nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. január 27 – február 2. – Zárd le, engedd el!

Az év első teliholdja elgondolkodtat: vajon mi az, amit le kéne zárnod, el kéne engedned, illetve miről kéne leszoknod. Ha szilveszterkor nem hoztál meg ilyen döntéseket, akkor csütörtökön kitűnő alkalom nyílik rá. El ne mulaszd!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp.

Heti holdhoroszkóp 2021. 1. 27.

Mit hoz az év első teliholdja? (Fotó: Pixabay)

SZERDA – január 27.: A mai nap a tegnapi tökéletes mása. A Rák Hold aktuálissá teszi, hogy törődj a törékeny lelkeddel. Vizsgáld meg, hogy ki van jó hatással rád, és ki az, aki folyton megbánt! Közben ne feledd, hogy vizes jegyben járó Hold segít a mosásban, locsolásban, és emlékeztet, hogy igyál elegendő folyadékot.

CSÜTÖRTÖK – január 28.: Telihold napján ne lepődj meg, ha mindenki ingerültebb és türelmetlenebb. A mindenkiben te is benne vagy. A telihold feszültség mellett baleset- és konfliktusveszélyt is jelez. Fokozottan óvatosnak kell lenned, ha el akarod kerülni a bajt. Ma fogászati, műtéti, fodrászati és kertimunka-tilalom van a hagyomány szerint. (A teliholdról részletesebben lejjebb olvashatsz.)

PÉNTEK – január 29.: Az Oroszlánban járó Hold telihold utáni napon még érezteti feszítő hatását, de már fogy, ami elengedésre remek. Szerencsére lelkesít is. Szóval tegyél meg mindent, hogy kiváló legyen a közérzeted és a hangulatod! És tanácsos lenne, ha a feladataidba ismét beleszeretnél. Keresd meg a kötelezettségek pozitív oldalát!

SZOMBAT – január 30.: Január utolsó szombatján a Hold a Szűzbe lép, ami a hagyomány szerint a legjobb takarításra, selejtezésre. És szinte minden házimunkával gyorsabban, hatékonyabban haladsz. Megfigyelheted, hogy ma pár óra alatt annyit tudsz elvégezni, mint máskor pár nap alatt. Próbáld ki!

VASÁRNAP – január 31.: Amennyiben tegnap nem végeztél, vagy nem szántad rá az egész napot, vagy elhalasztottad mára, most is hatékonyan és gyorsan haladhatsz a takarítással és mindenféle házimunkával. Arra ügyelj, hogy ne vessz el a részletekben! A Szűz Hold hajlamosít arra, hogy pl. órákig egy felületet sikálj…

HÉTFŐ – február 1.: Mérlegbe lépő Holddal köszönt be a február. Ha takarítani akarsz, akkor az ablakmosást időzítsd mára. A hagyomány szerint nem lesznek csíkok. Aktuális még a szellőztetés, szépítkezés, tánc, sütés. Ezek nem fognak beleférni 1 napba. De ne bánd! Ott a holnap is. Ez nem jelent halogatást: amit ma be tudsz iktatni, azt jókedvűen csináld!

KEDD – február 2.: Ma csináld meg azokat a dolgokat, amikre tegnap nem jutott időd! Mivel fogy a Hold, többet tehetsz a szépülésed érdekében: szőrtelenítés, epilálás, gyantázás, arc-, és bőrradír. Utána ne felejts el hidratálni! Közben az otthonodat is szépítheted színes párnákkal, plédekkel, porcelánokkal.

Heti holdhoroszkóp 2021. 1. 27.

Elmélkedj: mit kéne lezárnod, elengedned (Fotó: Pixabay)

AZ ÉV ELSŐ TELIHOLDJA:

Január 28-án, csütörtökön este, napnyugta, holdkelte után a telihold beragyogja az eget. Most a Vízöntőben járó Nap és az Oroszlánban járó Hold kerül egymással szembe. A Nap teljesen megvilágítja a Holdat, amit felhőtlen időben megcsodálhatsz.

Vannak, akik ilyenkor nem tudnak aludni. Te hogy vagy ezzel?
Tudható, hogy teliholdkor mindenki feszültebb. Szóval nem csoda, ha mindenki (te is) ingerlékenyebbé válik.
Most a tűz (Oroszlán) és a levegő (Vízöntő) elemi energia feszül egymásnak. Tűz az ambíció, akarat, büszkeség, hiúság. Levegő a kommunikáció, könnyedség, elmélet, információ-áramoltatás. Ez a kettő a helyes arány megtalálásakor inspirálóan hathat egymásra. Sajnos most inkább rivalizálásra hajlamosít téged (is). Ezt kell észrevenned, elcsípned, és azonnal abbahagynod.

Az a jó hír, hogy maga a telihold csupán pár óra, de a hatását egész nap érezheted. Jól tennéd, ha megfogalmaznád, hogy mit akarsz/tudsz elengedni, miről akarsz/tudsz leszokni. Ugyanis rögtön holdtölte (telihold) után fogyni kezd a Hold, és segít mindebben.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 01. 27-02. 02.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 01. 27-02. 02.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top