nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, aki verhetetlen az ajándékozásban

3 csillagjegy, aki verhetetlen az ajándékozásban

Ha ő húzott a céges partin, vagy olyan szerencséd van, hogy családtagod, akkor biztos lehetsz benne, hogy mindig a legtökéletesebb ajándékokat fogod tőle kapni.

Mindenkinek megvan a maga szuperereje. Egyesek a világ legfinomabb sütijeit képesek elkészíteni, mások fantasztikus házigazdák. És aztán ott vannak azok, akiknek olyan isteni tehetségük van, ami csakis égi beavatkozással magyarázható. Most nem a táncról, énekről, vagy bármi olyasmiről beszélünk, amiben Beyoncé bárkit lekörözne. Hanem az ajándékozás képességéről. Ezek az emberek ugyanis annyira jók az ajándékozásban, hogy egyértelmű: ez csak velük született szupererő lehet, amit a csillagjegyüknek köszönhetnek. 

Rák

A Rák jegyűek eleve gondoskodó és figyelmes természetűek. Így mikor csak úgy elejted, hogy elveszett a kedvenc fülbevalód, vagy hogy szeretnél egy új növényt a lakásba, nem repül el a füle mellett az információ. Nem: ő megjegyzi, felírja, és elrakja későbbre, hogy egy óvatlan pillanatban meglepjen vele. Emellett bármikor számíthatsz arra is, hogy kapsz tőlük egy kis apróságot, csak mert eszükbe jutottál róla. Ez az a csillagjegynek, melynek szülöttei egy egész listával rendelkeznek karácsonyra arról, kinek mit terveznek adni. Sosincsenek azzal gondban, tőlük mi kerül majd a karácsonyfa alá.

Valami a Tiffanytól

Jelenet a Valami a Tiffanytól c. filmből (Fotó: Amazon Studios)

Szűz 

Miután a Szűz jegyűek agya úgy működik, mint a szivacs, pontosan tudják, hogy melyik szerettüknek mik az érdeklődési köre, hobbijai és vágyai. Éppen ezért, amikor a karácsony vagy egy szülinap elérkezik, sosem aggodalmaskodnak. Mert egész évben pontosan tudták, hogy mi az, aminek örülne a másik. Igen, még akkor is, ha csak egy céges karácsonyi húzásról van szó: akár a legkevésbé ismert kollégájuknál is be fognak találni az ajándékkal.

Mérleg

Az egyensúly és a szépség kedvelőjeként a Mérlegek fantasztikus ajándékokat adnak. Ha tőlük kapsz valamit, az biztosan egyszerre lesz alaposan kigondolt és csodaszép. Mivel ennek a csillagjegynek az uralkodó bolygója az örömöt befolyásoló Vénusz, ezért kétség sem fér hozzá, hogy e jegy szülöttei pontosan tudják a különbséget a jó ajándék és a fergeteges között.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top