nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az intuíció

Csillagjegyek, akik nagyon ritkán tévednek, ha az intuícióikról van szó

Fantasztikus intuícióval áldották meg őket a csillagok, a zsigereikben érzik a lehetséges jövőt, a jó és rossz döntéseket.

Gyakran érezzük őket, de nem értjük, vagy akár figyelmen kívül is hagyjuk, mert nem racionálisak. Máskor az is megtörténhet, hogy valamit megérzésnek gondolunk, és kiderül, hogy mégsem az. A következő csillagjegyek szülöttei nagyon ritkán tévednek, ha az intuícióikról van szó.

Csillagjegyek és az intuíció

Fotó: Getty Images

Halak

A Halak roppant spirituális csillagjegy. Ösztönösen előre lát dolgokat, például az álmaiban. A belső béke nagyon fontos a számára, és ha ez nem áll rendelkezésére, rossz irányba is fordulhat az ereje. Ha azonban odafigyel és hagyja, hogy megérzései vezessék, mindig jó úton fog járni.

Skorpió

A Skorpió könnyűszerrel átlát bárkin, azonnal tudja, hogy ki mit gondol róla. Mélyen megél mindent, és talán ezért is tudja, hogy mi fog történni a következő pillanatban. Emellett szereti a veszélyt és hajlamos megérzéseit sutba dobva szándékosan rossz döntést hozni – főleg a párkapcsolatok terén. Pedig bámulatos intuíciója minden bajtól megóvná.

Nyilas

A Nyilasban minden megvan, ami az intuícióhoz kell, de ahhoz, hogy hozzá tudjon férni, meg kell állnia, lassítania kell, és befelé kell figyelnie. Ha felszínre hozza született tehetségét, nagyon sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Oliver Rossi)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top