nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. augusztus 28-29. – Élvezetek hétvégéje

Augusztus utolsó hétvégéje az élvezetek hétvégéje lesz a szerelmi horoszkóp szerint. Kényeztessétek minden érzékszerveteket! Ízletes falatok, finom italok, isteni illatok, mesés fények és gyönyörűséges érintések. Utóbbi az intimitás gyönyörforrása…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kéz a kézben (fotó: Pexels)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ezen a hétvégén adjátok át magatokat a nyugalomnak! Minden esélyetek megvan arra, hogy tökéletes békében erősítsétek meg a kapcsolatotokat. Mindegy, hogy mióta vagytok együtt, jót fog tenni a harmónia átélése.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez az a hétvége, amikor eszményi körülmények adatnak meg nektek. Érdemes lenne kulináris élvezetek mezejére lépnetek. Elmehettek bor-, sajt-, lekvár kóstolásra. Vagy süthettek, főzhettek kettesben. Gátlások és ruha nélkül…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

„Lazítani, próbálj meg lazítani! Nem győzlek tanítani, hogyan csináld.” – szól a dalszöveg. Rád fér egy nagy alvás, és utána egy nagy lustálkodás. A párod is szívesen veled tart, ha találsz pár új filmet, és behűtesz valami finom italt.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Át kéne engedned az irányítást a kedvesednek. A bolygók szerint jobban jársz, ha most ő dönt, szervezkedik, intézkedik. Ez egy jó kis bizalmi teszt is. Kérdés, hogy eléggé megbízol-e benne, rá mered-e bízni a teljes hétvégi programot.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Augusztus utolsó hétvégéje lehangoló lenne, hacsak nem találnál ki valami élvezetes programot. Kérdezd meg a szerelmedet, hogy veled akar-e tartani! Szervezhettek külön programot is. Utána megoszthatjátok az élményeiteket.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mesésen fogod érezni magad ezen a mesés hétvégén. A béke száll meg. Senki és semmi nem képes kibillenteni. Egyetlen bibi adódhat. Ez is csak akkor, ha mereven ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Legyél inkább nyitott és rugalmas!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A családod mindenáron ragaszkodik hozzád. Amennyiben a kedvesednek nincs ideje vagy kedve veled tartani, menj egyedül! Nem vagytok összenőve. Nem tragédia, ha nem együtt csináltok mindent. Utána még jobb megölelni egymást…

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szív a szívhez (fotó: Pixabay)

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az élvezetek csúcsa lenne ezen a hétvégén egy gasztrotúra. Számtalan borvidék vár felfedezésre országhatáron belül. A borok mellett mást is kóstolhattok. Kicsit nézz utána a neten! Bőséges kínálatot fogsz találni. Közösen válasszatok!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem baj, ha egy kissé elnehezültnek érzed magad ezen a hétvégén. Nincs gond. Csak pihenésre és nyugira van szükséged. Ezt minél előbb tudasd a pároddal, nehogy szervezkedjen, és csalódjon, ha nincs kedved, erőd vele tartani!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagyszerű konstellációk lesznek az égen egész hétvégén. Ezek garantálják a jókedvet, a harmóniát és a szerelmetek fellángolását. Persze segíthetitek a folyamatot olyasmivel, ami emlékezetessé teszi augusztus utolsó hétvégéjét…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Augusztus utolsó napjaiban spórolós üzemmódba kell kapcsolnotok. Ennek jegyében írjatok össze ingyenes programötleteket. Tegyétek a cetliket egy tálba, keverjétek össze, és húzzatok belőle párat! Vicces lesz, ha találtok közös ötleteket.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Búcsúzik a nyár. Ez elszomoríthat titeket. Pedig még rengeteg élmény vár rátok. Ebbe a 2 napba is belesűríthettek jó néhány olyan dolgot, amit terveztetek, de eddig nem került rá sor. Itt az ideje bepótolni és kipipálni.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top