nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. augusztus 10–16. – A lényeg ezúttal is a részletekben rejlik

Bármilyen dologba vágod a fejszédet, szükséged van arra az angyalhoroszkóp szerint, hogy mások motiváljanak, hogy elismerjék a munkádat.

Az angyalok szerint mindenképp szeretnél valamit véghezvinni, egyelőre azonban az eszköztárad igen hiányosnak tűnik ahhoz, hogy gond nélkül megoldd a helyzetet. Szedd össze minden tudásod, tapasztalatod és akaraterőd, merülj el a részletekben, hisz anélkül nem fogod tudni elérni azt, amit szeretnél az angyalhoroszkóp szerint.

Heti angyalhoroszkóp

Szépség (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok szerint a korábbi tapasztalataidból kiindulva pontosan tudod, hogy nem ajánlott idő előtt inni a medve bőrére. Érdemes egészen addig szerénynek maradnod, amíg el nem jön az általad elvárt eredmény. Addig pedig legyen benned kitartás, gyakorolj alázatot és szenteld az összes idődet annak, hogy a gondosan felépített munkafolyamatot végigcsináld, s akkor sikerül pontot tenni a dolog végére, te pedig méltán lehetsz büszke magadra és joggal zsebelheted be az összes elismerést! Ám egészen addig csakis szerényen! A héten pihend ki magad.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten túl hamar beleéled magad valamibe, amibe nem kellene. Nem biztos, hogy a terveidnek megfelelően alakulnak a dolgok, mert túl gyorsan dőltél hátra, a kelleténél előbb gondoltad azt, hogy ez a siker bizony már a tiéd. Egy nehéz döntés vár rád, amit ráadásul nagyon rövid időn belül kell meghoznod. Ez felemészti szinte az egész hetedet, ami miatt nagyon lassan haladsz a feladataiddal. Most azonban szedd össze magad, amíg nem késő, és javítsd ki, ami korrekcióra szorul, mert ha most nem cselekszel gyorsan, még azelőtt fogsz elhasalni, hogy a dolog végére érnél!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy az általad elültetett magvak a vártnál jóval korábban szökkennek szárba, s hozzák meg számodra a gyümölcsüket. Ez téged roppant boldoggá tesz, mert nem számítottál rá, hogy a befektetett munka ilyen gyorsan megtérül majd! Még a környezeted is a csodájára jár a nem mindennapi jelenségnek. Arasd le a babérokat, zsebeld be a sikert, az elismeréseket, és add át magad az önfeledt ünneplésnek! Így dolgoznak a profik!

Rák

Az angyalok szerint ezen a héten két barátnőd be akar vonni a vitájukba, de bármit is mondasz, csakis rosszul jöhetsz ki belőle. A legjobb, ha senkivel nem értesz egyet, így lehet, mindketten megsértődnek, de ez még mindig jobb, mintha nyíltan választanál közülük. Problémád lehet abból, hogy másnak vagy másoknak szeretnél segíteni. Azt hiszed, így mindkettőjüknek jót teszel, de lehet, hogy mégsem szabad beleavatkoznod vagy közvetítőszerepet vállalnod.

Oroszlán

Az angyalok szerint nem szeretsz félbehagyni bizonyos dolgokat, ezért bármennyire is fájó megtenni a nagy lépést, ezt most nem kerülheted meg, s akkor könnyebb lelkiismerettel élheted tovább az életed. Szedd össze minden lelkierődet és tegyél pontot azon dolgok végére, amelyek csak hátráltatnak és nem kecsegtetnek semmiféle pozitívummal vagy előrelépéssel. Hidd el, ha megteszed, tonnákkal leszel könnyebb, és sokkal élhetőbb lesz az életed! A bulik miatt a hétvégére már nem nagyon tudsz koncentrálni, jobb, ha a vasárnapot pihenéssel töltöd.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy kellemes meglepetés érhet a héten. Akkor találod meg a választ egy eddig nyitott kérdésre, amikor nem is számítottál rá. Használd ki a helyzetet és tegyél pontot az ügy végére minél hamarabb, így marad még időd arra, hogy kiélvezhesd a nap hátralévő részét, ami bizony tartogat még számodra meglepetéseket! Meglátod, péntek estére már nagyon boldog leszel! A nagy hőség miatt, de még inkább azért, mert okod van az ünneplésre, ülj be a barátaiddal egy hangulatos helyre, s igyatok meg egy jéghideg koktélt, hiszen erre az eredményre koccintani kell!

Heti angyalhoroszkóp

Hűsítő koktél (Fotó: Pixabay)

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy büszkeséggel tölt el, hogy amit elértél, tényleg magadnak köszönheted, ne is engedd, hogy valaki elvegye tőled ezt. Az önbizalmadnak, kitartásodnak továbbra is szüksége lesz plusz erőre és ebből tudsz táplálkozni. A sok fáradozás és áldozat után végre elismerik a munkádat, ami felér legalább három díjjal a számodra. A pozitív visszajelzések igazolják, hogy minden nehézség és akadály ellenére érdemes kitartanod, majd a megfelelő helyen és időben kamatoztatni a tudásodat. Legyél büszke magadra és nyugodtan zsebeld be az elismeréseket, mert ezúttal megérdemled!

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, most, hogy egy olyan baráttól, ismerőstől kapsz segítséget, lelki támaszt, akitől egyáltalán nem számítasz rá, viszont csalódhatsz azokban, akik ilyenkor eltűnnek. De az a lényeg, hogy nem vagy egyedül a bajban, sőt sokkal jobban jössz ki belőle, mintha más segített volna. Még ha a héten nem is úgy alakul az életed, ahogyan azt eltervezted, emiatt kissé csalódott és frusztrált vagy, ami rányomja a bélyegét az egész napodra. Ne akarj azonban mindig görcsösen ragaszkodni a dolgokhoz, néha lazíts és lépj túl könnyedén bizonyos problémákon, mert ha mindenbe két kézzel kapaszkodsz, valami előbb-utóbb úgyis kicsúszik a kezedből, s akkor már lehet, hogy elveszíted a kontrollt a folyamatok felett. Tanulj meg elengedni dolgokat!

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy elérkezettnek látod a pillanatot arra, hogy elindulj azon az úton, amely ugyan veszélyektől és kockázatoktól nem mentes, de csak és kizárólag ezen végighaladva érheted el a célod. Azt, amelyről olyan régóta csupán álmodni mertél és csak elméleti síkon mertél eljátszani a gondolattal. Ám most itt az idő, hogy felállj, kellő bátorsággal, kitartással és akaraterővel vértezd fel magad és nekivágj életed kalandjának. Ne késlekedj, hisz a lehetőség ma még adott, ám ha nem ragadod meg, ki tudja, holnap itt lesz-e még?!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan feladattal bíznak meg, amiről már az első pillanatban tudod, hogy egyedül nem leszel képes elvégezni. Egy személyt kapsz azonban segítségül hozzá, aki nagyon jó hatással van rád. Nem csupán azért, mert sokat tanulhatsz tőle minden szempontból, de úgy érzed, egyre többet látsz kettőtök kapcsolatában egy szimpla segítő jobbnál. Amennyiben látsz a dologra esélyt és úgy érzed, hogy esetleg egy szinttel feljebb tudtok lépni, ne habozz a tudtára adni, hogy köszönöd ugyan a segítséget, de téged már régóta más szemszögből nézve is érdekel. Légy azonban óvatos, hisz ha túl rámenős vagy, el is ijesztheted. Egyszerűen csak vesd be a bájaid!

Vízöntő

Az angyalok szerint ezen a héten valaki addig provokál, amíg nyíltan ki nem mondod azt, amit más helyzetben megtartottál volna magadnak. Emiatt meglehetősen kellemetlen szituációba keveredsz, amelyben te vagy az, aki vehemensebben reagál. Tanulj meg önuralmat gyakorolni, ne engedd, hogy a hév ennyire magával ragadjon és elszaladjon veled az a bizonyos ló. Magyarázd el higgadtan az álláspontodat és nyugodt lesz a lelkiismereted. A hétvégén lesz lehetőséged kiereszteni a fáradt gőzt, talán egy utazás vagy rövid nyaralás is belefér.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan szituációba keveredsz a héten, ahol mindenki egyszerűen rád akarja hárítani a felelősséget, esélyt sem adva arra, hogy ki tudd magyarázni, hogy pontosan miért nincs közöd egyáltalán a dologhoz. Ne hagyd magad, állj a sarkadra és ha kell, határozottan nyomatékosítsd a környezetedben, hogy azért nem fogod elvinni a balhét, mert valaki menekül a helyzetből és jobbnak látja másra kenni az egészet. Határozottan hozd mindenki tudtára, hogy te nem az az ember vagy, aki minden körülmények között vásárra viszi a bőrét, csak azért, hogy népszerű legyen. Kizárólag azért vállalj felelősséget, amit elkövetsz, a többi nem a te dolgod!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top