nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. május 18–24. – Zárd le és lépj tovább!

Mindent zárj le, ne hagyj magad mögött megoldatlan nyitott kérdéseket, hisz a nyitva maradt ügyek a jövőben is zavaró tényezők lehetnek az angyalhoroszkóp szerint.

Az angyalok szerint megérett benned az elhatározás arra, hogy továbblépj egy olyan helyzetből, amelyben nem nagyon találsz már alternatívát, inkább azt érzed, hogy hátráltat. Igyekezz megértetni a számodra fontos személyekkel, hogy mi a változás oka, miért nem szeretnél tovább vesztegelni egy helyben! – ezt tanácsolja az angyalhoroszkóp.

Heti angyalhoroszkóp

Angyali erő (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok szerint ezen a héten olyan helyzetbe sodor az élet, amikor másoknak kell bebizonyítanod, hogy mennyi tehetséggel és tudással rendelkezel. Ez az első pillanatban frusztrál, makacs fejjel úgy gondolod ugyanis, hogy nem tartozol senkinek elszámolni valóval, ám ha megállsz és megpróbálsz kicsit máshogy tekinteni a szituációra, felfoghatod úgy is, hogy ez egy próbatétel, amelyet ki kell állnod ahhoz, hogy elismerjenek, hogy elfogadjanak és a társaság egyenértékű tagjaként tekintsenek rád. Mutasd meg mindenkinek, mi minden lapul a tarsolyodban, amiről nem is tudtak, egészen mostanáig.

Bika

Az angyalok az üzenik, hogy a hét elején úgy érzed majd, eleget dolgoztál már keményen, így végre neked is jár a kényeztetés, egy nap, ami csak rólad szól, amikor azt csinálhatod, amit valójában élvezel és a testi-lelki épülésedet szolgálja. Eleinte lelkiismeretfurdalásod van amiatt, hogy reggel mindenki munkába indul, amíg te a másik oldaladra fordulsz, ám ha jobban belegondolsz, amikor dolgoztál, mások kötetlenül kikapcsolódtak. Menj el egy szépségszalonba, alakulj, épülj, szépülj és meglátod, sokkal hatékonyabb leszel a hét folyamán!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy valaki olyasfajta ígéretet tesz, amitől sokat vársz, bizonytalan helyzetedben úgy kapaszkodsz belé, mint egy mentőövbe a nyílt tenger kellős közepén. Hamar rá kell azonban jönnöd, hogy hamis illúziókból építettél várat. Aki ugyanis ezt a bizonyos ígéretet tette, nem rossz szándékkal ugyan, de mégis bevitt a sűrű erdőbe, hisz a megoldás nemhogy nem jön, de teljesen téves útra vitt. Most, hogy rájöttél, addig fordulj vissza, amíg nem késő! Te magad gondold végig, hogy egyedül merre tudsz menni! Ne szavazz ilyen gyorsan bizalmat, mert annál nagyobbat csalódhatsz!

Rák

Az angyalok szerint ez a hét nagy meglepetéseket tartogat számodra. Olyan emberek fognak ugyanis pozitív csalódást okozni, akiktől a legkevésbé számítottál rá, ami azért tölt el különösen nagy örömmel, mert ez most egyfajta visszajelzés számodra, hogy nem hiábavaló az önzetlenség, a kedvesség, a segítőkészség, amellyel mások felé fordulsz. A héten már semmi nem szegheti a kedved, hisz ez a néhány kedves gesztus nagy lendületet ad a továbbiakban. Mindig maradj ilyen, és adj hálát ezekért a pillanatokért!

Oroszlán

Az angyalok szerint a héten egy rég nem látott ismerősbe botlasz, ami pont jókor jöhet, hisz épp tanácsra lehet szükséged, mert elbizonytalanodtál, merre is kellene továbblépned. Használd ki az alkalmat, üljetek ki egy kávézó teraszára és egy finom tejeskávé mellett meséld el a hezitálás és a bizonytalanság hátterét. Hallgasd meg a tanácsait, majd ezután mérlegelj, vajon hogyan is kellene döntened. Mindig jó ötlet ilyen helyzetekben meghallgatni egy kívülálló véleményét is, hisz néha sokkal objektívebben látnak egy-egy helyzetet.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy nagyon pontosan kiszámítottál mindent, és eszerint haladsz a megkezdett úton. Most még lehet, hogy minden idilli, mert a tervek szerint alakul, ám készülj fel bármilyen váratlan helyzetre, mert könnyen lehet, hogy olyan váratlan fordulat következik be, ami gyorsaságot és hatékonyságot kíván. Ha nyitott szemmel jársz és észreveszed azokat szituációkat, amikor hirtelen kell cselekedned, nem érhet semmiféle meglepetés. Láss is, ne csak nézz!

Mérleg

Az angyalok szerint úgy alakul a helyzet, hogy az egyik bizalmas barátod segítségét kell kérned. Ne szégyelld ez ügyben megszólítani, hisz most nem az a fontos, hogy milyen nagy a büszkeséged, sokkal inkább az, hogy olyasfajta segítséget kapj, amellyel pontot tehetsz egy régóta húzódó ügy végére. Arra koncentrálj, hogy mihamarabb megoldd a kérdést, ne arra, hogy ezzel valaki adósává válhatsz. Ha igazán jó barátok vagytok, akkor ilyesmi szóba sem jöhet.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy pont most, amikor elakadtál egy bizonyos dologgal kapcsolatban, váratlanul jön valaki, aki nálad nagyobb tudással és tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy kisegítse sárba ragadt szekered. Hagyd érvényesülni, engedd, hogy kibontakozzon, hisz erre van most csak és kizárólag szükséged. Adj lejjebb az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból és fogadd meg a mások által adott tanácsokat. Gondold meg, hogy legközelebb mit vállalsz el, mert gyorsan kerülhetsz hasonlóan bonyolult helyzetbe, ám akkor már nem biztos, hogy belebotlasz egy segítő szándékú személybe!

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy te az a személy vagy, aki nagyon nehezen tűri a változást, aki a végsőkig ragaszkodik bizonyos dolgokhoz, amelyek megszokottá váltak számára. Annak ellenére sem akarsz kilépni egy-egy szituációból, hogy az már láthatóan és érezhetően a hátrányodra válik, egészen az utolsó pillanatig kitartasz, hátha jön egy isteni szikra, amely segítségével jobb mederbe terelheted az eltévedt folyót. Ne akarj azonban ennyire görcsösen szorongatni valamit, mert ez hátráltat abban, hogy előrelépj és nyithass az új dolgok felé. Hidd el, vannak bizonyos helyzetek, amelyeket jobb mihamarabb lezárni és továbblépni.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy láthatóan egy számodra nagyon fontos dologért küzdesz a héten. Nem vagy hajlandó lejjebb adni a célodból, és ennek rendelsz alá mindent jelen pillanatban. Nincs ezzel semmi baj, ám azt is figyelembe kell venned, hogy nem mindig alakul a várakozásoknak megfelelően minden egyes fázis, engedj meg apró változtatásokat, ellenkező esetben az egész folyamat dugába dőlhet, csak azért, mert nem adtál engedményt. A cél ugyanaz marad akkor is, ha kicsit kacskaringósabb út visz el odáig. Nem minden pálya zökkenőmentes, de gondolj bele, milyen unalmas lenne az Élet, ha tudnánk, mi történik a következő pillanatban.

Vízöntő

Az angyalok szerint ezen a héten végre komoly lépésre szánhatod el magad, amely eddigi életed talán egyik legnagyobb kihívása. Épp ezért szükséged van arra, hogy kizárd a külvilágot, magányba vonulj és mindent nagyon pontosan kidolgozz. Mivel nagy kockázatot vállalsz, így abszolút biztosra kell menned, nehogy véletlenül hiba csúszhasson a számításaidba. Ha megfelelően koncentrálsz, kellő odafigyeléssel nem okozhat gondot, hogy véghezvidd, amit elterveztél. Ezúttal nem lesz önzés, ha csak magadra figyelsz, hisz ez most egy veszélyes játék!

Heti angyalhoroszkóp

Fehér szárnyakon (Fotó: Pixabay)

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy sok a bizonytalanság most körülötted, nincs minden letisztázva, ez viszont nem enged továbblépni a következő állomásra. Ha azt szeretnéd, hogy minden az elvárásaid szerint alakuljon, mindenképp lejjebb kell venned egy rövid időre a jelenlegi tempóból és egyedül kell végigzongoráznod a darabot, hogy kotta nélkül is kiválóan menjen, ha bárki előtt számot kell adnod a tudásodról. Időnként szüksége van az embernek arra, hogy kiszakadjon a megszokott környezetéből ahhoz, hogy megfelelő inspirációt kapjon.
 

Ez is érdekelhet férfi és nő alszanak Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top