nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. május 31. – június 6. – A víz és a levegő energiája segít

Rohan az idő. Már június kezdődik. Ezen a héten két energia hatása fog érvényesülni felváltva: a víz és a levegő.

A víz energiája az érzelmek és a gyengédség fontosságát hozza. A levegő a tanulásban és a vizsgázásban segítség.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Veled a víz és levegő ereje (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Bolygód, a Mars hétfőn a legkedvezőbb, szombaton a legkedvezőtlenebb fényszöget kapja. Ennek értelmében a hét eleje remek hangulatban és sikerekkel „tűzdelve” telik. Minden összejön neked. Ez érvényes még a csütörtökre is. Minél több, minél nagyobb horderejű döntéseket és feladatokat időzíts ide, ha lehet! Az eredmény nem szerencse kérdése. Sokat tettél már a sikerért. A június első hétvégéje nem lesz a kedvenced. Szombaton és vasárnap is feszültségekkel teli bolygóállások lesznek az égen és a földön is.

BIKA – heti horoszkóp

Ennek a hétnek a sikere azon múlik, hogy tudsz-e kommunikálni. Ez nem csak azt jelenti, hogy kimondod, amit gondolsz, akarsz, hanem azt is, hogy meghallgatod-e, meghallod-e a másik felet. Ez könnyebb lesz kedden és csütörtökön. Amennyiben ezeken a napokon esélyed nyílik egyeztetni, tárgyalni, jól jársz. Bolygód, a Vénusz szerdán jegyet vált, ami új színt, új információkat jelent 4 héten belül. Hétvégén legyél nagyon óvatos az utakon, mert mindkét napon fojtogató konstellációk nehezítik a dolgodat!

IKREK – heti horoszkóp

Bízzál magadban, és a bolygók a kezedre játszanak! Kedden és csütörtökön nagyszerű fényszögek a malmodra hajtják a vizet. Akkor is, ha ezekben a napokban a szokottnál többet gondolsz a múltra. Nem baj, ha vannak emlékeid. Csak ne ragadj a múltban! Ha tanulsz, vizsgázol, akkor a nagyszerű fényszögek nagyszerű eredményeket hoznak neked, ami jogos büszkeséggel tölt el. Anyagi téren hullámzást mutatnak a bolygók. Legyél megfontolt a pénzzel kapcsolatosan! Hétvégén a legjobb program a születésnapod ünneplése.

RÁK – heti horoszkóp

Hétfőn, csütörtökön és pénteken ragyogó fényszögek ragyogó hangulatot szimbolizálnak. Rögzítsd ezt az érzést, hogy emlékezz rá akkor, amikor nem gömbölyű minden! Csütörtökre virradóan jósló álmokat mutat egy Hold-Neptunusz együttállás. Hasznos lenne, ha megjegyeznéd, hogy mit álmodtál és a nap során megfejtenéd. Az sem baj, ha ez nem konkrét. Az érzés is sokat segíthet. Június első hétvégéjének mindkét napja gondterhes konstellációkkal elgondolkodtat. Tuti, hogy nehéz lesz derűlátónak maradnod…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Saját érdekedben figyelj a közeledben lévő emberekre. Fontos és hasznos információk birtokába jutsz, ha meghallod, amit mondanak. A tanácsaikat vedd baráti támogatásnak, és ne kritikának! Ezzel párhuzamosan megdöbbentő titokra jössz rá. Zavarba jöhetsz attól, ami kiderül számodra. Tudd, hogy diszkrécióból vizsgázol! Vagyis a titok maradjon titok! Csütörtökön valamiről le kell mondanod, emiatt kissé gyászos lesz a kedved. A hétvége nem alakul a legfényesebben. Legfontosabb, hogy az egészségedre vigyázz.

SZŰZ – heti horoszkóp

Amennyiben sikerül csendben meghúznod magad ezen a héten, megúszod azokat a konfliktusokat, amelyek a többieket megviselik, lemerítik. Te alapvetően egy szerény, óvatos ember vagy. Nem szereted a felhajtást és a zajt. Ebből adódóan nem esik nehezedre csendben maradni. Mindeközben valaki nagy hatással lesz rád a hét közepén. Olyan vonzalmat érzel, ami már-már rajongásba csap át. Ez inspiráló, ha helyes a mérték. Hétvégén a kiadásaidra kell ügyelned. Kellemetlen konstellációk kellemetlen helyzetbe hozhatnak.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Szükség van szerencsére az élethez. Legyen az kicsi vagy nagy szerencse. Ezen a héten a Vénusz, a Kis szerencse és Jupiter, a Nagy szerencse bolygója is melléd áll. Természetesen semmi nem történik magától. Vagyis oda kell tenned magadat és elő kell bányásznod magadból a kreativitást. Ezek olyan ötletekből, vállalkozó szellemből és derűből állnak össze, amivel megkönnyítheted a saját dolgodat. Ízlelgesd a szavakat: ötlet, vállalkozó szellem, derű! Hétvégén kényeztesd magad! Megérdemled…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken nagyszerű fényszögek nagyszerű lehetőségeket hoznak neked „tálcán”. Ragadd meg, nehogy elillanjon! Biztos lehetsz benne, hogy veled vannak az Égiek. Csütörtökre virradóan jósló álmokat ígér egy Hold-Neptunusz együttállás. Igyekezz megjegyezni, hogy mit álmodsz, mert később jól fog jönni! Mindeközben fontos, hogy pontosan fogalmazz, ha valakivel beszélsz. Mindkettőtök dolgát megkönnyíted ezzel. Sajnos hétvégén balesetveszélyes konstellációk nehezítik a dolgodat.

Napi horoszkóp

Szánj időt a pihenésre (Fotó: Pixabay)

NYILAS – heti horoszkóp

Ez a heted nagyrészt a családod és a párod kéréseinek, kívánságainak teljesítésével fog telni. Ne morogj! Inkább legyél büszke magadra, hogy te vagy az, aki meg tudja oldani a dolgokat! Figyeld meg, ha jó kedvvel állsz hozzá ezekhez, ők is hálásabbak lesznek! Csütörtökön és pénteken minél több beszélgetésbe kapcsolódj be, mert rendkívül hasznos információkhoz juthatsz. Majd a hétvége anyagi csapdát rejt: semmiképp se költekezz! Minden kiadásodat alaposan át kell gondolnod, ha nem akarsz mínuszba menni.

BAK – heti horoszkóp

Érdekes felismerések várnak rád ezen a héten: szükséged van vízre és levegőre is. Előbbi a lélek, utóbbi a szellem szimbóluma. Pont a víz és a levegő fog dominálni most: a víz hétfőn, csütörtökön és pénteken, a levegő kedden és csütörtökön. A kettő együtt segítheti azt, hogy kimondd, amit érzel. A beszéd és az emóció összekapcsolása felszabadít. Próbáld ki! Június első hétvégéjén ne számíts nagyszerű dolgokra! Kellemetlen fényszögek lesznek az égen mindkét napon. Ezek nyomott hangulatot hozhatnak.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Érdemes lenne befognod a szeleket a vitorládba. Számodra hallatlanul előnyös bolygóállások lesznek az égen hétfőn, kedden és csütörtökön. Ha bármi nagy horderejű ügyed van, próbáld ezen napok valamelyikére időzíteni! És meglátod, sikerülni fog. Csütörtökön a Nap és a Szaturnusz a legkedvezőbb fényszöggel kapcsolódnak össze, ami kedvező híreket jelent. Nyisd ki a szemedet és a füledet! Szombaton és vasárnap vigyáznod kell az egészségedre és a testi épségedre is. Könnyen megelőzheted a bajt odafigyeléssel.

HALAK – heti horoszkóp

Kitűnő hét elé nézel: hétfőn, csütörtökön és pénteken kitűnő fényszögek a malmodra hajtják a vizet szó szerint és átvitt értelemben. Vedd észre, majd hidd el, hogy lehet szerencséd neked is! Egy Halak Hold-Neptunusz együttállás csütörtökre virradóan jósló álmokat hoz neked. Jó lenne megjegyezni, hogy mit álmodsz, mert később jól fog jönni! Egyébiránt egész héten aktívabb lesz az áloméleted. Ez azt jelenti, hogy a tudatalatti üzenni akar. A hétvégéd igencsak drága lesz, ha nem ügyelsz jobban a kiadásaidra…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top