nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legextrovertáltabbak

Ezek a csillagjegyek a legextrovertáltabbak

Ők a legnyitottabb csillagjegyek.

Ikrek

Az Ikrek szívesen ismerkedik, számára nem okoz gondot a kapcsolatteremtés, mindenkivel képes beszélgetni. Mivel az Ikrek kettős jegy, ő is hajlamos lehet néha visszahúzódni, főként, ha éppen elönti a depressziós, negatív hangulat, de alapvetően nagyon szórakoztató és nyitott típus!

Nyitott csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Kos

A Kos mindenképpen az egyik legnyitottabb, legextrovertáltabb csillagjegy. Ő szívesen mutatkozik bárhol és bármikor, nagyon szereti a társaságot. Nyitott és könnyed a természete, árad belőle a vidámság, a pozitív energia, a szabadság érzése, ezért egyáltalán nem véletlen, hogy olyan sokan kedvelik őt és keresik a társaságát.

Nyilas

A Nyilas az a csillagjegy, akinek szinte folyamatosan mehetnékje van. Nagyon szeret utazni, új emberekkel találkozni, új barátokat szerezni. Gondtalan és könnyed természete miatt nagyon könnyű ismerkedni, beszélgetni vele. Ez a nyitottság pedig a többieket is erősen inspirálja. Ő sem hiányozhat egyetlen buliból sem, népszerű, hiszen optimista, pozitív életszemlélete könnyen átragad a többiekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top