nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. augusztus 3–9. – A legtöbb energiát a hivatásodba fekteted

Némi mértéktartással komoly előrelépés is történhet ezen a területen. Pénzügyekben sem lehet okod panaszra az angyalhoroszkóp szerint. Sokat dolgozol, de keresel is.

Az angyalok szerint szereted, ha minden a megszokott mederben folyik, és úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt te szeretnéd. Ez most csak hatalmas önfegyelemmel valósulhat meg. Komolyabb hivatalos ügyekkel is foglalkoznod kell most. Többször előfordul, hogy a gondolataid csaponganak, ennek következtében figyelmetlenné válsz. Párkapcsolatodat nem ajánlott elhanyagolnod az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Heti angyalhoroszkóp

Angyali segítség (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok szerint nehezen viseled, ha korlátoznak. Most éppen senki nem teszi ezt, de ennek ellenére te mégis így éled meg a körülötted zajló eseményeket. Túlságosan sokat akarsz teljesíteni, magas színvonalon és a lehető leggyorsabban. Ebből pedig kapkodás és türelmetlenkedés lesz. Még a magánéletedet is elhanyagolod. A hét második fele utazásra alkalmas. Kalandos, élményekkel teli napok várnak, ahol a pénz is szerepet kap. Add át magad a pihenésnek, csak magadra figyelj, hogy végre feltöltődj és visszatérve a hétköznapokban újra teli legyél energiával.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy egyetlen pasi miatt sem érdemes ölre menni a legjobb barátnőddel. Persze a férfit sem kell a földbe döngölni, legjobb az arany középút. A féltékenység rossz tanácsadó, úgyhogy bárhogyan gyanakszol is a párodra, érdemes lenne előbb vele megbeszélni, mielőtt visszafordíthatatlan döntést hozol. A párkapcsolati feszültséget próbáld valamilyen hasznos tevékenységben levezetni. A főzés például teljesen kikapcsol vagy a sport is segítségedre lehet. Legyen az futás, tánc, tollas, a lényeg, hogy endorfint szabadíts fel.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy otthoni gondjaidat, de még az örömeidet se vidd ezekben a napokban a munkahelyedre. Van ott valaki, talán éppen a főnököd, aki alattomosan a hátad mögött settenkedik. Jó hír, hogy pénzed lesz bőven, egy-egy luxusdolgot is megengedhetsz magadnak. Általában olyasmi vonz, ahol a szépség mellett a romantika is szerepet kap. Baráti társaságban váratlanul felbukkanhat valaki, aki első látásra elbűvöl. Érdemes több randit tervezni, mielőtt a tettek mezejére léptek, hogy tényleg megismerjétek egymást és ne legyen belőle sérülés.

Heti angyalhoroszkóp

Szív a szívhez (Fotó: Pixabay)

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy kapcsolataidban, így a párkapcsolatodban is hosszú távra tervezhetsz. Végre egy olyan időszak jöhet, amikor mindenben egyetértesz a kedveseddel, és ő sem akar téged megváltoztatni. A héten, ha szórakozóhelyre vágysz, mindenképpen olyat keress, ahol táncolhatsz. Fantasztikusan jól érzed magad, egyéniséged legjobb oldalát mutathatod meg. Vidáman és energikusan, önbizalommal telve éled a napjaidat, minden adott ahhoz, hogy végre önfeledt és boldog legyél, hiszen nagyon is megérdemled.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy eredményes időszak köszönt rád, beérnek a dolgaid. Elsősorban emberi kapcsolatok terén legyél ügyes. Toleranciával, megértő kommunikációval az eddig kezelhetetlennek látszó kapcsolatok is nyugvópontra jutnak. Sokan keresnek meg ebben az időszakban, valamennyien a tanácsodat várják. Most a legfőbb erényed a türelem lehet, bár ez általában is jellemző rád. Olyan feladatokat keresel, ahol nincs határidő. Amúgy is megfontolt vagy. Most kifejezetten jólesik arra gondolnod, hogy a jó munkához idő kell. Semmit nem kapkodsz el. Új ötleteid támadnak, szeretnél megújulni – külsőleg és belsőleg egyaránt.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy új ötletekkel új kapukat nyithatsz meg. Elsősorban anyagilag gyarapodsz. Olyan helyekről juthatsz plusz pénzhez, ahonnan nem is számítottál rá. Arra persze mindenképpen ügyelj, hogy bármilyen csábító, soha ne térj le a tisztességes útról. Az égitestek ezen a héten vállalkozások, kalandok területét részesítik előnyben, legalábbis a te képletedben. A nagy lendületet néha nem árt visszafogni. Alkalmad lesz másokkal karöltve új dolgokba kezdeni. Elsőre azt hiheted, ez nem sikerülhet, de ahogy telnek a napok a héten, egyre több a siker. Nagyon jók a visszajelzések.

Mérleg

Az angyalok szerint igazán szeretnéd, hogy béke legyen körülötted. Szerintük nem kell mást tenned, csak józanul átgondolni az emberi kapcsolataidat. Vannak olyanok, akikért sokkal többet tettél, mint az indokolt lenne. Ennek ellenére semmit nem várhatsz tőlük. Szükség van rájuk egyáltalán? Az értékeidre vigyázz! Egy meggondolatlan pillanat, egy félrenézés, és máris kész a baj. A hétvégén inkább válassz egy romantikus filmet, és bulizás helyett lazíts. Akkor érzed igazán jól magad, ha csodálnak, de most be kell érned azzal, hogy reggel, amikor a tükörbe nézel, elégedetten nyugtázhatod azt, amit és akit látsz.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy állandó késztetést érzel, hogy cselekedj. Legjobb, amit tehetsz, ha legalább hetente néhány alkalommal sportolsz. A görcsös megfelelési vágyat nagyon jól tudod így egyensúlyozni. Számodra mindig a Merkúr mutatja az irányt. Jelenleg azt üzeni, hogy ne riadj vissza még a legnehezebb helyzettől sem. Lesz erőd és energiád a megoldáshoz. Néhány felszínes kapcsolatnak búcsút intesz. Más esetekben pedig a korábbinál mélyebbek, tartalmasabbak lesznek a barátságaid. Neked most óriási lelkierőt ad: kitartást, mélyről jövő érzelmeket.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy rád fokozottan igaz, hogy a visszafogott magaviselet hozza meg az igazi előrelépést. A Plútó és a Szaturnusz még mindig a születési jegyedben teszi tiszteletét. Kapcsolatukból úgy hozhatod ki a legjobbat, ha a szív szavát helyezed előtérbe. Semmi baj nem lesz, ha az érzéseid vezérelnek. A te esetedben ezek soha nem lesznek elhamarkodottak, ellenben meglepsz vele másokat. Új ismeretekkel gazdagodsz, tapasztalataidat pedig könnyedén adod át másoknak. Alapvetően jól érzed magad, bár anyagi ügyeid miatt néha berzenkedsz.

Bak

Az angyalok szerint most még a legpesszimistább Bak szülöttnek sem lehet oka panaszra. Egészen egyszerűen nem lehet hibát találni a sorsodban. Megdolgozol minden sikeredért, de mostanában már érzed, hogy nem fáradtál hiába. Otthon is kedvező fordulat várható. A párod, ha együtt éltek, nagyon jó döntést hoz. Te, aki általában mindig megtartod a három lépés távolságot, most megtapasztalhatod, milyen az, ha erősödnek az érzelmeid. A kimért viselkedés helyett erős érzelmi motiváció vezérel. Sokat teszel azért, hogy ne csak szakmailag, emberileg is megismerjenek és megkedveljenek.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy tedd félre az összes borongós gondolatodat. Elsősorban hivatásodban szerezhetsz elismerést. Elégedj meg azzal, hogy dicsérik a munkádat. Ne akard, hogy az élet minden területén a topon legyél. A hétköznapokban a hivatás, a szabadnapjaidon pedig a család és a barátok adhatják a legtöbb örömet. Szervezettséggel most sokkal hatékonyabb lehetsz. Most kivételesen nem mesélgetsz mindenkinek a terveidről, hanem mielőbb megpróbálod azokat hasznosítani. Van egy drágább, ám nagyon hasznos tárgy, amit szeretnél megszerezni. Gyűjtesz rá, de várhatóan rendkívüli összeg is érkezik a számládra, így egyre közelebb kerülsz a vágyott célhoz.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy néha feldobott leszel, néha pedig unatkozol. A Jupiter azonban végtelen bölcsességgel ruház fel. Szívesen adsz tanácsot a hozzád fordulóknak. Hivatásodban keményen teljesítesz. Számodra a másik ember problémája a saját gondod. Most azonban úgy érzed, elég volt abból, hogy akár az ismerősök, akár a saját párod lelki szennyesládának használjon. Lehull a lepel néhány olyan barátról is, akik eddig mindig csak a szép arcukat mutatták. Sajnos lesz egy-két nap, amikor nem érzed igazán jól magad, de a végén megérted, hogy az igazság mindennél többet ér.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top