn, a hosszú hétvége utolsó napján még élvezheted a húsvéti ünnepet, keddtől már a hatékony kommunikációra törekszel. Csak arra vigyázz, hogy a lényegre töréseddel ne bánts meg senkit! Szerdától könnyedebbé válik a stílusod. Lehet, hogy ide kéne időzítened a fontosabb megbeszéléseket. Ezekben a kritikus napokban nem mindegy, hogy kivel, mikor beszélsz. Hétvégén a Halak Holdnak köszönhetően kisimulnak az idegeid és a lelked is. Végre ismét optimista leszel.

NYILAS – heti horoszkóp

Nyilas jegyűként ugye nem akarod elrontani a húsvéthétfődet azzal, hogy a pénzt számolgatod? Most úgyis minden zárva van, tehát nem költhetsz. Keddtől még mindig a pénz foglalkoztat, amivel ésszerű keretek között nincs semmi baj. Szerdán rájössz, hogy régen beszéltél valakivel. Írj neki, vagy hívd fel! De nem kell sietned: csütörtökön és pénteken is kedveznek az égi folyamatok. Majd hétvégén lassíts, és törődj kicsit magaddal! Kényeztethetnéd saját magad valami finomsággal. Biztosan maradt pár jó falat húsvétról…

Szépnek, békésnek, harmonikusnak látszik ez a hét (fotó: Getty)

Szépnek, békésnek, harmonikusnak látszik ez a hét (Fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Bak jegyűként jól indul a heted, s nemcsak a húsvéthétfő miatt. Valami csoda folytán végre kedvezőbb színben látod az életet. Kedden lesz a hosszú, négynapos hétvége után az első munkanap. Hét közepén jó híreket kaphatsz a munkádról és a pénzedről. A jelen helyzetben lehetetlennek tűnik ez, mégis lehetséges. Kedvező fényszögek kedvező folyamatokat szimbolizálnak. Hétvégén társaságra vágysz, hiszen ez az elzártság nem tesz jót neked. Fel kell találnotok magatokat: csináljatok csoportos videóhívást!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Vízöntő jegyűként használd ki a húsvét hétfőt, és lustálkodj, töltődj! Ráérsz kedden visszavenni a fonalat, de kalkulálj úgy, hogy csak szerdától találsz magadra! Még jó, hogy a bolygók szerint onnantól topon leszel: mindent gyorsan és kreatívan meg tudsz oldani. Akkor is, ha otthonról dolgozol, és akkor is, ha be kell menned a munkahelyedre. Itt az ideje, hogy észre vedd, ez a valódi stílusod. Hétvégén kisebb aggodalom fog el a pénzzel kapcsolatosan. Jó, ha kalkulációt készítesz, de semmiképp se görcsölj rá, mert az csak lehúz!

HALAK – heti horoszkóp

Halak jegyűként húsvéthétfőn sem késő még sütni, vagy valami szépet alkotni. Akkor is, ha most nem jöhetnek a locsolkodók. Úgy érzed, muszáj alkotnod, hogy ne agyalj. Keddtől már az új munkahét köti le a figyelmedet. A hét második felében összeáll a kép: rájössz valamire, amit titkokban kellene tartanod. Legalábbis egyelőre. Várj még, ne oszd meg senkivel, hogy mit raktál össze! Hétvégén a Halak Hold hiperérzékennyé tesz téged. Szinte bármin bármikor felhúzhatod az orrodat. Lehet, hogy igazad van, de kinek jó ez?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top