Heti angyalhoroszkóp 2022. augusztus 16-22. – Érdemes fokozottan figyelni a belső hangra

nlc horoszkóp | 2022. Augusztus 16.
Ha valamikor, akkor ezen a héten bizonyosan látni fogjuk, mennyire igaz, hogy mindennap van valami, aminek örülhetünk. Most a szerelem és a karrier is kedvező eseményeket tartogat.

Az angyalok szerint a napokban fontos döntést kell hoznod, ám ebben ne csak a pro-kontra érvekre építs, hanem igyekezz saját megérzéseid is figyelembe venni. Egy tapasztaltabb illető jó tanácsa is hasznos lehet az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten valami megállás nélkül azt sugallja, változtatnod kell a jelenlegi életeden ahhoz, hogy maradandót tudj alkotni. Esetleg olyan dolgot kell bevállalnod ennek érdekében, ami kilométerekkel túlmutat a komfortzónádon, te viszont nem vagy hozzászokva a váratlan eseményekhez. A gondolat megérett ugyan benned a változásra, de nem pontosan tudod még, hogy mit kellene tenned. Épp ezért ne ugorj fejest olyan, ismeretlen és talán túl sekély vízbe, amelyben még soha nem jártál, mert kitörhet a nyakad. Kedveseddel egy régi vita tisztázódik, így harmonikusabb lesz a folytatás. Szingli vagy? Ideje elmenni egy közösségi túrázásra, amíg az idő engedi. Hidd el, az ilyen helyeken rokon lélekre találhatsz.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten olyan szituációba keveredsz, amelyben az első pillanatban nem nagyon tudod, mit kellene csinálni. Ahogyan haladsz előre, egyre jobban ráérzel arra, milyen tempóban és hogyan kell haladnod ahhoz, hogy élvezd a helyzetet és új élményeket szerezz. Valakitől szívességet kérsz, de ne feledd el meghálálni neki, ahogy illik. Heted egyébként vidáman alakul, kellemes nyári programok várnak szinte minden nap. Szerelmeddel kisebb féltékenységi vita adódhat, amit csakis az őszinte szavak oldhatnak meg. Ha még egyedülálló vagy, volt szerelmedről hallasz érdekes hírt.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten hajlamos vagy arra, hogy csak azért, mert valaki negatív kritikával illet, abbahagyd, amit csinálsz. Így azonban elég sok, befejezetlen ügyed van, hisz a biztonság kedvéért ugyan nyitva hagytad a kérdést, ám szinte biztosan nem fogod elővenni őket még egyszer. El kellene döntened, mi a fontosabb számodra: az, hogy mások mit gondolnak rólad, vagy az, hogy adott esetben Te magad, saját önerődből sikereket érhess el. Kissé fáradékonyabb lehetsz, ezért ideje magadra is koncentrálnod. Tégy eleget szervezeted kérésének, és pihenj többet! Talán egy üdülés is rád férne.

Befelé figyelve (fotó: Unsplash)

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egyedül küzdesz a gondjaiddal, egyelőre senki nincs, aki egy kicsit is átvállaljon belőlük. Mivel így soha nem fogod tudni megoldani őket, eljött az idő, hogy kesergés helyett felállj, nagy levegőt vegyél és nekivágj a lehetetlennek. A problémák ugyanis maguktól nemigen fognak eltűnni az életedből. Hétvégén viszont régi, megfontolt döntésed meghozza gyümölcsét. Nemcsak büszkeség önt el, de a jövőben is óvatosságra és kellő átgondoltságra sarkall a helyzet. Ha párban élsz, szerelmed szívességet kérhet tőled, ami bizalmáról árulkodik. Szingliként mindenképp járj nyitott szemmel, jövendőbelid sodorhatja feléd a nyár szele.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten az elégedettség érzésével éled a mindennapjaidat, hisz azok a tervek, amelyeken régóta dolgozol, most kezdenek eredménnyel járni, úgy látszik, minden sínen van. Ne engedd azonban, hogy az éberséged és a figyelmed egy pillanatra is lankadjon, mert bármikor bekövetkezhet olyan váratlan fordulat, amely más irányba terelheti az eseményeket. Ha párban vagy, kisebb féltékenységi vita adódhat, de hamar elillan. Szingliként kéretlen ismerkedési tanácsot kaphatsz valakitől. A felerősödő vonzerődnek köszönhetően érezni fogod a hatását: elismerő tekintetek szegeződnek rád.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten valami nem az előzetes várakozásaidnak megfelelően sült el, emiatt elég csalódott vagy. Nincs azonban kesergésre okod, próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ez most ugyan nem sikerült, de le tudod vonni a megfelelő konzekvenciát. Nézd a dolgok pozitív oldalát, s ne a sebeidet nyalogasd, hiszen úgy semmit nem tudsz lezárni és továbblépni, ha mindig visszafelé tekintgetsz. Pároddal harmóniában telik a heted, most aligha vágytok másra, mint hogy kettesben legyetek. Ha nincs kapcsolatod, hétvégén első látásra habarodhatsz bele egy jóképű idegenbe.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten mérföldkőhöz érkezett az életed, olyan lehetőség kínálkozik ugyanis, amit meg kell ragadnod, hisz ha most nem élsz vele, azt később valószínűleg nagyon megbánnád. Jó hírekkel indul a heted, ami egyfelől megnyugtat, másfelől pozitív energiával tölt fel, és motiválóan hat rád. Most sok új ötleted támad, melyek megvalósításához elegendő kitartásod is lesz. Ugyan egy pillanatra hezitálsz, mert a változás némi kockázattal jár, de azt is pontosan tudod, ha nem teszel fel most mindent egy lapra, nem tudod megvalósítani az álmaidat. Ne görcsölj, egyszerűen lazán tedd azt, amit a szíved diktál.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten úgy érzed, elégedett vagy a jelenlegi életeddel, mások mégis a szemedre vetik, hogy nem ott kellene tartanod, ahol éppen most vagy. Ne foglalkozz azzal, ki mit mond, mert ha úgy élnéd a mindennapjaidat, ahogyan az emberek elvárják, valószínűleg még itt sem tartanál. Hadd mondják a magukét, neked érdemben egyáltalán nem kell foglalkoznod velük! Kedveseddel közösen oldotok meg egy hirtelen adódó nehézséget, ami újfent bizonyítja, milyen remek csapat vagytok. Ha még várod a párod, egyik barátnőd ismerőse kezd érdekelni.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy rengeteget dolgozol egész héten, már-már a végkimerülés határán vagy emiatt, épp ezért alig várod, hogy a hét utolsó napján végre átadhasd magad a pihenésnek. Használd ki a lehetőséget és úgy próbálj feltöltődni, ahogyan az neked tetszik, legyen az akár aktív, akár passzív kikapcsolódási forma. Hívd el a barátaidat, menjetek a vízpartra vagy este eresszétek ki együtt a fáradt gőzt, mert ugyan nem vagy egy nagy partiarc, de most kifejezetten jól fog esni, ha el tudod engedni magad egy rövid időre! Szerelmeddel kisebb vitátok adódhat egy anyagi természetű kérdésben, de ha meghallgatjátok egymás érveit, közös nevezőre juttok.

Vízpermetben (fotó: Unsplash)

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten biztonságban érzed magad, megmelegedtél a fészekben, nehezen veszed rá magad arra, hogy elhagyd, hisz attól félsz, ha túl magasra repülsz, nagyobbat eshetsz és esetleg el is törhet közben a szárnyad. Így azonban soha nem tudsz új élményeket szerezni, új helyeket megismerni. Igen, lehet, hogy nem minden szituáció a legkényelmesebb számodra, de meg kell tanulnod ezeket is kezelni, mert ha nem készülsz fel rájuk, nagy csalódás fog eltölteni. Hétvégén valaki szívességet kér tőled, és számodra ritka nagy öröm lehet a segítségére sietni. Az illető egy hozzád közel álló valaki lehet, akivel kölcsönösen számíthattok egymásra.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy nagyon pontosan megterveztél mindent a hétre, mert nem szeretted volna, ha porszem kerül a gépezetbe. Most azonban mégis úgy tűnik, valami keresztülhúzza a számításaidat, neked pedig fogalmad sincs, hogyan kellene ezt megakadályozni. Mivel feladni a legkevésbé sem szeretnéd, gondolkodj gyorsan és hatékonyan, mert lassan elmegy a hajó! Engedj az elveidből és meglátod, nem lesz baj! Kapcsolatodban most a szokásosnál is jobban működik a kommunikáció, így most több nyitott kérdést is sikerül tisztázni. Szingliként az online ismerkedés tartogat sikereket.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten akaratodon kívül megbántod az egyik rokonod, aki elég közel áll hozzád, ám a közöttetek kialakult parázs vitában annyira elragadott a hév, hogy olyasmi csúszott ki a szádon, amit máskor bizonyosan megtartanál magadnak. Ha már így alakult a helyzet, rajtad a sor, hogy elismerd: hibáztál és kérj elnézést! Munkád végzése során olyan sikert érsz el, amire talán magad sem számítottál. Ideje sokkal magabiztosabbá válnod: ezt a mostani eredményt feletteseid is nagyon elismerhetik. Ha párban vagy, nagyszerűen telhet a hét. Játékos és incselkedő kedvetekben lehettek.

Exit mobile version