nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. május 4–10. – Zárd ki a negatív energiákat!

Feszélyezve érezted magad az utóbbi időben, és ennek okára csak most sikerült rájönnöd: ezt az a környezet okozza, amely jelenleg körbevesz.

Próbáld a dolgokat pozitív oldalukról megközelíteni, mutasd meg, hogy nemcsak csak rossz oldala van a helyzeteknek!

Az angyalok szerint nagy terveid vannak, amelyekről előre megálmodtad, hogy miként fogod őket megvalósítani. Aprólékos részletességgel el is készítetted a tervrajzod, amelynek alapján haladhatsz majd a sikerhez vezető úton. Kreativitásod, elszántságod és akaraterőd páratlan, sokan elismerően veregetnek vállon az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Heti angyalhoroszkóp

Az angyalok keblükre ölelnek (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok szerint úgy alakul a heted, hogy végre lesz időd a nagy hajtás befejeztével arra, hogy aprólékos részletességgel foglalkozz azokkal a dolgokkal is, amelyek valóban érdekelnek, miközben nem feltétlenül tartoznak a kötelező teendők közé. Megnyugtat a tudat, hogy nem kell minden percet görcsös koncentrálással töltened, ügyelve a váratlan helyzetekre. Mivel minden nem fér bele egy hétbe, időnként szükséged van arra, hogy engedj el bizonyos feladatokat, és azokra a dolgokra összpontosíts, amelyek felett általában elsiklasz vagy felszínesen kezeled őket a hétköznapokban.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy túl nehezen zársz le bizonyos élethelyzeteket. Az a fajta ember vagy, aki nem lép könnyen túl azokon a dolgokon, amelyek sokat jelentenek neki. El kell azonban fogadnod, hogy semmi nem tart örökké. Aminek véget kell érnie, az a te szándékaid ellenére is véget fog érni. Tanulj meg a tanulságokat levonva továbblépni, és ne rágódj olyasmin, ami megtörtént, így nem tudsz már visszamenőleg változtatni semmin. Tekints előre és a különböző irányból érkező impulzusok segítségével a szilárd alapokon nyugvó jövődet építsd!

Ikrek

Az angyalok szerint ez a hét egészen különleges, és csak rólad szól! Élvezd ki minden pillanatát, mert egy évben nem sokszor adatik meg, hogy bokros teendőid közepette a zsúfolt életedből kiszakíts néhány órát, amikor nem foglalkoztatnak a mindennapi gondok, a tennivalók, s nem szorongatnak a határidők. Véget nem érő vesszőfutás az életed, mert próbálsz eleget tenni minden elvárásnak. Kapcsolódj ki, olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek valóban csak rólad szólnak! Majd a következő héten ráérsz visszaszállni a mókuskerékbe. Túrázz, töltekezz, használd ki a jó időt!

Rák

Az angyalok szerint nem egyezik az értékrended valaki máséval, ami megakadályoz abban, hogy közelebbi kapcsolatba kerülhessetek. Bármennyire is szeretnéd, egyszerűen nem tudsz azonosulni azzal, amit képvisel és amilyen módon gondolkodik. Amennyiben úgy érzed, van értelme annak, hogy ezen változtass, abban az esetben próbálj nyitni és elfogadóbb lenni. Ha úgy gondolod, semmiképpen nincs közös jövőtök, ne fuss felesleges köröket, mert csak a saját idődet pazarolod vele. Ne fuss olyan szekér után, ami teljesen másfelé megy, mint amerre a te utad visz!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy túl nagy volt a hajtás az elmúlt időszakban, ezért most itt az ideje annak, hogy visszavegyél a tempóból, mielőtt kimerültséged okán nagy hibákat követnél el. Keress olyan kikapcsolódási lehetőséget, ami feltölt, ne vállalj nagyobb terhet a következő napokban, egyszerűen csak add át magad a pihenésnek! Meglátod, sokkal hatékonyabban fogsz működni, ha újult erővel szállsz ismét ringbe! Ám most csak saját magadra figyelj, semmi és senki más nem fontos!

Szűz

Az angyalok szerint elhamarkodottan ítélsz meg egy szituációt, amelynek nem ismered minden részletét. Hajlamos vagy elfogult lenni, ami nem igazán célravezető. Ha úgy érzed, érdekelt vagy a dologban, ismerd meg az ügy részleteit, ásd magad a mélyére, és ha mindennel tökéletesen tisztában vagy, akkor nyilváníts véleményt, de csak abban az esetben, ha bárki megkérdez erről. Légy óvatos, mert ha túl nyersen fogalmazol, olyan embereket bánthatsz meg akaratodon kívül, akik közel állnak hozzád!

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan feladattal bíznak meg a héten, ami nagyon nincs ínyedre. Minden porcikád tiltakozik ellene, hogy belebonyolódj a dologba. Bármennyire is nem fűlik azonban a fogad hozzá, bele kell törődnöd, hogy előbb-utóbb hozzá kell látnod. Ha nem szeretnéd erre pazarolni az egész heted, akkor minél hamarabb szedd össze a gondolataidat és kezdj hozzá, mert annál hamarabb végzel vele. Ezúttal senki nem fogja helyetted elvégezni a munkát, mások ugyanis legalább annyira hálátlannak tartják ezt a feladatot, tehát csak magadra számíthatsz!

Skorpió

Az angyalok szerint most jött el az idő, amikor végre meghoztál egy régóta halogatott, nehéz döntést, amely mindenképp hatással lesz a rövid és hosszabb távú jövődre is. Most ugyan nem vagy biztos benne, hogy jó lépést tettél-e meg, de ha már így alakult, nem érdemes túl sokat rágódnod rajta. Igyekezz úgy formálni a helyzetet, hogy abból jól gyere ki, s elégedetté és magabiztossá válj. Ha megállás nélkül azon gondolkodsz, mit lehetett volna még tenni, biztosan jól döntöttél-e, nem fogsz tudni előre haladni. Ami elmúlt, az elmúlt, a jövő viszont még előtted van, teli élményekkel és új lehetőségekkel!

Nyilas

Az angyalok az üzenik, hogy ezen a héten csakis olyasmivel foglalkozz, ami simogatja a lelkedet, és fizikailag sem jár hatalmas igénybevétellel! Menj el kirándulni, találkozz a barátaiddal, a rokonaiddal, vagy csak olvass ki egy könyvet a természetben vagy a kanapéra kucorodva. A lényeg, hogy minden, ami más halmazba tartozik, ráér, halaszd máskorra, nem kell folyton rohangálnod. Nélküled is felkel, s le is nyugszik majd a Nap! Időnként neked is szükséged van arra, hogy különösebb lelkiismeret-furdalás nélkül átadd magad a semmittevésnek. Ez most egy ilyen hét, használd ki, ráérsz a következő héten puszta kézzel elhordani a hegyet!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy végre joggal érezheted úgy, hogy megtaláltad azt a társat, aki jóban-rosszban melletted áll és akivel mindig, minden körülmények között kölcsönösen számíthattok egymásra. Tiszta szívből szereted és feltétel nélkül megbízhatsz benne, nincs közöttetek feszültség, vagy ha van is, nyugodtan meg tudjátok beszélni. Ő az, akivel egy egész életet le tudnál élni, hisz legjobb barátként, szülőként és szerető, gondoskodó szerelmedként elkísér a közös utatokon. Légy hálás a sorsnak, mert a neve nem más, mint a nagy Ő!

Vízöntő

Az angyalok szerint van melletted valaki, aki szorult helyzetedben támogat, akinek semmi sem drága, ha rólad van szó. Legyél hálás az önzetlen segítségért, de igyekezz a saját lábadra állni és nem másokra szorulva élni. Sokkal nyugodtabb és felszabadultabb érzéssel fog eltölteni, ha van benned ennyi önállóság. Éld úgy az életed, hogy ne neked legyenek támogatóid, inkább te támogass másokat! Meglátod, teljesen más lesz az emberekről alkotott véleményed is! Magadat is máshogy fogod látni, hiszen a tudat, hogy megfelelően tudsz magadról gondoskodni, büszkeséggel és nyugodtsággal tölt majd el.

Napi horoszkóp

Öröm, boldogság (fotó: Unsplash)

Halak

Az angyalok szerint bár szeretsz a középpontban lenni és a gyeplőt a kezedben tartani, a héten jobban teszed, ha átadod a stafétabotot valakinek, akiben megbízol, mert most eljött az idő, hogy behúzd a kéziféket! Igyekezz mindennel mihamarabb, még időben végezni, hogy gondtalanul adhasd át magad a pihenésnek! Töltődj fel azokkal a szabadidős tevékenységekkel, amelyek közel állnak hozzád, ne sajnáld a pénzt azokra a dolgokra, amelyeket máskor nem biztos, hogy megengednél magadnak. Egyszer élsz, most próbálj ki extrém dolgokat!
 

Ez is érdekelhet mezítláb a tengerparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top