nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 2 csillagjegy nagyon haragtartó

Ez a 2 csillagjegy nagyon haragtartó

Ha egyszer megsérted őket, egészen biztos, hogy soha nem felejtik el neked.

Oroszlán

Az Oroszlán eleve azt gondolja, hogy mindenki felett áll, ezért, ha valaki semmibe veszi, nem értékeli eléggé, jobb, ha elkerülöd. Biztos, hogy nem fogja szó nélkül hagyni, ha úgy érzi, nem bántak vele kellő alázattal, sőt, egyenesen kikéri ezt magának. A sértődött Oroszlán lekezelő, és pillanatok alatt képes megsemmisíteni azt, aki szerinte ártott neki. Ezt soha többé nem felejti, nagyon haragtartó típus. Akár semmiségeken is képes kiakadni, és ilyenkor a barátságot sem nézi.

Haragtartó csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Nyilas

A habár a Nyilas nagyon lazának tűnik, elméletileg a kritikákat is jól tűri, de igazából nem laza, ha magáról van szó, sőt, kifejezetten sértődékeny. Tény, hogy képes magán nevetni, de van egy határ, amit ha átlép valaki, megismeri a Nyilas kevésbé kedves oldalát. A másik dolog, ami a Nyilassal kapcsolatban megtanulsz, ha magán nevet, azt ő megengedi önmagának, de ez nem azt jelenti, hogy más viccelődhet vele. Ha megbántották, pontosan tudja, hol és hogyan vághat vissza úgy, hogy ne maradjon adós. Nagyon haragtartó típus, akárcsak az Oroszlán. Nem enged az igazából, még akkor sem, ha tudja, egy adott helyzetben nem cselekedett jól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top