Maradj nyugodt, bármi is történik! – Heti angyalhoroszkóp 2023. október 31. – november 6.

Asteria | 2023. Október 31.
Meglepetések, váratlan hírek jöhetnek és az idő uralásával is meggyűlhet a bajunk.

Az angyalok szerint minden sikerülhet, ha megőrizzük nyugalmunkat… Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a váratlan dolgok sem téríthetnek el utadról. Ettől még lehet, hogy a határaidat érdemes lenne egész addig kitolni, amíg ez csak lehetséges. Ez segíthet az átalakulásban vagy az új útra lépésben.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy még olyan helyzetben is boldogulhatsz, sőt jól is érezheted magad, ami másnak idegennek tűnhet. Te viszont jól boldogulsz mindenhol, amit már a saját terepednek tartasz és ahol emiatt már otthonosan mozogsz.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy most jobban kéne ügyelni a időbeosztásodra és arra is, nehogy félreértések áldozata légy vagy te magad vezess félre – akár szándékod ellenére – valaki mást. Közeleg az év vége, tarts egy kis pihenőt, nehogy kiégéssel zárd az évet.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy mostanában jobban ügyelj hivatalos ügyeid intézésére és minden olyan dologra, ami valamilyen előíráshoz vagy szabályhoz kötött. Lehet, hogy nem szereted intézni ezeket, de végy erőt magadon, jobb ezen mihamarabb túlesni.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy kommunikációdra való figyelmeden túl fektess egyre nagyobb hangsúlyt kapcsolataid ápolására és érzelmeid mélyítésére. Ezt szavakkal is kifejezheted, de a túlzásokra ügyelj és kerüld a szélsőséges megnyilvánulásokat.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy légy bátrabb, erősítsd önbizalmadat. Pozitív gondolatokat forgass magadban és mosolyogj, bármilyen váratlan dolog történik. A vészhelyzetet talpraesetten és gyakorlatiasan tudod megoldani.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy mélyről feltörő érzelmeid kicsit feldúlhatják hétköznapjaidat, sőt még belső egyensúlyod is meginoghat. Ne ijedj meg, bízz magadban és ne veszítsd el önbecsülésedet, akkor sem, ha mások mást mondanak.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy ez most a te időszakod, mély érzelmek és eddig rejtett erők törhetnek felszínre. Ez jónak tűnik, de lehet, hogy meg kell tanulni egyre ügyesebben bánni ezekkel, ez időbe telhet, türelmesnek kell lenned.

Fotó: Getty Images

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy jöhetnek szokatlan dolgok, de ha nem hagyod magad zavartatni, akkor rendületlenül haladhatsz céljaid felé. Koncentrálj otthonod építésére-szépítésére, ne maradjon ez év végére…

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy bár sokaknak meggyűlhet a baja az idővel és az idő uralásával, te ebben mester vagy és nem hagyod magad kizökkenteni akkor sem, ha váratlan esemény történik. Óvakodj a pletykától, rágalmaktól és áskálódástól.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy mély és csalhatatlan érzelmeid most erőre kaphatnak és kitűzött céljaid felé vezetnek. Feszültség lehet értékrended és aközött, hogy mire mennyi időt tudsz szánni. Váratlan eseményre is légy felkészülve, ez is felboríthatja az időrendedet.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy most mélyebbre láthatsz, mélyebbre mehetsz, sőt jó is, ha nem maradsz a felszínen. Ugyanakkor az érzelmi bizonytalanságot is felerősítheti ez az időszak. Erősítsd meg magad, nehogy a túlérzékenység miatt megsérülj lelkileg.

Exit mobile version