nlc.hu
Horoszkóp

A Nyilas elcsábítása

Így csábítsd el a Nyilast!

A Nyilas kalandvágyó, szabad szellemű csillagjegy, melynek legnagyobb gyengesége, hogy fél az elköteleződéstől. Elcsábítani nem kimondottan nehéz, hosszabb távon megtartani már annál inkább.

Légy optimista!

A Nyilas a legoptimistább beállítottságú csillagjegy, szülöttei még a nehéz helyzetekben is képesek meglátni a pozitívumokat. Olyanok mellett érzik jól magukat, akik hasonlóképpen gondolkodnak, mint ők, a pesszimista emberek taszítják őket. Épp ezért a jelenlétükben lehetőleg mellőzd a panaszkodást, inkább koncentrálj a pozitivitásra! Mindez persze nem jelenti azt, hogy a valós problémákat szőnyeg alá kell söpörnöd, azonban ezeket illetően is a kesergés helyett törekedj a konstruktív, előremutató megoldásokra!  

Légy nyitott a változásokra!

A Nyilasok életében egyetlen dolog van, ami bizonyosan állandó, ez pedig a változás. Imádják a szabadságot, igénylik és folyamatosan keresik az új impulzusokat. A merevséget, a kötöttségeket képtelenek elviselni, lételemük a szabadság és a rugalmasság, Ha mindebben velük tudsz tartani, magad is nyitott vagy az újra, és képes vagy alkalmazkodni a gyakori változásokhoz, úgy érzik, valódi cinkostársra leltek benned.

Szerelmes pár

Fotó: Getty Images

Intelligencia és kreativitás

Az intelligencia és a kreativitás olyan tulajdonságok, melyeket a jegy szülöttei különösen nagyra tartanak. Imádják a mély, tartalmas, szellemes beszélgetéseket, a sokoldalúság és az innovatív ötletek pedig egyenesen lenyűgözik őket. Mutasd ki előttük bátran ezt az oldalad, ezzel ugyanis nem csupán felkeltheted, de hosszabb távon fenn is tarthatod az érdeklődésüket.

Ne siettesd!

A Nyilasok egyik legnagyobb gyengesége, hogy hadilábon állnak az elköteleződéssel. Szeretnek „pályán lenni”, játszani, pörögni, és nem könnyen adják fel mindezt egy tartós, monogám kapcsolatért. Ha mégiscsak ezt szeretnéd elérni Nyilas kiszemeltednél, fontos, hogy adj neki elegendő időt, légy könnyed, ne gyakorolj rá túl intenzív nyomást, inkább éreztesd vele, hogy nem akarnád bezárni, egy kapcsolaton belül is biztosítanál számára elegendő játékteret. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top