nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. június 15–21. – Önbizalmad megnő a héten

A családdal kapcsolatban egyre több jó hírt kapsz az angyalhoroszkóp szerint. Egy közös nyaralás vagy egy nagy elhatározás most hatalmas örömet okoz. Több ízben is lehetőséged nyílik másokon segíteni.

Az angyalok szerint ez a hét olyasfajta szituációba sodor, amelyben neked kell kimondanod a végszót valamivel kapcsolatban. Mivel azonban nem szereted az ehhez hasonló helyzeteket, megfordul a fejedben az is, hogy kihátrálj a felelősség alól és egyszerűen menekülőre fogd. Amennyiben azonban a kétségbeesést egy pillanatra felváltják a logikus gondolatok, rájöhetsz, hogy olyasfajta aduász van most a kezedben, amelynek segítségével saját magad dönthetsz fajsúlyos dolgok felett. Jól gondold át a döntésed az angyalhoroszkóp tanácsa szerint és mihamarabb mondj fehéret vagy feketét, hisz sok múlhat most ezen!

Heti angyalhoroszkóp

Önbizalmad nőni fog (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok szerint a héten akad egy személy a környezetedben, aki minden energiáját arra áldozza, hogy meggyőzzön valamiről, amiben te az első perctől fogva nem hittél. Érdemes azonban elgondolkodnod alaposan a dolgon, minden apró részletében merülj el és csak azután mondj rá nemet, ha mindenképp meg vagy győződve arról, hogy nem fogtok jól kijönni a helyzetből. Ha látsz egy szikrányi esélyt arra, hogy pozitív végkimenetele legyen, érdemes eljátszanod a gondolattal, hogy mi lenne, ha mégis engednél a nyomásnak. Ne mondj azonnal nemet, csak azután dönts, hogy mindent mérlegeltél!

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy túl sokáig hezitáltál valamin, emiatt elúszott egy komoly lehetőség arra, hogy végre olyan sikereket érhess el, amelyekhez nem kell megmásznod a Mount Everestet. Nem biztos, hogy a siker nem jön majd, de mivel ez az alkalom kicsúszott a kezeid közül, elképzelhető, hogy sokkal hosszabb és kacskaringósabb úton fogod tudni majd elérni. Ne hagyd azonban, hogy kishitűséged és félelmed megakadályozzon bármiben is, szedd össze minden bátorságod és indulj el!

Ikrek

Az angyalok szerint a nyári hetekben általában a kényelmet keresed, most sem lesz ez másképp. A valóság kevésbé érdekel. Azokat a helyzeteket részesíted előnyben, ahol lassan, lustán és kényelmesen töltheted az időt. Baráti kapcsolataid változatosan alakulnak. Jelenleg inkább megfigyelő lehetsz a társaságban, de éppen ez a viselkedés tesz érdekessé. Az élet apró örömei egyre nagyobb szerephez jutnak. Minden társasági eseményen részt veszel. Főleg azokat a helyeket keresed, amelyek nosztalgiával töltenek el.

Rák

Az angyalok szerint túl sok mindent vállalsz egyszerre, azonban gondolj arra, hogy a kevesebb több. Egy külföldi út nagyon felvillanyoz. Lehet, hogy a héten valósul meg, de az sem lehetetlen, hogy éppen mostanában kezded csak tervezgetni. Valósággal beleszeretsz egy távoli országba. Otthoni dolgokról inkább ne mesélj a kollégáknak, mert nem értik, vagy éppen nem akarják megérteni a gondolataidat. Anyagi szempontból még mindig kedvező szakaszban jársz. Érdemes lenne okosan befektetni a többletpénzt.

Oroszlán

Az angyalok szerint lassan megszokod, hogy felelősen, felnőtt módon reagálj a kihívásokra. Anyagiak területén akkor esélyes az előrelépés, ha megragadod a váratlanul eléd kerülő lehetőségeket is. Többen is a tanácsodat kérik. Mondj véleményt bátran, de ne vedd magadra mások puttonyát. Bármit tartasz fontosnak, nyugodt lehetsz, azt az ügyedet siker koronázza. Személyes életedben itt a rendrakás ideje. Akadhatnak olyan emberek, akik a jövőben már nem fontosak neked.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten az információk áramoltatása tesz boldoggá. Mint általában, ezzel a tevékenységgel is túlzásokba eshetsz. Szellemileg kimerülsz, de fizikailag kicsattanó formában érzed magad. Itt az idő, hogy végrehajtsd a nagyobb elhatározásaidat. Használd azokat az energiákat, amelyek mélyről, valahonnan a tudatalatti szintjéről jönnek. Kitűnően szervezel, így a hétköznapi dolgok is jól haladnak. Érzelmeid egyre mélyebbek. Nem teszel különbséget egy komoly kapcsolat vagy egy felszínes ismeretség között. Egyforma intenzitással kezeled mindegyiket.

Mérleg

Az angyalok szerint a héten az anyagi javakat jelző terület lesz kiemelkedő. Nagyon jó érzékkel nyúlsz a pénzügyekhez. Megalapozhatod a jövődet, ha az intuíciók mellett a józan eszedre is hallgatsz. Párkapcsolatodban tele vagy optimizmussal. Úgy érzed, te vagy, aki irányít és a kapcsolat nagyon jó irányba fejlődik. Társasági életed is megélénkül. Valószínűleg a nyár, a napsütés az, ami feltölt és nyitottá tesz. Kedvességed, előzékenységed határtalan és némi szentimentalizmus is erőt vesz rajtad.

Skorpió

Az angyalok szerint olyan feladatot kapsz, amellyel ezelőtt soha nem volt még dolgod, fogalmad sincs tehát arról, hogyan kezdj egyáltalán hozzá, hisz az útvonal teljesen ismeretlen számodra. Épp ezért, mielőtt eltévednél egyedül a sötétben, érdemes körülnézned a környezetedben és egy olyan személytől segítséget kérni, aki nem használja ki a gyengeséged és önzetlenül, a helyzetet ki nem használva segítő jobbot nyújthat. Légy résen, mert nem mindenki olyan jó szándékú körülötted, mint amilyennek mutatja magát! Ne dőlj be a mézes-mázos mosolyoknak, ha valakiben egyszer csalódtál már, nem ajánlott ismét kiszolgáltatnod magad neki!

Nyilas

Az angyalok szerint ez a hét érdekes tapasztalatokat tartogat számodra, nem minden alakul ugyanis a terveid szerint, ám az a tévút, amelyre a kapkodásnak köszönhetően tévedsz, izgalmas kalandokat ígér. Ez a váratlan helyzetekben bővelkedő út lesz végül az, amely elég nagy kerülővel, de elvezet a célodhoz, amelyről nem merted volna elhinni, hogy lehet még benne lehetőség. Meg is lesz az okod az ünneplésre, hisz nemcsak a kihívást teljesítetted, de magadnak bizonyítottál ezzel, hogy érdemes időnként elhagyni azt a biztonsági szférát, amelyben mozogsz!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten komolyra fordultak a dolgok egy bizonyos helyzetben, ami elsőre mindenkit – többek között téged is – megijeszt, szíved szerint ugyanúgy hátrálnál és mentenéd a bőröd, ahogy a többiek. Mivel azonban hirtelen mindenki tőled várja a megoldást, rá kell jönnöd, ez nem az a játék, ahol felhúzhatod a nyúlcipőt és futásnak eredhetsz. Szedd össze magad, az lebegjen a szemed előtt, hogy mindenki számít rád és neked ennek megfelelően kell cselekedned. Menni fog, csak bízz magadban!

Heti angyalhoroszkóp

Beszélgetés (Fotó: Pixabay)

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy váratlan nagy lendületet ad neked ez a hét. Pont akkor, amikor már kezdesz végleg lemondani egy bizonyos dologról. Érzésed szerint hiába futod ugyanis minduntalan a maratoni hosszúságú köröket, nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerül közelebb kerülnöd a célodhoz. Ez a bizonyos változás viszont éppen azt mutatja, hogy nem érdemes feladnod. Ez most egy kiváló bizonyíték arra, hogy a kitartásod átsegíthet a holtponton, ami a jövőre nézve is példaértékű lehet.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy hosszú idő után végre úgy alakulnak a dolgaid, ahogy annak idején eltervezted, senki és semmi nem próbálja meg befolyásolni az életed és ez rendkívülien megnyugtat. Kicsit lejjebb eresztheted magad, lassíthatsz a tempón, de ne állj le végleg, hisz még nem ajánlott előre innod a medve bőrére, amíg nem tudod magadénak a zsákmányt. Nézz körül, ne csak egyetlen dolgot láss magad előtt, próbáld észrevenni az utadba kerülő, új lehetőségeket is!
 

Ez is érdekelhet angyal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top