Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. október 5–11. – Ez a hét próbákat hozhat

Amennyire csak tudod, kerüld el a konfliktusokat a héten! Neked is békésebb lesz így a napod és a környezetedet is kíméled vele...

A hét közepén a Merkúr–Uránusz szembenállás hozhat próbákat, de ne feledd, hogy az asztrológiai előrejelzések nem arra szolgálnak, hogy megijesszenek, hanem, hogy felkészítsenek. Vedd úgy, mint a meteorológiai előrejelzést: ha azt mondja, hogy eső várható, akkor viszel magaddal esernyőt, ami megvéd attól, hogy elázz.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

A hét első fele határozottan jobbnak ígérkezik, mint a második fele. Amennyiben anyagi témában kell döntést hoznod, azt hétfőre időzítsd! Akkor 1 nap alatt 3 szuper fényszög segít neked. Ezzel szemben már szerda éjjel egy kellemetlen bolygó szembenállás (Merkúr–Uránusz) kellemetlen hírt hozhat. Péntektől vasárnapig 3 nap alatt 5 nehéz fényszög próbára teszi a türelmedet és a tolerancia képességedet. Legyél mindenkivel elnéző és megértő, ha nem akarsz egy hosszan elhúzódó konfliktusba belebonyolódni!

BIKA – heti horoszkóp

A hétfő lesz a kedvenc napod. 3 szuper fényszög abban erősít meg, hogy jó vagy, és jól csinálsz mindent. Ez jó hír, de ne bízd el magadat! Szerdán éjjel egy Merkúr–Uránusz szembenállás olyan nézeteltérést mutat, ami váratlan és sokkoló. Ha jót akarsz magadnak, akkor ne menj bele a vitába! A bolygók szerint vagy alulmaradsz, vagy súlyos árat fizetsz a győzelemért. Talán bölcsebb lenne elnapolni az egészet. Hétvégére annyira kimerülsz, hogy semmi más dolgod nem lesz, mint regenerálódni, és pihenni.

IKREK – heti horoszkóp

A kedd és a szerda kivételével nem mutatnak nehézséget az égi folyamatok. Legalábbis olyat nem, ami téged közvetlenül érint. Úgy tűnik, hogy ezen a héten szinte minden napra jut feszült fényszög, ami azt jelzi, hogy sok lesz a konfliktus. Ezekből mindenáron ki kell maradnod. A keddi és a szerdai konstellációban érintett vagy. Az Ikrek Hold szerint könnyen megsértődhetsz. Saját érdekedben ne tedd! Hétvégére tervezz pénztárcakímélő programot! Kicsit össze kell, össze kéne húznod a nadrágszíjat.

RÁK – heti horoszkóp

Vihar előtti csend lesz a hét elején. Minden békésnek és működőképesnek tűnik. Elkezdesz gyanakodni, hogy készül valami. Igazad van, de nem szabad pánikolnod. Az asztrológiai előrejelzések nem arra szolgálnak, hogy megijesszenek, hanem hogy felkészítsenek. Mint a meteorológiai prognózis: ha azt mondja, hogy eső várható, akkor viszel magaddal esernyőt, ami megvéd attól, hogy elázz. Péntektől vasárnapig 3 nap alatt 5 kritikus fényszög vita és szakítás veszélyét mutatja. Kerüld a konfliktust mindenáron!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Hétfőn szakíts időt tervezésre, kalkulálásra! A föld dominancia nagyszerű segítség lesz ebben. Keddtől változékony, labilis körülmények veszik igénybe az idegeidet. Maradj minden helyzetben optimista és rugalmas! Ha ez sikerül, akkor sokkal simábban mennek a dolgok. Szerdán és vasárnap lesz egy-egy kritikus fényszög, ami borús jövőképet festhet. Ne engedd, hogy elromoljon a kedved! Hétvégén sok feszültség lesz az égen, ami kihat az emberek hangulatára. Te maradj ki a rosszkedvűek társaságából!

SZŰZ – heti horoszkóp

Fantasztikus nap vár rád hétfőn: 3 szuper fényszög kreativitást, vállalkozó kedvet és derűlátást hoz neked. Ennél jobban nem is indulhatna a heted. Kedden és szerdán a munkahelyeden adódhat kisebb rivalizálás, amiből okosabb lenne kimaradni. A hét második felében a pénz okozhat fejtörést (szerencsére nem fejfájást). Szóval nincs nagy baj. Csupán okosan kell gazdálkodnod. Te ebben nagyon jó vagy, ha odafigyelsz. A hétvége legyen az aktív kikapcsolódásé! Válassz kedvedre való sportos mozgást!

MÉRLEG – heti horoszkóp

A szerda lesz a te napod. Ekkor ragadj meg minden lehetőséget, ahol beszélni, egyeztetni, kommunikálni lehet! Bárkivel dűlőre juthatsz. Olyannal is, akivel eddig nem sikerült! Közben bosszúságot jelenthet egy váratlan kiadás, ami a legrosszabbkor jön. Persze sosem jön jókor. A hétvége felé, péntektől óriási kihívásnak fogod megélni, hogy összeegyeztesd a hivatást és a magánéletet, a karriert és a párkapcsolatot. Minden csak szervezés kérdése. Ha akarod, mindenre lesz időd. A többiek várhatnak…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Ketyeg a bomba, ami egy szerdai Merkúr–Uránusz szembenállás szerint felrobban. Ez garantálja az összetűzést. Természetesen tehetsz ellene, vagy legalábbis tompíthatod. Ennek egyetlen módja, ha csendben maradsz. Merkúr a Skorpióban beszédessé tesz, de ezt a késztetést most le kell győznöd. Pénteken lesz egy szuper fényszög, ami visszaadja a jókedvedet és a bizakodásodat, hogy minden jóra fordulhat. Legyél nagyon óvatos egész hétvégén az utakon! Sok őrült fog száguldozni, ami veszélyt jelent.

NYILAS – heti horoszkóp

Érdekes, sőt tanulságos lesz megfigyelni az embereket ezen a héten. Csupa olyan konstelláció lesz az égen, amely szerint egészen különböző emberekkel lesz dolgod. Lesz, aki vidámságával elvarázsol. Lesz, aki üldözési mániában szenved, és mindenkit (téged is) hibáztat. Saját érdekedben ki kell maradnod mindebből. Kívülről szemlélj mindent! Ha bevonódsz, ha érintve érzed magad, akkor elfáradsz, és egész hétvégén pihenned kell majd. Ha azonban sikerül pártatlannak maradnod, jut kapacitásod másra is…

Rázós helyzeteket is jelez a horoszkóp a hétre

Rázós helyzeteket is jelez a horoszkóp a hétre (Fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Kitűnően indul a heted: hétfőn, egy nap alatt 3 szuper fényszög lesz az égen. Ezek arra jók, hogy kedvezőbb fényben lásd a jövődet, illetve a lehetőségeidet. Töltődj fel bizakodással, és erősítsd meg magadat, mert péntektől nehéz napok jönnek. Olyan különleges, sőt kritikus helyzet áll fel, ami ritka és veszélyes. 3 nap alatt 5 súlyos fényszög első sorban a párkapcsolatodat teszi próbára. Tegyél meg mindent, hogy ne legyen perpatvar! Tudj róla, hogy nagy a tét! Emiatt megéri elkerülni, kitérni, kivédeni…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Tőled függ, hogy kire hallgatsz, kit követsz. Ez igaz a közösségi oldalakra és az élet más területeire is. Ezen a héten a közérzeted, a hangulatod és a teljesítményed is szoros összefüggésben lesz azzal, hogy kikkel barátkozol, illetve kikkel állsz szóba. Ez nem újdonság, de most nagyon is szembetűnő. Szerdán és csütörtökön lefáraszthat egy váratlan, szokatlan, ismeretlen szituáció. Ne ijedj meg! Nem baj, ha az első reakciód nem konstruktív. Elengedhetetlen, hogy hétvégén jusson időd a szerelemre…

HALAK – heti horoszkóp

Kedden és szerdán a családod – azon belül valószínűleg az édesanyád – gondoskodik arról, hogy ne jusson időd se magadra, se a munkádra. Ne hagyd magad felbosszantani! Hiszen senki nem akar neked rosszat. Pénteken és szombaton szuper fényszögek jutalmat hoznak neked. Olyan érzésed lesz, mintha csillagos ötöst kapnál. Megérdemled. De ne lazíts, mert a hétvége tartogat még kihívásokat, amit te főleg a pénztárcádban fogod megérezni. Talán a legokosabb az lenne, ha elő se vennéd egész hétvégén…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top