nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek imádnak veszekedni

Ezek a csillagjegyek imádnak veszekedni

Ők állandóan vitáznak, vagyis szeretnének! Lételemük a dráma!

Kos

A Kosok felett a háború bolygója, a Mars uralkodik, nem csoda, hogy imádja a versengést, az összecsapást, de ezzel együtt nagyon szereti a győzelmet is. Nehezen ismeri be, ha téved, így nem lesz könnyű dolgod vele. Igazából meggyőzhetetlen. Sok energiádat elveheti, hogy meggyőzd az igazadról, de nagyjából nem is lehet. Ő szeret vitázni, ez élteti.

Csillagjegyek, akik szeretnek vitázni

Fotó: Unsplash

Bika

Nagyon magabiztos, és sokszor játszmát űz abból, hogy megkérdőjelezi a véleményedet. A Bika szeret vitázni, nagyon könnyen belemegy a konfliktusba, a legkisebb jelentőségű dolgok esetében is. Ráadásul rendkívüli módon érvel, és könnyen legyőzi vitában a partnerét. Ne hagyd magad, ugyanis ha bebizonyítod, hogy igazad van, legalább ő elismeri, ha téved, bár nagyon nehezen.

Oroszlán

Nála a vita egy hatalmi játék, amikor letorkol téged, erősnek érzi magát. Az Oroszlán nagyon elnyomó, de ne hagyd magad. Általában akkor kezd el veszekedni, ha valamitől frusztrált, kevésnek érzi magát. Kezdd el dicsérni, hangsúlyozd a pozitív oldalát. Amikor lenyugszik, el tudod neki magyarázni, hogy attól, hogy nem ért mindenhez, számodra ő még tökéletes. Ezzel az Oroszlánt kenyérre lehet kenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top