nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. október 19–25. – Merj kipróbálni új dolgokat!

Sokat számít, milyen kapcsolatot tudsz kialakítani a legkülönfélébb nézőpontot valló emberekkel. A párkapcsolatban most nyugodt időszak következik az angyalhoroszkóp szerint.

Az angyalok szerint a héten különösen erősen érzed azt, hogy bizonyos helyzeteket csak úgy tudsz elfogadni, megélni, ha a te igazad érvényesül. Szerencsére az utolsó pillanatok mindig meghozzák a megfelelő megoldást. Hivatásodban akkor érzed jól magad, ha független lehetsz az angyalhoroszkóp szerint.

Heti angyalhoroszkóp

Édes élet (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy túlvállalod magad a héten, s emiatt kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Mivel túllépted a sebességhatárt, itt az idő, hogy a fékre taposs és addig lassíts, amíg nem lesz a buzgásodnak rossz vége. Mostanra ugyanis a lényeg helyett már semmire nem tudsz megfelelően koncentrálni, hibát hibára halmozol, ennek pedig, te is beláthatod, hogy semmi értelme. Fogadd el, hogy neked is vannak határaid, véges az energiaraktárad és nem vagy tökéletes. Pihenj, töltődj fel ezen a héten és ne foglalkozz semmi olyasmivel, ami megerőltető lehet számodra! Hidd el, a munka megvár.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ne legyél elégedetlen a jelenlegi életeddel. Most oka van annak, hogy itt kell tartanod, ahol éppen vagy, semmi nem véletlenül történik. Amennyiben többet szeretnél elérni, áldozatokat kell hoznod érte. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy csak úgy az ölébe hullik minden, amit megkíván. Te is ebbe a kategóriába tartozol, meg kell dolgoznod mindenért, mert semmit nem adnak ingyen. Pontosan ezért kell büszkének lenned arra, amit eddig elértél, mert nem ajándékba kaptad, hanem minden a két kezed munkáját dicséri.

Ikrek

Az angyalok szerint egy hozzád közel álló személyt nagyon félreismertél – annak ellenére, hogy jó emberismerőnek tartod magad. Emiatt roppant csalódott vagy a héten, mert ez a „barát” nem olyan valójában, mint amilyennek mutatta magát, és saját magad miatt is, mert túl naiv voltál. Próbálj ezen felülkerekedni és elfogadni a másikat, ami pedig a naivitásod illeti, soha nem baj, ha bízol a megérzéseidben, de járj nyitottabb szemmel annak érdekében, hogy a jövőben elkerülhesd a csalódást!

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy vízválasztóhoz érkeztél a héten. Ha szemfüles és talpraesett vagy, sikerülhet úgy alakítanod a helyzetet, hogy a te elképzeléseid szerint menjenek a dolgok – ahelyett, hogy a mások által megszabott szerint haladnál. A saját sorsodnak kovácsa vagy, s arra figyelj, hogy számodra mi a legjobb. Az, hogy mások mit gondolnak majd rólad, egyetértenek-e vagy nem, azzal ne törődj. Csak magadra koncentrálj és akkor úgy alakulhat az életed, ahogy azt eltervezted. Kedveseddel romantikus napok várnak rátok a hétvégén. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor egy kiállításon megismerhetsz valakit.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egy rég nem látott ismerős bukkan fel az életedben, kellemes meglepetést okozva ezzel. Bár viszonyotok a múltban nem volt felhőtlen, legutóbbi találkozásotok óta hosszú idő telt el, talán most jobban alakulnak a dolgok. Azzal nincs veszítenivalód, ha adsz egy esélyt a dolognak. Próbáld lezárni a múltat, és ne hagyd, hogy hatása legyen a jelenetekre. Ezúttal jó eséllyel a vártnál közelebbi kapcsolatba kerülhettek. Légy nyitott, de ne mutasd ki rögtön az elején, hogy mennyire odavagy érte. Tarts biztonságos távolságot, lassan engedd közelebb!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy megérte várni erre a hétre, mert hosszú idő után elérkezett a pillanat, amikor mindenkinek megmutathatod, mire vagy képes. Olyan szituáció adódik ugyanis, amelyben kizárólag te tudod a megoldást, rajtad a sor tehát, hogy kivezesd az embereket a sűrű erdőből. Nagyon hálásak lesznek neked talpraesettségedért és magabiztosságodért. Arasd le a babérokat, ünnepeld magad, hisz ez most tényleg az a helyzet, amikor nem kell szerénynek lenned! Ha begyűjtöttél minden elismerést, visszaszállhatsz a földre.

Mérleg

 

Az angyalok szerint alapvetően kevés személyt engedsz igazán közel magadhoz, mert néhányszor megégetted már magad, így óvatos vagy az emberekkel. Légy a héten kicsit nyitottabb és ne támassz olyan elvárásokat a környezeteddel szemben, amelyeket nem biztos, hogy tudnak majd teljesíteni. Neked is szükséged van olyan személyekre a közvetlen környezetedben, akikre mindig számíthatsz és akiket bátran „ugraszthatsz”, ha baj van. Csak olyanokban bízz vakon, akik tényleg a legközelebb állnak hozzád! A hétvégét a barátaidnak szenteld, mozduljatok ki a szabadba, hisz ilyenkor ősszel is csodálatos perceket, órákat tartogat egy közös túra.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan terveid vannak a hétre nézve, amelyek elég nagyszabásúak ahhoz, hogy a családod ne fogadja azokat első hallásra fenntartásokkal, s ne kezdjenek rögtön akadékoskodni. Hidd el azonban, bármennyire is az agyadra mennek ezzel, kizárólag a te javadat akarják, a legkevésbé sincs bennük bántó szándék vagy ártani akarás. Épp ezért ezeket a véleményeket ne fogadd ellenségesen, de amennyiben meg vagy győződve róla, hogy igazad van és biztos alapokra építesz, próbálj észérvekkel meggyőzni másokat és eloszlatni a kételyeiket.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy bár van egy megoldókulcs a kezedben, amelyről azt gondolod, hogy bármilyen helyzetben segítségedre lesz és ki tud húzni minden nehéz szituációból. A héten azonban rá kell jönnöd, hogy jelen kialakult helyzetedben ez most nagyon kevés. Szükség lesz minden tudásodra és tapasztalatodra, ki kell tehát találnod valamit, ami elég ütős és mindenkit meggyőz, hogy érdemes kockáztatnod. Csak bízz magadban és légy határozott, s akkor sokkal jobban elő tudod adni azt, amit szeretnél.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy fogadd el, ha mások külön utakon járnak, s nem egyeznek az elképzeléseitek! Ne erőszakold másokra a saját terveidet. Ha a barátaid úgy döntöttek, hogy nem tartanak veled, akkor egyedül kell helytállnod. Amennyiben nekik más a céljuk, indulj el nélkülük, a magad útján. Nem kell nektek kötelezően egymásba kapaszkodni, s együtt haladni, tanulj meg magad boldogulni. Hiszen mégsem élheted a környezetedre figyelve az életed. Menni fog, csak hinned kell magadban!

Vízöntő

Az angyalok szerint a héten bizonytalanság fog el valamivel kapcsolatban, amiben egészen idáig teljesen biztos és megingathatatlan voltál. Az oka nem más, mint az, hogy valaki a környezetedben mindenáron kétségeket akar beléd táplálni, aki egyfolytában azon dolgozik, hogy – apró megjegyzésekkel is szurkálva – feladásra késztessen. Neked most semmi más teendőd nincs, csak kizárni mindent és mindenkit, ami és aki zavaró tényező lehet. Egyszerűen csak menj az úton, amin elindultál. Ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Ehhez azonban te is kellesz!

Napi horoszkóp

Lassan járj (Fotó: Pixabay)

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy nem tudod, merre indulj a célod felé, ezért inkább csak egy helyben toporogsz és azon gondolkodsz, vajon mit kellene csinálnod ahhoz, hogy erről a pontról elmozdulj. Akkor azonban semmi nem fog történni, ha csak álldogálsz és morfondírozol a hogyan tovább-ról. Ezen a héten kell cselekedned, most van itt a legalkalmasabb pillanat, ne késlekedj, kelj fel és indulj el, mert amit ma megtehetsz, azt nem szükséges feltétlenül holnapra halasztani! Újfajta kihívás is megtalál. Sokat számít, milyen kapcsolatot tudsz kialakítani a legkülönfélébb nézőpontot valló emberekkel. A párkapcsolatodban most nyugodt időszak következik.
 

Ez is érdekelhet nő őszi avarban Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top