nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. június 8–14. – Tele vagy szép tervekkel

Most még azoknak is a házasság gondolata forog a fejében az angyalhoroszkóp szerint, akik korábban erről hallani sem akartak.

Az angyalok szerint ez a hét párkapcsolati kérdések megoldására kitűnő időszak. Aki régi kapcsolatban él, most szenvedélyesebbé teheti. Aki pedig még csak a kezdeteknél jár, elképzelhető, hogy szeretné szorosabbra fűzni. Legfontosabb a társadba vetett bizalom. Figyeljetek egymásra! Sokkal kevesebb szóval és lényegesen több cselekedettel érhetsz el sikert. Barátaid nagyobb figyelmet követelnek maguknak. Ha te most olyan időszakot élsz meg, hogy nem szívesen mész társaságba, akkor bátran mondd meg nekik az angyalhoroszkóp tanácsa szerint! Ne aggódj, meg fogják érteni.

Heti angyalhoroszkóp

Angyalszárnyak (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok szerint a héten hangsúlyossá válik a hivatásod. Annyi munka szakad rád, hogy szinte ki sem látszol alóla. Ennek ellenére a legképtelenebb feladatokat is élvezed, és teljes szívvel végzed. Anyagilag is jól jársz. Tartsd nyitva a szemed, és fogadd el a lehetőségeket. Ez az időszak elég lesz arra, hogy felpezsdítse a hangulatodat, aminek, ha párkapcsolatban élsz, akkor a párod is örülni fog. Ha szingli vagy, a nyitottságod végre meghozza gyümölcsét és a héten megismerheted azt az embert, aki mellett szívesen lehorgonyoznál.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten anyagi ügyeid váratlan fordulatot vehetnek. Hallgass a belső hangra, és ne próbálj semmit ésszerűen megmagyarázni. Most kizárólag rajtad múlik, hogy egyenesbe jössz vagy tétlenkedsz. Szereted a munkádat, érzelmileg kötődsz hozzá, ne szégyelld megkérni az árát. Párkapcsolatban a tiéd a döntő szó. Határozott megnyilvánulásaidat értékeli a társad. Jobban jársz, hogyha ezt a tulajdonságodat máskor is megmutatod. Tudod te, mit akarsz, ne gondold, hogy folyton mindennek úgy kell alakulnia, ahogy a kedvesed kigondolja. Ha szingli vagy, ideje nyitott szemmel járnod.

Ikrek

Az angyalok szerint teljes erőbedobással a kapcsolataidra koncentrálsz. Szerencsésen alakulnak akár az üzleti, akár a párkapcsolati lehetőségeid. Elsősorban annak köszönhető, hogy a Nap, a Merkúr és a Vénusz egymáshoz nagyon közel haladnak. Kritikus természetedet háttérbe szorítod. Helyette finoman, barátságosan, jóindulattal kommunikálsz. Ezt mindenki szívesen fogadja és meghálálja. Ennek köszönhetően a munkahelyeden is sikerül egy régóta húzódó vitás ügyet is rendezned. A héten szánj időt a pihenésre is.

Rák

Az angyalok szerint simulékony természeted hasznodra válik a héten. Aki a te jegyedben született, híres a diplomáciai érzékéről. Ezt jelenleg elsősorban akkor kamatoztathatod, ha vannak beosztottaid, vagy bármilyen helyzetben irányításra kérnek fel. Nem észérvek, sokkal inkább az intuíció és a megértés, a szeretet vezérel. Ezek a tulajdonságok nemcsak emberi értékeidet növelik, hanem anyagilag is előrébb visznek. Végre tudsz félretenni és a régóta tervezett kiruccanás is elérhető látótérbe kerülhet.

Oroszlán

Az angyalok szerint szerelemben, párkapcsolatban kifejezetten kellemes időszak köszönt rád. Önálló vállalkozásban a nap huszonnégy órájából a legtöbbet hozod ki. Fáradtságnak nyoma sincs. Fizikailag és mentálisan is kész vagy elfogadni a kihívásokat. A legtöbb változás, feladat az otthonodban, családi körben vár. Igényt tartanak a szeretetedre. Kreativitással elbűvölheted őket. Ne feledd, hogy az együtt töltött minőségi időnek fontos szerepe van a köztetek lévő kapcsolatban.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, a héten fáradhatatlan leszel, teljes erőbedobással dolgozol. Ez olyan időszak, amikor a korábban felbukkanó, néha kósza ötletek is megvalósulhatnak. Támogatókra is lelhetsz. Számodra csak a függetlenség lehet alternatíva, most mégis megtapasztalod, milyen jó, ha társak is vannak melletted. Hallgasd meg, sőt kérd is ki a nálad tapasztaltabbak véleményét. Előbb fogsz végezni a feladatokkal és végre a hétvégén jut időd a feltöltődésre. Az időjárás alkalmas lesz a kinti sportolásra is, ne hagyd ki, fontos az egészség megőrzése.

Mérleg

Az angyalok szerint most fókuszba kerül az otthonod. Elsősorban azokat a teendőket végezd el, amelyeket hosszú ideje görgetsz magad előtt. Meglátod, amint eltűnik a teher a válladról, újabbnál újabb ötleteid támadnak. Nagyon szellemesen kommunikálsz. Ez egy olyan adottság, amellyel sok rajongót szerezhetsz. Hivatásodban nemcsak siker, de pénz is vár ebben a hónapban. Ajándékozd meg magad egy új könyvvel vagy egy szép új ruhával, megérdemled.

Skorpió

Az angyalok szerint továbbra is tart a sikerszériád. A vonzerőd páratlan. Itt az idő, hogy szabadságra menj, és kizárólag olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek számodra kellemesek. Most még a lustaság is sikert hozhat. Kényelmesen nézelődsz, magadra irányítod mások figyelmét. Mindezekből olyan impulzusokat nyersz, amelyek a hasznodra lehetnek. Ha szingli vagy megismerhetsz valakit, akivel a következő szabadságot már együtt is tölthetitek.

Nyilas

Az angyalok szerint szerelemben és vállalkozásban szabad előtted az út. Merj nyitott lenni! Több olyan érdekes kapcsolat alakulhat a héten, amelyek szinte a semmiből teremnek. Párkapcsolatban élők merjenek szépeket mondani a társuknak. Legyenek tisztelettel, rajongással egymás iránt. Amennyiben külföldi munka érdekel, ne habozz. Néhány barátod már kipróbálta, most neked is sikerülhet. A pandémia ne szegje kedved a kihívásoktól.

Heti angyalhoroszkóp

Cicaangyal (Fotó: Pixabay)

Bak

Az angyalok azt üzenik, itt az ideje, hogy teljesüljenek a legtitkosabb vágyaid. Felerősödik benned az igazságérzet, és folyton keresed a helyzeteket, hogy kinyilvánítsd a véleményedet. Erre nem mindig vevő a környezeted. A családod körében ez konfliktusra adhat okot, ne engedd, hogy makacsságod miatt megromoljon a kapcsolatotok. Az egyszerű, hétköznapi dolgokban nehezen engedsz. Komolyabb, nagy felkészültséget igénylő feladatok pedig most nem találnak meg.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a nyár meghozhatja azt, amire régóta vágyódsz. Lesz idő és alkalom, hogy a pároddal őszintén beszélgessetek. Hangosan kimondva a gondolatokat, egészen más értelmet nyernek. A Szaturnusz erőt ad, hogy kialakíts egy új személyiséget. Az Uránusz pedig sokféle lehetőséget csillant meg. A megszokott visszafogottság helyett légy nyitottabb. Ha szingli vagy, akkor is menj el nyaralni, mert megismerhetsz valakit. Személyesen vagy társkeresőn érkezhet a nagy Ő.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy előnyödre válik minden, ami nem szokványos. Ezen a héten használj ki minden pillanatot, amelyet víz mellett tölthetsz. Elindulhatsz egyedül is, hiszen nem kell sokat várnod. Hamarosan társaság is csatlakozik hozzád. A többi idődben vedd számba a feladataidat. Ahogy elkészül az egyik, pipáld ki, és kezdj hozzá a következőhöz. Aki a közeledbe kerül, megérzi a vonzerődet. Most pedig még azt is, hogy valami szokatlan vonást is a magadévá tettél.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top