nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. március 16–22. – A jövőd benned van

Az angyalhoroszkóp szerint a hét elején kicsit összezavarodhatsz. Hogy ez ne legyen kínos, bátran kérdezz! Nem baj, ha nem vagy minden témában képben.

Az angyalok azt üzenik, hogy karosszékből nem lehet megmenteni a világot. Kockáztatni kell. Az egyetlen mód, hogy a jövőn változtass, ha a jelennel kezded. Le kell győzni az élet félelmeit és neki kell veselkedni a következő csúcs megmászásának az angyalhoroszkóp szerint.

Heti angyalhoroszkóp

A jövőd benned van (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok üzenete szerint adnod kell rá alkalmat, hogy párod újra meg újra elcsábítson. Értsd meg, hogy neki lételeme a hódítás! Szeret büszke lenni a barátnőjére, ezért bárhova mentek is, legyél szívdöglesztő – a szabadidőruhákat mellette felejtsd el a héten, hacsak nem sportolni visz. Bár vacsorázni most nem tudtok beülni még sehová, azért bízz benne, tud olyan programot kitalálni, ahová bátran kiöltözhetsz és kisminkelheted magad.

Bika

Az angyalok üzenete szerint amennyiben hajlandó voltál változtatni a munkastílusodon és újat tanulni, nagy sikerek várnak rád. A héten ügyelj a pénzedre! Ne csábulj el! Többe fog kerülni, ha most az élvezeteket kergeted. A hét közepe ennek jegyében fog telni. Gyorsan meg fogod érezni a pénztárcádon, ha túlzásba esel. Hétvégén lazíts, és zárj ki minden gondot!

Ikrek

Az angyalok üzenete szerint fantasztikusan jól indul számodra ez a hét. Elégedett lehetsz azzal, amit elértél, és most élvezheted kitartásod gyümölcsét. De ne bízd el magad! Tudnod kell, hogy minden csak addig működik, amíg teszel bele energiát. Vagyis ha leveszed a lábad a gázpedálról, megáll az autód. A hét közepén diplomatikusan fogalmazz, mert könnyen nézeteltérésbe keveredhetsz a főnököddel vagy egy kollégáddal!

Rák

Az angyalok üzenete szerint a hét kezdetén nem fogsz tudni azonosulni mások lelkesedésével. Ne erőltesd magadra, mert mosoly helyett vigyor lesz. Jobban jársz, ha csendben maradsz, és megvárod, míg visszatér az életkedved. A hét második felében sikerül rendezni magadban a dolgokat, így visszatér a lelkesedésed és még egy online beszélgetős bulin is töröd a fejed a barátnőiddel.

Oroszlán

Az angyalok üzenete szerint azzal kezdődik ez a hét, hogy magyarázkodnod kell, vagy valakitől te várod el, hogy magyarázzon meg valamit. Pedig pontosan tudod, hogy ennek semmi értelme. Beszélgetni, nézőpontokat közelíteni érdemes, de vádaskodni nem. A hét közepén okosan oszd be a pénzedet, és jól nézd meg, mit veszel, mert váratlan kiadásaid lehetnek.

Szűz

Az angyalok üzenete szerint a hét jó hírekkel indul. A munkahelyeden a munkáddal, illetve a teljesítményeddel kapcsolatosan kapsz olyan visszajelzést, amely azt igazolja, hogy meg vannak elégedve veled. Csendben örülj az elismerésnek, biztosan kapsz még új feladatokat, amelyek akár előléptetéssel is járnak.

Mérleg

Az angyalok üzenete szerint a héten kiderül, hogy mégsem eszik olyan forrón a kását, és egy váratlan hír miatt úszhatsz az örömmámorban. A gyermeked vagy a szerelmed is boldoggá tesznek, mert igent mondanak valamire, és azt akarják, amit te is. Ne sajnáld a pénzt azokra a dolgokra, eseményekre, amelyek emlékezetessé és boldoggá teszik az életedet.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy ellenőrizz mindent és mindenkit, mert olyan hibákat vehetsz észre, amelyeket nem te követtél el, de neked fognak sokba kerülni. Az egészséget tartsd ma még fontosabbnak, és gondoskodj a szeretteidről, különösen az idősebb hozzátartozókról. Ne csak a bevásárlást intézd, hanem egy tál meleg levest is vigyél nekik néha. Ha most az ölelés nem is férhet bele, hidd el, hálásak a gondoskodásért.

Nyilas

Az angyalok üzenete szerint a hét eleje nem lesz túl fényes. Lehet, hogy a hosszú hétvégét sírod vissza. Remélhetőleg azért, mert olyan jól sikerült, és nem azért, mert valamit elmulasztottál. A legfontosabb, hogy az egészségedre vigyázz! A hét közepén a munkádban lassú, de gyökeres változás indulhat el. Neked nincs mitől tartanod, ha igényesen és becsülettel dolgozol.

Bak

Az angyalok szerint hét elején mindenhez lesz kedved: környékbeli utazáshoz, otthoni rendezkedéshez, csak épp a munkához nem. Emiatt szabadságot kellene kivenned. Ha nem teheted most, akkor igyekezz korán végezni, és menj a barátaidhoz borozni, társasozni, vagy siess haza és lazíts!

Napi horoszkóp

Édes a pihenés (Fotó: Pixabay)

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, a hangulatod miatt minden esély megvan rá, hogy a hét második felében összevessz a gyerekeddel, a pároddal vagy a barátaiddal. Ezt úgy kerülheted el, ha nem reagálsz semmire túl hevesen. Az indulat és pláne a düh most csak olaj a tűzre. Tudjuk, hogy most nehezebb megőrizni a hidegvéred, de próbáld meg. Hétvégén élj a hobbidnak, vagyis olyasmivel töltsd az idődet, ami teljesen más, mint amit hét közben teszel.

Halak

Az angyalok szerint ezen a héten nagy feladatok várnak rád. Ha nincs még munkád, akkor most megfelelőt találhatsz. Ha van munkád, akkor elismeréseket kaphatsz vagy új főnököt, vagy mindkettőt egyszerre. Hétvégén legyél a családoddal, és jusson időd a gyerekekre is. Ne felejtsd el, hogy őket is megviseli a bezártság. Találj ki valami remek programot mindnyájatoknak.

Ez is érdekelhet angyalok arkangyalok Megnézem

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top