nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. szeptember 7–13. – Légy toleránsabb másokkal

Próbáld jobban megismerni az embereket. Csak akkor zárj ki embereket a bizalom köréből az angyalhoroszkóp szerint, ha végképp azt látod, hogy bármit teszel, nem tudod elfogadni a másikat.

Az angyalok szerint akad valaki a környezetedben, aki minden megmozdulásával idegesít, akinek minden gesztusa és egyáltalán a stílusa olyan kellemetlen számodra, hogy hatalmas erőfeszítésekkel igyekszel minél távolabb tartani magadtól. Az angyalhoroszkóp tanácsa szerint legyél elfogadóbb az emberekkel, mert ez a fajta intolerancia rossz képet festhet rólad mások szemében, pedig Te egyáltalán nem vagy ilyen.

Heti angyalhoroszkóp

Elfogadás (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy mindig, minden körülmények között arra törekedj, hogy őszinte legyél és ezt joggal várd el másoktól is. Vannak azonban olyan személyek a környezetedben, akik korántsem gondolkodnak hasonlóan, és ez téged roppant módon zavar. Amennyiben szeretnéd a csalódást elkerülni, felejtsd el ezeket az embereket, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség. Neked pedig nincs szükséged olyan emberekre, akikben nem tudsz megbízni, így nem is kell mindenáron magad mellett tudnod őket.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy valaki a közvetlen környezetedben olyan súlyos titkot bíz rád, amiről egyáltalán nem is szerettél volna tudomást szerezni. Úgy érzed, hatalmas teherként nehezedik rád. Bár egy titkot általában nem illik másokkal megosztani, most mégis érdemes elgondolkodnod rajta, hogy keresel a környezetedben valakit, aki nem ismeri az illetőt, így kívülállóként talán szolgálhat valamilyen tanáccsal arra vonatkozóan, hogy mit kellene kezdened ezzel a helyzettel, s miként segíthetnél az ismerősödnek. Az élet időnként produkál ilyen váratlan helyzeteket is.

Ikrek

Az angyalok szerint amit a fejedbe veszel, azt tűzön-vízen keresztül végigviszed, ugyanakkor bármi történik, te mindig ragaszkodsz a bevált, általad ismert módszerekhez. Ez azonban időnként akadályoz bizonyos célok elérésében, lehet ugyanis olyan helyzet, amikor kénytelen vagy letérni a megszokott útról és más ösvényen elindulni annak érdekében, hogy végül sikeres lehess. Legyél rugalmasabb és ne görcsölj rá semmire. Ha valamiben nem látsz perspektívát, engedd el, a kínálkozó lehetőséget viszont igyekezz megragadni.

Rák

Az angyalok szerint általában véve nyugodt ember vagy, s másokkal ellentétben nem, vagy csak nehezen tudnak kihozni a béketűrésből. A héten azonban mégis olyan szituációba kerülsz, amikor nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Valaki ugyanis olyan viselkedést tanúsít, ami egyszerűen nem fér bele az értékrendedbe, abszolút nem tudsz és egy percig sem szeretnél azonosulni a dologgal. Ne hagyd azonban, hogy az indulatok vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomatikus módon fellépni, hogy később aztán ne kelljen senkinél bocsánatért esedezned!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy kissé túlzsúfolt mostanában az életed, azt sem tudod, mit és hogyan kellene rendszerezned ahhoz, hogy végre minden sínen legyen és egy kicsit hátradőlhess. Kezdesz kimerülni, úgy érzed, teljesen feleslegesen futsz a mókuskerékben, emiatt legszívesebben ki is szállnál, mert nem nagyon látod értelmét az egésznek. Ne hagyd azonban, hogy a pillanatnyi depressziós hangulatod irányítson és olyasmit adj fel, amin régóta dolgozol és bizony nagyon hittél benne. Ha túlságosan megterhelőnek érzed ezt a sok feladatot, tedd félre a halaszthatóbbakat.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, régóta álmodozol valamiről, ami jelen pillanatban elég távolinak tűnik, és nem nagyon tudod, hogyan érhetnéd el komolyabb áldozatok nélkül. Minél tovább morfondírozol azonban ezen, rá kell jönnöd, hogy a karosszékben ülve egy tapodtat sem haladhatsz előre. Most érdemes tehát felkelni, megrázni magad és elindulni a cél felé vezető úton. Lehet, sőt biztos, hogy ez nagyon fárasztó lesz, nem kevés erőfeszítést igényel, s váratlan akadályokba ütközhetsz, de ha látod a fényt az alagút végén és tudod, hogy sikerrel fogsz járni, ne sokat habozz.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy akadnak bizonyos emberek a környezetedben, akik azért nem fogadnak el, mert az ő véleményükhöz képest homlokegyenest más álláspontot képviselsz. Emiatt konfliktushelyzetbe kerülhetsz velük a héten, hiszen eleinte megpróbálnak meggyőzni, majd amikor látják, hogy falakba ütköznek, ellened fordulhatnak. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, ha a társadalomban elfogadott normákat képviseled, nem kell úgy élned az életed, hogy beállsz egy dominósorba, hogy aztán ha valami borul, együtt dőlhess el a többiekkel.

Skorpió

Az angyalok szerint egészen idáig rettegtél egy bizonyos dologtól, s a lehető legmesszebbről igyekezted elkerülni. Most azonban úgy tűnik, nem menekülhetsz előle, bár a szíved szerint azonnal futásnak erednél. Ám amennyiben kicsit megnyugszol, legyőzöd az első pillanatban rajtad eluralkodni látszó félelmet, máshogyan is tekinthetsz a helyzetre. Igyekezz úgy felfogni a dolgot, hogy ez egyfajta próbatétel, kihívás, amellyel szembe kell nézned ahhoz, hogy tapasztalatokat szerezhess, hogy utána még büszke is lehess majd magadra!

Nyilas

Az angyalok szerint agyonbonyolítod a dolgokat, egyszerűen megválaszolható kérdésekre is képes vagy többismeretlenes egyenletet felállítani. Ez azonban roppant fárasztó, hiszen szinte mindig azokkal a nehézségekkel kell megküzdened, amelyeket magadnak csinálsz. Épp ezért idővel – ha már megfizetted a tanulópénzt – rájöhetsz, hogy lehet sokkal könnyedebben is élni az életet, s nem kell mindig minden túlkomplikálni! Lazíts és változtass a hozzáállásodon, különben elég nehezen fogsz sikerélményekhez jutni! Miért lennél önmagad ellensége?

Bak

Az angyalok azt üzenik, úgy érzed, valaki titkol előled valamit, amihez neked is közöd van, de nem tartod bölcs megoldásnak, hogy ajtóstól ronts a házba, s konkrétan rákérdezz a dologra. Emiatt elkezded körbejárni az ügyet és próbálsz másoktól informálódni a részletekről. Ez nagyon hamar feltűnik az illetőnek és a hátad mögött nevet rajtad, s próbál bevinni a sűrűbe. Jobban teszed, ha összeszeded magad és rákérdezel, mert különben csak felesleges köröket futsz, és tapodtat sem kerülsz közelebb a megoldáshoz! Jobb az ilyesmin gyorsan túlesni.

Napi horoszkóp

A feladatra koncentrálj! (Fotó: Pixabay)

Vízöntő

Az angyalok szerint úgy érzed, nagyon kevés időt töltesz azokkal az emberekkel, akik igazán fontosak számodra. Annyira zsúfolt az életed mostanában, hogy egyszerűen nem jut időd saját magadra sem. Emiatt eléggé frusztrált lehetsz a héten, hiszen a szeretteid rendkívül fontosak számodra, sokkal fontosabbak, mint azok a dolgok, amelyek mostanában igencsak lekötöttek. Ne bosszankodj emiatt, nem lesz ez mindig így, most csupán azért áldozol akkora figyelmet a munkádnak, mert nagy előrelépési lehetőség kínálkozik. Viszont pár nap és itt a következő hét, s azokkal is találkozhatsz majd, akiket kétségkívül elhanyagoltál mostanában.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy régóta érlelődik benned a váltás gondolata, ami az utóbbi időben egyre jobban foglalkoztatott, a héten pedig kapsz egy jelzést, ami megerősít abban, hogy döntened kell. Egyre biztosabb vagy benne, hogy a jelenlegi helyzetből ki kell lépni, s el kell indulni valamilyen új úton. Légy azonban óvatos, mérlegeld körültekintően, hogy merre menj tovább, mert könnyen csalódhatsz is, ha rosszul választod meg az irányt. Amennyiben nem vagy biztos a dolgodban, jobban teszed, ha vársz még egy kicsit. Egyelőre az sem kevés, hogy megérett benned az elhatározás.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top