nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. szeptember 4-5. – Játékos kedvű hétvége

Szeptember első hétvégéje játékos kedvet hoz nektek. Merjetek ismét gyerekek lenni a szerelmi horoszkóp szerint! Menjetek görkorizni, tollasozni, vízibiciklizni, és fújjatok szappanbuborékokat! Csináljatok csupa olyasmit, amit régen szerettetek vagy szerettetek volna!

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Görkori party (fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Emlékszel még, hogy gyerekkorodban mik voltak a kedvenc játékaid? Idézd fel, és meséld el a párodnak! Előfordulhat, hogy neki is ezek voltak a kedvencei. Közösen játszhattok, jól szórakozhattok, és sokat nevethettek. Ez a cél…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A család olykor teher, olykor meleg fészek, olykor végtelen feladatok sora, olykor szeretetteljes háttérország. Ezen a hétvégén az összes színt átélheted. Ügyelj rá, hogy ez semmiképp se álljon közétek a szerelmeddel!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szeptember az iskolai év kezdete. Itt az ideje, hogy valami képzésre jelentkezz. A tanulástól mindig felvillanyozódsz. És ezt a kedvesed imádja. Tudsz róla, hogy ilyenkor milyen fantasztikusan csillog a szemed?

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A pénzügyek nyomasztóan hatnak rád szeptember első hétvégéjén. Közben vannak biztató jelek is. Szóval hol aggódsz, hol reménykedsz a pénz miatt. Emellett nem sok kapacitásod marad a párkapcsolatodra. Holott ez hiba lenne…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ragyogó formában leszel ezen a hétvégén. A szerelmed ismét beléd szeret, ha önmagadat adod. Igazán vonzó vagy, ha poénkodsz, mosolyogsz. Ezt nem csak a szerelmed veszi észre. Vigyázz, hogy ne legyen oka a féltékenységre!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fáradtnak, sőt elnyűttnek érezheted magad. Pihenésre van szükséged. Ezt mondd el a párodnak! Nehogy nagy terveket szőjön, és csalódjon, ha nem tartasz vele! Őt elengedheted, hogy utána élményekkel gazdagon térjen vissza.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Végre nem érzed úgy, hogy futsz az idő után. Sőt fel leszel dobódva ezen a szép hétvégén, mert előbújik belőled a huncut, csintalan gyerek, aki semmi másra nem vágyik, mint a játékra. Tuti, hogy a kedvesed szívesen játszik veled…

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Csók (fotó: Pixabay)

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szíved szerint elbújnál a világ elől. Bezárkózhattok kettesben, és ki sem bújtok az ágyból. De dönthettek úgy, hogy kidugjátok az orrotokat, és beleszagoltok a kora ősz mesés illatába, és odatartjátok az arcotokat a napfénybe.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne szomorkodjatok, hogy vége a nyárnak! Az ősz is tartogat közös kalandokat. Most egy rövidebb utazást vagy kirándulást érdemes bevállalnotok. Számtalan lehetőség közül választhattok. Csak tőletek függ, hogy meddig mentek el.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kiadások miatt fájhat a fejed. Lehet, hogy a párod nem érti az aggodalmadat. Ebből vita pattanhat ki. Megsértődsz, mert ő olyan könnyen, sőt könnyelműen fogja fel az egészet. Pedig nem erről van szó. Legyél megértőbb!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Remek hangulatú hétvége vár rátok. Végre mindketten elemetekben vagytok. Mindketten rengeteg ötlettel álltok elő. Ezeket össze kell fésülnötök, hogy egyikőtök se érezze háttérbe szorítva magát. Ez kulcsfontosságú…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A bolygók szerint semmi kedved mások elvárásainak megfelelni ezen a ragyogó hétvégén. Egyedül, titokban szeretnél csavarogni, alkotni. Ha a párod nem nyomul, több esélye van, hogy megengedd neki, hogy veled tartson.
 

Ez is érdekelhet boldog pár ősszel Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top