nlc.hu
Horoszkóp
Öntelt csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek soha nem vesznek másokat komolyan

Vannak, akik senkit sem vesznek komolyan magukon kívül. Úgy érzik, hogy mindent ők tudnak a legjobban, és nincs senki, aki az ő szintjüket megközelítené. Gyakran arrogánsnak, nyűgösnek és sznobnak is tűnhetnek, egyszerűen jobbnak érzik magukat másoknál.

Vannak csillagjegyek, akik nem hisznek abban, hogy mások véleménye is számít, és csak a saját magukban bíznak. A következő 4 csillagjegy pont ilyen.

Nevető nő

Ők nem fognak rád hallgatni, az biztos!
(Fotó: Getty Images)

Bika

Az egyedüllétet preferál Bikák szeretik magukat és imádják a véleményüket hangoztatni. Ha valamiről ők úgy érzik, hogy nincs rendben, akkor szinte képtelenség meggyőzni őket az ellenkezőjéről. Csak a saját nézőpontjukat veszik figyelembe, és senki mást nem vesznek komolyan.

Oroszlán

Az Oroszlánok is odavannak magukért, az a megélésük, hogy körülöttük forog a világ, ezért senkit sem tartanak olyan értékesnek, mint saját magukat. Természetesen ők sem gondolják azt egy percig sem, hogy rajtuk kívül mások véleménye bármennyit is számít.

Szűz

A Szüzek úgy érzik, hogy mindent tudnak. Hajlamosak az arroganciára, és nem tudnak – de nem is akarnak – uralkodni azon késztetésükön, hogy mindenben nekik kell kimondani az utolsó szót. Senkit nem vesznek komolyan, és úgy érzik, hogy senki sem olyan intelligens, tudatos, mint ők.

Nyilas

A filozofikus Nyilasok gyakran gondolják azt, hogy feltáláták a spanyolviaszt, rájöttek univerzális igazságokra, az élet értelmére. Úgy érzik, hogy bármit is tesznek, az helyes, és senkinek sincs joga rosszallóan megnyilvánulni a tetteikről. Nem adnak senki véleményére, csak magukat veszik komolyan.

via

Ismerd meg még jobban a csillagjegyeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top