nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik a strand szerelmesei

Csillagjegyek, akik a strand szerelmesei

Biztosan ismersz olyat, aki a nyári meleg elől a hűvös hegyi fenyvesekbe menekül, mert számára a havas hegycsúcsok okozzák a legnagyobb örömet. Ezek a csillagjegyek egyértelműen a strandra voksolnak.

Ikrek

Mint a parti lelke, neked egy nyüzsgő strand lüktetése jelent kikapcsolódást. A hullámok hangja tökéletes háttérzaj a koktélbár mögött, odavagy az összes mókás és mutatós strand sportért. Nappal is könnyű egy buliba belekeveredni, de amikor este lehűl a levegő, akkor következik a zenétől, tánctól és ismerkedéstől való felhevülés.

Strand és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Mérleg

Míg az Ikreknek a hullámverés a buli kelléke, számodra a nyugalom záloga. A vízparti létben lelassulsz, lecsendesedsz, és egyre közelebb vagy a vágyott belső harmóniához. Felhőtlenül lehetsz a szeretteiddel, és végre elolvasol egy könyvet végig, amire hónapok óta nem volt idő. Esténként a kellemes vacsora mellé finom borral ünnepled meg, hogy az élet a strandon mindig szép.

Skorpió

Kényeztetés és csillogás – ezt a két fontos része számodra a vízparti vakációdnak. Legyen közel a víz, de közben visszavonulhass a hűvös és kényelmes szobádba. Ilyenkor a maximális kényeztetés adja meg az igazi luxust számodra: testkezelések, masszázs, pedikűr, manikűr varázsol kipihentté és ragyogóvá a nyaraláson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top