nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. április 27. – május 3. – Motivált heted lesz

Keress új lehetőségeket és csak olyan helyzetekbe mélyedj bele, amelyek nincsenek eleve elrendelve.

Az angyalok tanácsa szerint a hétvégén ne vállalj semmi olyasmit, ami akár fizikailag, akár mentálisan túlterhelne, hisz dolgozol eleget a hétköznapokon, nincs szükséged arra, hogy amikor lehetőséged lenne kicsit összeszedni magad, olyan ügyeket vállalj magadra, amelyek teljesen tönkreteszik a pihenésed. Csak azokkal a dolgokkal foglalkozz, amik feltöltenek – ezt javasolja az angyalhoroszkóp.

Heti angyalhoroszkóp

Szárnyalás (Fotó: Unsplash)

Kos

Az angyalok szerint ez a hét olyasfajta lehetőségeket tartogat számodra, melyeknek segítségével könnyen népszerűvé válhatsz a környezetedben. Légy résen, mert ha nem használod ki okosan a helyzetet, az bármikor hirtelen a visszájára fordulhat és akkor oda a nagy népszerűség, helyette marad majd a magyarázkodás, hogy mit és miért tettél. Ne gondolkodj forró fejjel, ha az utadba kerül egy olyan lehetőség, amelyről azt gondolod, hogy vétek lenne kihagyni, igyekezz inkább racionálisan elkészíteni a haditervet és úgy felhasználni a helyzetet, hogy végül learathasd a babérokat! Menni fog, csak okosan kell hozzá taktikázni.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten meglehetősen frusztrálni fog a tudat, hogy mostanában valamilyen oknál fogva a szerencse elpárolt mellőled. Valahogy semmi nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, hiába teszel meg minden tőled telhetőt a siker érdekében, mégsem tudod egy idő után befolyásolni a végkimenetelt. Ne feledd azonban, semmi nem történik ok nélkül, lehet, hogy neked még valamit meg kell tanulnod ahhoz, hogy megérj a győzelemre, amely garantáltan nem fog elmaradni, ha megtalálod azt a pontot, amin érdemes változtatnod ahhoz, hogy végül te is ünnepelhess. Legyél kitartó!

Ikrek

Az angyalok szerint mostanság elég elfoglalt életet élsz, nemigen férnek bele plusz programok. Ezen a héten azonban olyan helyzet adódik, hogy fel kell szabadítanod egy kis időt és szánnod kell valakire néhány órát az életedből. A találkozás feltölt, az illető nagyon hasznos tanácsokkal lát el, amiket jól tudsz majd a jövőben alkalmazni. Időnként az embernek szüksége van ilyen jellegű beszélgetésekre és arra, hogy kiszálljon egy kicsit a mókuskerékből és ne csak a monotonitásban éljen. Igyekezz több ilyen jellegű programot szervezni, mert ez jó hatással van rád!

Rák

Az angyalok szerint egy számodra fontos ember új ajtót nyit meg előtted, megmutatva, hogy egyfajta dolgot hányféleképp sikerülhet megoldani. Mindig jó látni és hallani, hogy mások hogyan haladnak az útjukon, értékeld, ha valaki tanítómesterként áll mögötted pont azért, hogy az első lépéseknél ne ess hasra, vagy amennyiben elbotlasz, felsegítsen. Légy hálás ezekért az emberekért, értékeld a közelségüket, segítségüket, önzetlenségüket és törődésüket, hisz különösen szerencsés vagy, nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy ilyen személyek veszik körül!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hosszú ideje az az érzésed, hogy nem találod valakivel a közös hangot. Te már jócskán lejjebb adtál az elveidből és igyekeztél kompromisszumokat kötni vele. Mivel azonban folyamatosan úgy érzed, csak te küzdesz heroikusan ezért a kapcsolatért és a békességért, rá kell jönnöd, hogy valószínűleg nem ugyanazt a nyelvet beszélitek, hisz ha értené, hogy mit teszel azért, hogy megmentsd magatokat a felesleges konfliktusoktól, bizonyára ő is tenne valamit a dolog érdekében. Ha már így alakult a helyzet, nem érdemes tovább küzdened, ne adj lejjebb a saját értékrendedből, mert nem mindenkiért érdemes! Engedd el és lépj tovább!

Szűz

Az angyalok szerint váratlan akadály kerülhet utadba a héten, melyet sehogy sem kerülhetsz ki. Azért, hogy mihamarabb legyőzhesd, érdemes leküzdeni a félelmeid és frusztrációid, bátran a sarkadra állni és szembenézni vele. Ha jobban megnézed, lehetséges, hogy nem is a megugorhatatlan kategóriáról van szó, érdemes tehát esélyt adnod magadnak arra, hogy egy pillanatra elhidd, igenis megvan benned az a tudás és tapasztalat, amely ahhoz szükséges, hogy végül büszkén állhass ki és elmondhasd magadról, hogy rajtad bizony egyáltalán nem múlt a győzelem!

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a hét közepén mások számára úgy tűnhet majd, hogy megpróbálod ellógni a napot. Te persze pontosan tisztában vagy vele, hogy annyira előre dolgoztál, hogy ez lehetővé tette, hogy egy kicsit visszavehess a tempóból és azokkal a dolgokkal is foglalkozhass, amelyekre az utóbbi időben nem volt lehetőséged. Ha nem a feletteseidről van szó, akkor nem tartozol senkinek elszámolni valóval, ha pedig a rangban feletted állók számonkérnek emiatt, nyugodtan elmondhatod nekik, hogy bár úgy látszik, nem akarsz dolgozni, valójában sokkal előrébb tartasz a munkafolyamatban, mint ahogy azt ők gondolták, pontosan azért, hogy egy kicsit más dolgok felé is irányíthass minimális figyelmet. Az, hogy egyszerre többfelé tudsz koncentrálni, nem hátrány, sőt, egyedi képesség!

Skorpió

Az angyalok szerint egy véletlen botlás miatt főhet a fejed ezen a héten. Nem elég, hogy mihamarabb végezni szerettél volna, most dupla annyi munkádba kerül korrigálni a hibát. Őrült rohanás helyett állj meg egy pillanatra és gondold végig, hogyan lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabb manőverrel menteni a menthetőt. Nem lehetetlen, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükséged. Ha kell, vonj be segítséget, olyasvalakit, aki ért a dologhoz és vakon rá mered bízni magad. Minden sikerülni fog, észre sem veszik majd, hogy bármi hézag volt a folyamatban, Te pedig nyugodt lelkiismerettel zárhatod le az egészet!

Napi horoszkóp

Végy lendületet! (Fotó: Pixabay)

Nyilas

Az angyalok szerint a hét meglepetéssel szolgált, mert végre sikerült a maratoni hosszúságú utad célegyenesbe fordítani. Jókor jött, hisz annyira kimerültél attól, hogy adott időre hatalmas felelősséggel járó feladatot kell teljesítened, hogy már-már kezdtél kétségbe esni. Most van egy utolsó, nagy lendületre szükséged ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban, ne hagyd tehát, hogy bármifajta, teljesen más jellegű impulzus kizökkentsen! Pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra és mivel régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, épp ezért tarts még ki, néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

Bak

Az angyalok szerint nem feltétlenül a várakozásaidnak megfelelően alakul a heted, kezdenek a szálak összegabalyodni, emiatt pedig te is elkezdesz kapkodni. Amennyiben nem szeded össze a gondolataid és hűtöd le magad, nem is fogod tudni sehogy sem megoldani a helyzetet. Ne akarj mindenáron amolyan „minden mindegy” alapon pontot tenni az ügy végére, törekedj arra, hogy olyan eredményt produkálj, amely téged is megnyugtat és a robbanás sem következik be. Koncentrálj, fejben tedd oda magad és egyetlen dolog lebegjen a szemed előtt: a robbanást mindenáron el kell kerülnöd!

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan helyzetben találhatod magad a hét második felében, amelyben nemigen tudsz mit kezdeni mások viselkedésével és hozzáállásával. Fogadd el, hogy ugyan megváltoztatni senkit nem fogsz tudni, de ha kiállsz a véleményed és az álláspontod mellett, akár még olyan irányba is terelheted a szituációt, amelyből senki nem fog a végén rosszul kijönni. Ezúttal minden rajtad múlik, igyekezz tehát beleadni apait-anyait, mert ha sikerül, mindenki téged fog ünnepelni. Ugyan nem a népszerűség a legfőbb szempont, de nem árt időnként megmutatnod, hogy mennyi tehetség és kreativitás rejlik benned. Ha van rá lehetőséged, miért ne használnád ki?!

Halak

Az angyalok szerint történik valami furcsa, nehéz dolog a héten, amire nem számítottál, ám kezelned kellene a kialakult, váratlan szituációt. A hirtelen nyakadba zúdult felelősségtől megijedsz egy pillanatra, ha azonban rendelkezel ez ügyben kellő tudással és tapasztalattal, és még a kreativitásod is előveszed, nem jelenthet megugorhatatlan akadályt a dolog. Állj meg két lábon, legyél magabiztos és minden menni fog magától. Csak az első lépés megtétele lesz nehéz, utána már játszi könnyedséggel meg tudod majd oldani a helyzetet. Fel a fejjel és előre!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top